Bilmiyorum ya kullanılıyorum ya da her iki taraf da anormal derecede rahatMaalesef benim de zihnimde :///// o da aşırı aşırı absürt asla olmaması gereken bir hareket
İkiside doğru. Çünkü anormallikleri sergileyebilmek içinde bir zemin lazım.Bilmiyorum ya kullanılıyorum ya da her iki taraf da anormal derecede rahat
Hahaha inşallahİkiside doğru. Çünkü anormallikleri sergileyebilmek içinde bir zemin lazım.
Meselenin neticeye varmasına sevindim.
Annenizin telefonunu beklemedeyim. Oradan da alnınızın akıyla çıktığınızı okumak istiyorum.
İkiside doğru. Çünkü anormallikleri sergileyebilmek içinde bir zemin lazım.
Meselenin neticeye varmasına sevindim.
Annenizin telefonunu beklemedeyim. Oradan da alnınızın akıyla çıktığınızı okumak istiyorum.
Ciddi anlamda ruh hastası hepsi deBu nasıl ruh hastası bir aile böyle? Neyse ki konunun devamı iyi gelmiş ben rahatladım burda okurken.
Kardeşim, iyilik yapsan da yapmasan da hep aynı yere varıyor konu, yaranamıyorsun. O yüzden hiç kendini üzüp yorma, nasılsa kötü bilecekler en azından rahatın yerinde olsun. En baştan söylemekle iyi yapmışsın, boşver keyfine bak.
Başkası da olsa söylenmesi gerekenin er yada geç usulünce söylenmesi çok rahatlatıcıValla bende en çok annenin telefonunu merak ediyorum. Ne zaman arayacak, ne zaman güncelleme gelecek takipteyim.
Dünden beri hem çok mutluyum hem çok üzgün..Başkası da olsa söylenmesi gerekenin er yada geç usulünce söylenmesi çok rahatlatıcı
Konu sahibindeki değişimi ve tavır farkını görmek beni mutlu ediyor.
Başkası da olsa söylenmesi gerekenin er yada geç usulünce söylenmesi çok rahatlatıcı
Konu sahibindeki değişimi ve tavır farkını görmek beni mutlu ediyor.
Sizin bugüne dair kararlarınız sağlıklı oldukça geçmişe dair algınız ve onunla olan ilişkinizde değişecek.Dünden beri hem çok mutluyum hem çok üzgün..
Söyleyebildim diye inanılmaz sevindim,kuş gibi hafifledim
Yıllardır söyleyemediklerim ve korkumdan
yaptığım fedakarlıklar için üzüldüm..
Bundan sonra bu olacağım ben kendime güvveniyorum siz de bana güvenin
Bir arkadaşımla her şeyimi paylaşırım o da ablama baştan söylemem gerektiğini söylemişti bana,konuştum demek için onu aradım, benimle ilgili yaptığı yorum beni çok etkiledi “sen kahveni bile isterken ortamdakilere size uyarım diyorsun bi yere gideceksek size uyarım diyorsun fikri belirtmiyorsun artık uyan annenin evindeki küçük çocuk önlüğünü çıkart at fikirlerini belirt,korkma aklı başında kimse, saygısızlık yapmadığın sürece,fikir belirttin diye seni yoksaymaz bu şekilde yaptığın sürece senin kızların da sen olacak senin gibi davranacak farkında değilsin ” dedi
Evet korkuyorum içteniçe,kabul göremem diye kötü evlat ilan edilirim diyeama bundan sonra kendime söz verdim düzeleceğim
Hem KK hatunları sayesinde hem arkadaşlarım sayesinde oldu bu sağolun
Annemi kardeşimin sınavını sormak için aradım,buz gibiydi..Ay evet bence de. Fazlaca naif ve sakin birisi
Annemi kardeşimin sınavını sormak için aradım,buz gibiydi..
Kısa kestim yoksa eminim söylenip azarlayacaktı.
Kendinizi kötü hissettirecekler, hatalarını görmeden yapacaklar bunu uzun yıllar.Annemi kardeşimin sınavını sormak için aradım,buz gibiydi..
Kısa kestim yoksa eminim söylenip azarlayacaktı.
Yok inanın hafifledimKendinizi kötü hissettirecekler, hatalarını görmeden yapacaklar bunu uzun yıllar.
Önceliğinizi unutmayın, kök ailenize değil çekirdek ailenize karşı sorumluluklarınız var önce.
Şu an ruh halinizi de tahmin ediyorum.
Hayatı kendinize cehenneme çevirmeyin, terapi alın bu durum için.
Kızz inşallah bu olay vesile olur da hepsi çeker ayağını senden. Özür dilerim ama korkunçlarCiddi anlamda ruh hastası hepsi de
Ben konuları tamamen tarafsız anlatıyorum inanın,eksiği var fazlası yok,olaylar hep böyle oldu..
Onlar yapar eder ben her defasında sessiz kalırdım bu defa ses çıkardım ya kötü olurum ama artık umrumda mı değil..
Hatta artık normal misafirliğe bile gelmek istediklerinde uygun değilim demeyi düşünüyorumçünkü zaten en çok “normal” misafirliğe gelince canımı sıkıp gidiyorlar,biri gelir yemekler her gün etli değil diye küser,biri gelir karnım burnumda hergün gezmeye çıkardığım halde bir gün çıkarmadım diye atar yapar arkamdan altında arabası vardı istediğim yere götürmedi der,biri gelir (kızlarım 8yaşında) şımarık 5 yaşındaki oğlunun her dediğini yapıp pışpışlamadı diye küser gider,biri gelir kocamla aynı odada oturmak istemez,kocam çıksın evden diye talep bile eder,günah çünkü biri gelir evimde makarna pişti diye (makarna bahane kızı makarna sevmiyormuş bunu bile bile nasıl yaparmışım) kavga çıkarır kafama saksı fırlatır hemde kucağımda bebeğim varken yapar,kılpayı kurtulduk,kapıya değen saksı un gibi oldu lohusa iken çoluk çocuğu ile gelen kardeşim bacak bacak üstüne atıp saatlerce yediği içtiği tabak çanağı yıkamayınca ben sıcak havalar kokar gidip yıkar mısın en azından bi suya çal dedim diye kıymet vermeyen misafir sevmeyen kardeş-abla oldum (3gün önce doğum yapmıştım,sezeryan) kısacası evimde hep bi 5yıldızlıotel konforu beklerler üstüne kusur bulup kavga edip giderler..Keşke sadece gitseler yıllarca olayları kendilerine göre çevirip anlatıp beni suçladılar
Ben içimde hiçbirini de affetmedim ama işte affetmeyince geleceğe bakamıyorum diye (pskoloğun önerisi) miş gibi yaptım
Öyle de yine bana zarar veriyorlar,yüzsüzler çünkü..
İnşallahKızz inşallah bu olay vesile olur da hepsi çeker ayağını senden. Özür dilerim ama korkunçlar
Bugün onlarla olduğum ortak gruplardan çıktım çünkü dünden sonra herkes grupta bana tavırlıydı sorduğum bişeye cevap vermiyor yorumuma görülmemiş gibi muamele yapılıyordu yokum gibi kısaca.O zaman gerçekten çıkayım da rahatlayayım dedimAblanla konuş açık açık soyle bana güvenip yazmayın de. Ailrn gercekten ruh hastasi, ben olsam önce güzelce dövüşürüm sonra hepsini engellerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?