nedense bir ona..anneye babaya hiç değil hatta o da garip
Suan evli degilsiniz ama esi gibi onun aile sorunlarini fazlaca ustunuze almissiniz.Ailesine yardim etmesi sizi ilgilendirmez. Henuz esi degilsiniz. Bu onun ve ailesinin arasindaki problem. Ben tavirlarinizi cok cocukca buldum.ben 2 yıldır bir şeyleri erteliyorum aileme yalan söylüyorm yeri geliyor..yardım etsin ama kendi durumu iyi mi ki etsin ? babasına yüzü yoksa kızın onu neden kullanıyor ki ? 2.evliliği ailem destek çıkmıyor diyor neden acaba seçimleri yine yanlış !! bizim her şey çok mu yolunda ki ?? her seyi erteledik belki şuan yanyanaydık..nasıl küplere binmeyeyim her dakika sıkntısyla benim ilşkim zedeleniyo
ailesinin kardeşine destek olması gerekirken küçük kardeş mi destk olmalı ? siz hayatınızı ertelemek zorunda kalsaydınız aynı şeyi düşünürmüydünüz? mesela herkes haftasonu el ele gezerken siz sessiz sessiz aglasaydınız sırf gelemiyor diye sırf imkanı yok diye sırf bu çocuk yeri gelip kendne bir ayakkbı alamick durumdayken yardm etse öfkelenmezmiydiniz sahiden ???Suan evli degilsiniz ama esi gibi onun aile sorunlarini fazlaca ustunuze almissiniz.Ailesine yardim etmesi sizi ilgilendirmez. Henuz esi degilsiniz. Bu onun ve ailesinin arasindaki problem. Ben tavirlarinizi cok cocukca buldum.
2 yıl ...Sureci belli ki uzatmak istemiyor ve evlenmek istiyorsunuz..erkek arkadasinizinsa oncelikleri biraz daha farkli ..kardeslik denilen kavram cok farkli,bazen kullanildigini gordugun halde konduramiyorsun..senin istegin once iliskinizi bir hal.yoluna koyup ikincil.olarak maddiyati kardesine kanalize etmesi..
Bu cocuk bunu yapmaz guzel arkadasim,hatta fikir beyan edersen kotu bile olabilirsin..senin onceligin maddi manevi iliskinizin gelecegiyken onun ki ailesi..olabilir tabii ,farkli yasamlar farkli tercihler..fakat yipranmaya deger mi orasi sana kalmis ..iki ayda bir gordugun adami unutmak o kadar da zor olmaz inan.bana
o bağı kardeşyle kurmuş ilginçtir beni annesinden çok sevdiğini söyler :/ hatta ilk zamnlar neden kopuk böyle diye şüphe ederdm.oturup gerilcem gidince oraya gitmk istemiyorm diyor ailesi için :SHer sikintilari oldugunda sizide uzecekler.hem maddi hem manevi okumakla adam olunmuyor.uzaklastiririm zamsnla dersen dene evlenmeden.inan cok zor koparmak bu mic mic bagliliklari
Postala bu adami ve gencligini harcama..2 yıl ...
Belki kendi acindan hakli olabilirsin ama onun aile ici meselelerine karismak sana dusmez. Bu onun problemi. Neden anlamiyorsun? Gorusememeniz sizin probleminiz. Ikisini birbirine karistirmayin. Ayakkabi akamamasi inun problemi. Ayakkabi alamayan adam araba nasil alacak? Araba alsa problemleriniz bitecek mi? Araba da masraf sonucta. Sizin esas probleminiz onun maddi problemleri degil, uzak oldugunuzdan gorusememeniz. Onun maddi sIkIntilari ya da aile ici olaylatina cok fazla girmissiniz. Bu hic hos degil. Ustunuze vazife olmayan islerle ugrasiyorsunuz.ailesinin kardeşine destek olması gerekirken küçük kardeş mi destk olmalı ? siz hayatınızı ertelemek zorunda kalsaydınız aynı şeyi düşünürmüydünüz? mesela herkes haftasonu el ele gezerken siz sessiz sessiz aglasaydınız sırf gelemiyor diye sırf imkanı yok diye sırf bu çocuk yeri gelip kendne bir ayakkbı alamick durumdayken yardm etse öfkelenmezmiydiniz sahiden ???
ben bu insanla flört döneminden ileriye gidiyodum evlilkten bahsediyoruz..ne kadr basitmiş gibi konuşuyorsunuz? kendi ihtiyaçlarını karşılayamaması tamamen yaptığı desteklerle alakalı bunu o yüzdden yazdım.insn kendinde varsa verir yokssa canını serercesine davrnmazBelki kendi acindan hakli olabilirsin ama onun aile ici meselelerine karismak sana dusmez. Bu onun problemi. Neden anlamiyorsun? Gorusememeniz sizin probleminiz. Ikisini birbirine karistirmayin. Ayakkabi akamamasi inun problemi. Ayakkabi alamayan adam araba nasil alacak? Araba alsa problemleriniz bitecek mi? Araba da masraf sonucta. Sizin esas probleminiz onun maddi problemleri degil, uzak oldugunuzdan gorusememeniz. Onun maddi sIkIntilari ya da aile ici olaylatina cok fazla girmissiniz. Bu hic hos degil. Ustunuze vazife olmayan islerle ugrasiyorsunuz.
kardeşi ve ikisi sürekli bana anne ve babalarının onlara sahip çıkmadığını işte diğer kardeşlerine değer verdiklerini anlatıp dururken nasıl farklı düşünebilirmki ki ben hala kendisini kardeşinin doldurduğuna inanarak ailesine suç bulmuyorumHerkesin aile içi sorunları olabilir. Daha aile içine girmeden bu kadar olumsuz düşünmeniz, kendi içinizde onun ailesini bu kadar suclamanizla zaten sorunsuz bi evlilik olmaz bana göre. Vakit varken ona göre yolunuzu çizin.
kardeşi ve ikisi sürekli bana anne ve babalarının onlara sahip çıkmadığını işte diğer kardeşlerine değer verdiklerini anlatıp dururken nasıl farklı düşünebilirmki ki ben hala kendisini kardeşinin doldurduğuna inanarak ailesine suç bulmuyorum
Su an nisanli bile degilsiniz. Ne desem anlatamayacagim. Ailesine yaptigi yardim onun problemi. Bu problemi o cozmeli. Isterse etmez. Istiyor ki ediyor. Evlilik icin para biriktiremiyorsa da bu problemi o cozmeli. Sen degil.ben bu insanla flört döneminden ileriye gidiyodum evlilkten bahsediyoruz..ne kadr basitmiş gibi konuşuyorsunuz? kendi ihtiyaçlarını karşılayamaması tamamen yaptığı desteklerle alakalı bunu o yüzdden yazdım.insn kendinde varsa verir yokssa canını serercesine davrnmaz
çok sıkntılı hayatım vardı çok iyi bir dostuz aama sevgili olamadık sanırım aynı cümleleri ben kurdum..sanki mutluluk degğil üzülmek için yaşıyoruz ..gün geçtikce düzelcegine artyor..Daha evlenmeden bu kadar sıkıntı evlenince ise bambaşka sıkıntılar olacak.. Sevgili neden olunuyor mutlu olmak için değil mi? Sen kahır çekmeye sevgili olmuşsun sanki :) Bana saçma geliyor bilemiyorum, değer mi yani. Değmez bana kalırsa..
ben değil kendisi suçluyo son geldiğinde sizin yüzünüzden diiyeceğim falan dedi..Dediğim gibi sorunlar olabilir. Kardeşinde ya da anne babasında. Sonuçta ailesi ve onlara kadar sorumsuz davranamaz değil mi? Bu konuyu yanınızda konusmamasini isteyebilirsiniz etkileniyorum diyebilirsiniz mesela.
Anladığım kadarı ile evlilik planınızın ertelenmesine neden oldukları için ailesini sucluyorsunuz?
benim sorunum ilşkime yansıması zaten inanın ailesi gram ilgilendirmiyo ya da kardeşi..anlıyorum siziSu an nisanli bile degilsiniz. Ne desem anlatamayacagim. Ailesine yaptigi yardim onun problemi. Bu problemi o cozmeli. Isterse etmez. Istiyor ki ediyor. Evlilik icin para biriktiremiyorsa da bu problemi o cozmeli. Sen degil.
çok sıkntılı hayatım vardı çok iyi bir dostuz aama sevgili olamadık sanırım aynı cümleleri ben kurdum..sanki mutluluk degğil üzülmek için yaşıyoruz ..gün geçtikce düzelcegine artyor..
ben değil kendisi suçluyo son geldiğinde sizin yüzünüzden diiyeceğim falan dedi..
1
Dogru diyosun ama 25 yasindayim bu yasima kadr herkes arkamdan is cevirdi diger turlu..aldatildim vs..ilk kez beni boyle anlayan seven biri var ama haayat izin vermiyo orta yolu yok demek kiBilmem, ben çekmezdim sanırım böyle, anasını bacısını, maddi sıkıntısını. Evli değilsin bişi değilsin. Toparlasın kendini öyle gelsin karşıma. Hayır kurumumuyum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?