daha ne kadar canım yanacak?

Cok yorulduk yanyana olsak toparlardik belki ama yanimda da degil Allah mesut etsin sizide ne guzel

Cok yorulduk yanyana olsak toparlardik belki ama yanimda da degil Allah mesut etsin sizide ne guzel
Sağolun, herkes icin hayırlısı ne ise o olsun.

Dikkat edin yorulmalar yipranmalar ilişkileri derinden etkiler. Ikiniz arasındaki ilişkiye yansitmayin dışarıdaki sorunları.

o bağı kardeşyle kurmuş ilginçtir beni annesinden çok sevdiğini söyler :/ hatta ilk zamnlar neden kopuk böyle diye şüphe ederdm.oturup gerilcem gidince oraya gitmk istemiyorm diyor ailesi için :S
Aile ilgilenmeyince anne baba gorevini ustune almis o yardim ediyor kardesine.kardeside bu durumu abartarak kullaniyor.olan ona ve sana oluyor.hayat akiyor yillar geciyor.ikinci planda kalmak cok kötü.kardes bile olsa insan kendi hayatini oncelige almalı.acikca konus iliskinizin hayatlarinizin duzene girmesini istediginden bahset.o kendini feda etmisse kardesine sen kurtar kendini.baskasi icin yasanmaz

Baba görevini üstlenmiş malesef, böyle de bir kardeşe sahip olunca ömür boyu sürer muhtemelen.
Yanyana geldiğinde böyle devam edemeyeceğini anlatın

Bu tür sorunlar ilerde sizi daha da dayanamayacak noktaya getirebilir.İyi düşünün iyi karar verin derim yani tamam ailesidir evlenmeden önce yardım eder falan da herşeyide onun üstüne yıkmışlar acısını beraber çekiyosunuz..Bence bir süre kafanızı toplamak için zaman verin kendinize sonrada ilerisi için tamam veya devam demek için karar verin..Şunu da unutmayın hiçbir şey sizden ve mutluluğunudan önemli değil

Aynen oyle anlatmak istediklerimi ozetlemissiniz

Baba görevini üstlenmiş malesef, böyle de bir kardeşe sahip olunca ömür boyu sürer muhtemelen.
Yanyana geldiğinde böyle devam edemeyeceğini anlatın
Ben baska bir seyi anlatmaya calisirken yine bana baska sorunlari anlatyorsun neden bizim baska bir hayatmz yok dedim olamazda dedim ayrilmk istedgmide soyledm cevap vermedi simdilik.biktim surekli bunalim hallerinden surekli sorunlarindan yoruldum cok ..

Tesekkur ederim evet oyle dusunuyorm bende sozde boyle devam etmicek biraz daha sabretmemiz lazim ama sabretrikce duzelen bir sey yok..her seyi tamamen atanmasina sehir degstrmesine ve yanyana gelmemize bagliykt o zaman her sey bitecek diye avutuluyorm hep..

Ne cevap verecek bakalım ona göre bir yol çizer,düşünürsünüz

Yinede yanına gelse bile bu sorunların çözüme kavuşacağı veya bir daha olmayacağı belli değil..O yüzden bence sende fazla yıpranma derim

Kardes bu atsan atilmaz satsan satilmaz. Begenmesem de, ayni fikirde olmasam da, evliligini onaylamamis olsam da ablam enistemle böyle bir durum yasadiginda tabi ki koşulsuz yaninda olurum. Ayni sekilde gorumcem icin de esim ne gerekiyorsa yapmalidir, hatta ben görev bilip hatirlatirim esime. Ama bunlar bizi ancak maddi olarak yorar, manevi olarak canimizi sıkar elbet ama herseyi yine birbirimize sarilarak gogusleriz. Yani demem o ki kardesine destek olmasi sorun degil, sizi ihmal etmedikten sonra. Bunu tartın oncelikle.

Bi de su var, copsuz uzum biriyle de evlenseniz, hic bir sorunu da olmasa bu olmayacagi anlamina gelmez. Bak en basit ornegi benim bir yakinim. Kocasiyla evlenirken ailesi uzaktaydi, esi ailesine bayramdan bayrama bile gitmezdi. Sagliklari yerindeydi. Adam 10 bin maas aliyordu. Hayatları su gibi berrakti. Cok degil evlendikten uc bes ay sonra esinin once babasi sonra annesi kanser hastasi oldu, mecburen tedavi icin köyden gelip yanlarinda oturmaya basladilar. Derken esinin ani bir rahatsizligi cikti yillarca ameliyatlara elde avuctaki tum birikimi verdiler. Bununla da bitmedi, esi simdi isinden de oldu. Yani hayatta hicbir seyin garantisi yok. Bugun bu kisiden ayrilip herseyi dort dörtlük biriyle de evlensen yarinin garantisi yok.

Her insanin sabir esigi farklidir sanirim sizde bu esik oldukca dusuk.
Evli ya da nisanli bile degilken adamin kime ne kredi cekmesi sizi germis.
Kardes kardese ve ya gerekiyorsa ailesine yardim edebilir etmeli bana gore.
Bence ayrilmakla iyi yapmisiniz evlenince siz bu yardimlari evde kavga konusu yapardiniz.ayrilmaniz daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…