Daha Kadınsı Olmak

Eş olarak sevildiginizi ne yapsa nasıl bir evlilik olsa hissederdiniz?
Bilmem, mesela doğum günümde uzaktık, ben hani aramasını da beklemedim güzel bir mesaj atsa yeterliydi. O da olmadı. O gün iki güzel söz soyleyebilse beni sevdiğini hissederdim. Benimle başkalarıyla gecirdiginden daha cok vakit geçirse, mesela gezse, beraber eglensek. Ben mesela aglayabilen birisi değilim ama üzgün olduğumda anlar, bi başımı oksasa boyle ufak şeyler olsa sevildigimi hissederdim.

hımm
e o zaman konu kadın gibi hissetmekten biraz farklı sankim

Herkesin düzgünü kendine
Dişi olma gayesi de komik bence, ya öylesindir ya değilsindir ki ben değilim.
Aushshsusu diye her yerde gülen insanım, suratım daha kadınsı olsa da konuşunca bitiyor o durum

Ve gerçekten şahsi görüşüm olarak ‘kadın’ ya da ‘dişi’ kılıkları sevmiyorum özellikle günlük hayatta.
Rahatsız, sürekli iki dirhem bir çekirdek olmak, tık tık topuklu çok tip top bir görüntü, nedir yani?
Plaza çalışanı değil isek kasıntı aslında.
Pembik gelinlerin saraylı koltuk takımları gibi his geliyor ciddi anlamda öyle birilerini görünce.
Dünya değişiyor, konfor ve casual hayatın zirvesi olmuşken, içinizde yoksa dişi durmak, rahatsız sadece.

Bazen ne istediğimizi neyin eksikligini yasadigimizi eş de dahil tüm iliskilerimizde oturup anlatmak gerekiyor.
Bazı sorunlar evet sevgisizlikten ya da adamın ib.neliginden kaynaklanıyor ama çoğu iletişimsizlikten kaynaklanır.

Eslerimiz erkek cinsiyetine sahip, onlar düz insanlar herşeyi görüp herşeyin farkında olamıyorlar, Onlari bir çocuk saymak ve yonlendirmek zorundayız evet istemezdik ama...

Bence konuşmalısınız eksikliğini yasadiginiz şeyleri...

Konustum, cok da guzel bir uslupla konustum kavga gibi degil yani. Laf kalabalığı yaptı kafam şişti kapattım konuyu. Yani asla benim sorumun cevabini ya da sorunumuzun sebebini soylemedi, alakali alakasiz seyler anlatti. Cevap vermedi.

Merak ettim evde ne giyiyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum?
Pijama giymiyorum ama giydiklerimin bazıları pijamadan beter pijama almam lazım aslında kendime.

Bazen parlak tayt giyiyorum. Bazen rahat pantolon giyiyorum. Bazen pijamadan beter, üstü çamaşır suyundan solmus bluzlar filan giyiyorum.

Tamamen ruh halime bağlı. Bazen makyaj yapıyorum. Saçlarımı düzlestiriyorum. bazen resmen sürükleniyorum kaşlarımı bile alamıyorum tam da bugün olduğum gibi.

Kendimi herhangi bir şeye zorlamıyorum. Eşim de evde pijama giyiyor.

Dişil olma gayretim yok. Arkadaşlarım çok dişil olduğumu söylerdi ama bunu önemsemiyorum.

hımm
e o zaman konu kadın gibi hissetmekten biraz farklı sankim
Oyle de olabilir, dışardan bakabilsem tespit ederdim ama olayın içindeyken anlayamıyorum. Ama boyle bazen bir insanin bakisindan anlarsiniz ya oyle bir sey.

Bu yorumun alni olsa operdim o derece. Konu sahibi Eşinize güzel/ cekici geliyorsunuz ki sizinle evlenmis. Her erkek vamp, seksi kadin hastasidir diye kodlanmis bize ama hepsinin seksi anlayisi farklı inanın. Bazen bir bakis, bir gulus veya bir sozcuk o an sizi seksi kilar. Daha kadınsi auradan hoslanacagini nerden cikardiniz?

Okurken güldüm ben de pek feminen değilim ama eşim beni sevmiş demek ki aradığı şey aşırı feminenlik değil. Evlilikte 5. Yılımız ve eşimin atletlerini giyiyorum boş ver kız ne degisicez

Oyle de olabilir, dışardan bakabilsem tespit ederdim ama olayın içindeyken anlayamıyorum. Ama boyle bazen bir insanin bakisindan anlarsiniz ya oyle bir sey.

yani olayın kaynağı büsbütün değişti
ben sandım ki of evdeyim saldım kendimi bi süslenesim geldi tarzı...
yoksa eşim beni doğum günümde aramasa inanılmaz kırılırdım
bu konuda galeyana getirmek istemiyorum o nedenle yorumumu bu açıdan noktalıyorum
durum daha geniş çapta incelenmeli bence
çok forumun yardım edilebileceği bir konu gibi gelmedi bana
arkadaşlarınızla dertleşiyor musunuz onlar ne diyor?

Pijamaya yine laf gelmiş. Ben evde full+full pijama giyinirim. Pijamadan kastım gri haşortman değil. Yazın güzel mini mini şort takımları, tek parça pijamalar. Yazın da altıma şort veya tayt üste de fix dantelli&sporcu atlet giyerim. Hava soguk olursa üstüne polar sabahlık, ayagıma ev botu:) eşimle ev arkadaşı olmadık bence. Olmaya da niyetim yok. Popo avuçlayan asker arkadaşı mı olur ayol?
Cilve işveye gelince cilveli olduğum söylenir. Ama ekstra birşey yapmıyorum. Aura-yapı meselesi muhtemelen.

Konuştum, aynı sizin gibi galeyana getirmemek için çok şey söylemiyorlar ama yüzlerindeki ifadeden anlıyorum. Evlilik birligi icerisinde iyi bir eş olmasindan kaynakli ve mukemmel bir baba, cok olumsuz yorum yapmak istemiyorlar ama dedigim gibi anliyorum ne düşündüklerini. Bir de o doğumgunumde ben çok farklı bir ruh halindeydim, doğum esnasinda benimle alakali cok buyuk sıkıntılar olabilecegini, beynime pıhtı gidebileceğini, maksimum önlemler alacaklarini fakat hazir olmam gerektigini falan soyledi doktor o gün ve bunları yalnız başıma dinleyip, yalnız başıma eve geldim çünkü uzaktaydı. Ben yabanci birisi bile olsa bu durumda ekstra ozenirdim. Ki özenin yanindan bile geçmedi. O gün sorguladim ilk defa, sonra birden son zamanlarda aslinda hep boyleymis de ben aksine inanmak istemisim gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…