daha ne kadar canım yanacak?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
aklı selim insanlara öyle ihtiyacım var ki.Kimsem yok benim kardeşim yok ablam yok dostum yok...Nolur okuyun ve bana bir yol gösterin.

2 yıllık bir ilişkim var uzağız ve bu cocuk sayılı üni.lerin birinden mezun.tanıştığımzda ise işsizdi.O süreçler geçti sonra bir işe girdi bu sırada kardeşinin durumu kötüye gitti.Biz 1.yılımızda bir yola girmek üzereydik derkennnn ona kredi çekti.Amenna kardeşidir bozuldum ama benim kardeşim yoktu anlayamazdım o duyguyu.Ama kardeşinin eşinin bu kadar sorumsuz olabildiğine inanamadım düşününn çocuk ev geçindiriyordu resmen odenmemiş kiralar fatura mutfak alışverişi vs...derkennn bizim süreç uzadı.Araba almak isterken borçlandı belki o krediyi bizim için harcasa bu kadr yıpranmazdık..

o işten ayyrıldı kpss için..yine işsizlik süreci o süreçte yine yanındaydım tabiki. düşünün 2 ayda bir görüşmeye başladık.2 doğum günümü yalnız geçirdim...sınavın son günü bile kavga ettik ve istediği puanı aldı.derken darbe olayları çıktı..hiçbir yer kadro açmadı hala beklemedeyiz.ama kavgalar gürültüler bitmiyor..ve gün geçtikce soğuyorum

dün gece yaşanan olay ise şu; kardeşi eşiyle boşanma evresinde.Dün gece başka bir mevzu için konuşmaya çalışasaktım ki durumları anlattı.krediyi çeken bu ,saydıran eniştesi ... mesajlar atmış gel al kardeşini vs..boşanmasını söylüyordu ki hayatım ben seni arayayım kardeşim arıyo dedi..tekrar açtığmda telefonu kardeşinin iyi olduğunu eşiyle oturduklarını anlatıyor bana..sıkıntı yokmuş beni yedi diyor.. bugünde hanımefendinin eşiyle güzel fotoğraflarını görüyorum.....

Bayramda ailesinin yanına gitmek istemiyor çünkü anneside babasıda 3 yıldır başka şehirde yaşarken 1 kez evine gelmedi sahipsiz bıraktıklarını düşünüyor..bir araya gelemeyişimizi onlara bağlıyor..Bir yandan kardeşi ailesine karşi dolduruyor mesela sanada çok acıyorummm hayatını yaşayamadın demiş bir kere....babamlar arkamızda durmuyor hep abimzin arkasında duruyor diye...bir kere annesine bu çocuga sahip çıkın evlenecek falan demiş yani sanki sorunları onlar büyütüyor gibi geliyor hatta annesi o zamn demiş ki sen neden böyle konuşuyorsun her şeyini yapıcaz seni o mu dolduruyor demiş ? kadında benim düşündüğümü düşünüyorrrr

çok yorulduum 2 yıldır imkansızlıklarla karşımda olması 2 yıldırdik durmaktan 2 yıldır anlamaktan yıldım..ve ayrılık mesajı attım cevap vermedi genelde sakinleşmemi bekler ama yapamıyorum..hatalımıyım?? daha sabretmem lazım mı ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Babasi olmus kardesinin uf bu rol yapisir ustune bence.iki ayda bi gorusmek ne ya sevgiler iki saat gorusmese duramaz.

Oo simdide bukadar kardes aile vakkasi varken ilerisini dusunemiyorum bile.

Oo simdide bukadar kardes aile vakkasi varken ilerisini dusunemiyorum bile.
ki ebn tanımam etmem eniştesine karşı zamanında uyarımı yapmıştım tövbe ettim artık kimse için bir şey yapmam dese bile kadıının sıkntısı derdi tasası bize oluyo...çok saçma değil mi ya ? şuan o kredi yerine kendine araba almş olsaydı her haftasonu yanımda olablrdi...

Kardes kardese yardim eder elbet ama.bazi kardesler soylede yapiyor.
Aile yardim etsin diye, aramiz cok kotu. Bosanacagiz diyip para aldiktan sonra duzeliyorlar ne hikmetse. Tanidiklarim var boyle...
Kari koca organize calisanlarda var.

Her insanın dayanma eşiği farklıdır. Siz dayanamayacak yapıdaysanız ayrılmak sizin için iyi olur derim. Bana kalırsa ortada ayrılmayı gerektirecek bir durum yok. Sonuçta sevgilinizden yana bir sıkıntı görünmüyor.

Kardes kardese yardim eder elbet ama.bazi kardesler soylede yapiyor.
Aile yardim etsin diye, aramiz cok kotu. Bosanacagiz diyip para aldiktan sonra duzeliyorlar ne hikmetse. Tanidiklarim var boyle...
Kari koca organize calisanlarda var.
işte acaba bunu mu yaptı dedim şuan ..boşancaz diyo çocuğu üzüyo sonr a bir daha arıyo iyiyiz diyo bugünde ssamimi fotoları olan bize oluyo :S

neden bu kadar aciz gibi davranıyor sinirleniyorm öfkeleniyorum artık..sürekli olumsuzluklrı seriyor önüme bazen bilinçli yaptığını düşünmeye başlıyorum..

işte acaba bunu mu yaptı dedim şuan ..boşancaz diyo çocuğu üzüyo sonr a bir daha arıyo iyiyiz diyo bugünde ssamimi fotoları olan bize oluyo :S
Valla askindan olmuyorsan zorlama derim. Ileriyi hic dusunemiyorum. Yeri gelecek senin veya cocugunuz oldugunda cocugunuzun kismetini onlara verecek.

Valla askindan olmuyorsan zorlama derim. Ileriyi hic dusunemiyorum. Yeri gelecek senin veya cocugunuz oldugunda cocugunuzun kismetini onlara verecek.
2 yıl var şimdi iyi hissediyorm ama zamnla ya kötü olursam ..

2 yıl var şimdi iyi hissediyorm ama zamnla ya kötü olursam ..
Bilemiyorum. Inan bazen nisanlinyada sevgili iken asilamayacak birsey diye dusundugun hic birsey evlendikten sonra asilmiyor. Keske bende bazi seylerde kararlarimdan caymasaydim.
Bilseydim daha kararli olurdum bazi seyler icin.

Bilemiyorum. Inan bazen nisanlinyada sevgili iken asilamayacak birsey diye dusundugun hic birsey evlendikten sonra asilmiyor. Keske bende bazi seylerde kararlarimdan caymasaydim.
Bilseydim daha kararli olurdum bazi seyler icin.
ne gibi mesela

bence abartan taraf sizsiniz.
o kiz onun kardesi,baba figuru yoksa dayanak erkek kardes/abi oluyor.
erkek arkadasiniz sizinle hayatindaki sorunlari paylasiyor ama siz bunu gucsuzluk pasiflik vs. olarak goruyorsunuz.
ben bu kadar mudahaleci olup,kuplere binmenize anlam veremedim.
birakin dert mi dinliyor,zamaninda kredi mi cekmis.
koskoca adam yaptigi herseyin sorumlulugunu alir.
boyle devam edecekseniz bence ayrilin,hem kendinize hem ona yazik edersiniz.

Ne bileyim. Ornegin ayni binada kalmak istemiyorum demistim. Sonra ayrildik sonra olsun dedim baristim. Evlendik. O eve girdim simdi kurtulamiyorum o evden.
Bunun gibi seyler.
aileyle bir arada çok zor gerçekten

ben 2 yıldır bir şeyleri erteliyorum aileme yalan söylüyorm yeri geliyor..yardım etsin ama kendi durumu iyi mi ki etsin ? babasına yüzü yoksa kızın onu neden kullanıyor ki ? 2.evliliği ailem destek çıkmıyor diyor neden acaba seçimleri yine yanlış !! bizim her şey çok mu yolunda ki ?? her seyi erteledik belki şuan yanyanaydık..nasıl küplere binmeyeyim her dakika sıkntısyla benim ilşkim zedeleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…