Para olayından öncede hemen sinirlenir bağırırdi parayla alakası olduğunu sanmıyorum .normalde hatam varsa ararım Özür dilerim o da öyle ama son 2 haftadır hatalı da olsa benden bekliyor arıyorum ben suçlu gibi oluyorum öyle bi konuşuyor kiPara olayı olana kadar böyle davranislari var miydi, belki senin paranla arabayi kiralamasi kendisini kötü hissettirmistir o yuzden sonrasinda böyle tepkiler vermistir.
Bir de yasadiginiz tartismalar da küslüklerde genelde sen mi üzerine düşüyor barismayi saglamaya çalışıyorsun? Öyle yapiyorsan hiç arama bu sefer onun aramasini bi seyler yapmasini bekle. Cünkü ortada senin bi suçun yok. Cok arayip sorarsan hakliyken sen haksizmissin gibi olur.
O hatalıyken aradıgın için ister istemez o da kendini haklı hissediyordur. Sıkıntılı stresli bi dönemden geciyorsa ona baglanabilir bu durumu. Son bir senedir degisti diyorsun cünkü. Bence biraz uzak dur hem senin de kendine gelmeni saglar. Telefonu kenara koy gün icinde cok ilgilenme arkadaslarinla dısarı cık kafanı dagıt biraz. Sen ne kadar üzerine düsersen sevgilinin tepkileri daha aşırı olmaya baslicaktir.Para olayından öncede hemen sinirlenir bağırırdi parayla alakası olduğunu sanmıyorum .normalde hatam varsa ararım Özür dilerim o da öyle ama son 2 haftadır hatalı da olsa benden bekliyor arıyorum ben suçlu gibi oluyorum öyle bi konuşuyor ki
Dediğini yapıcam o aramadan aramicam çünkü arayinca kötü soğuk davranıyorO hatalıyken aradıgın için ister istemez o da kendini haklı hissediyordur. Sıkıntılı stresli bi dönemden geciyorsa ona baglanabilir bu durumu. Son bir senedir degisti diyorsun cünkü. Bence biraz uzak dur hem senin de kendine gelmeni saglar. Telefonu kenara koy gün icinde cok ilgilenme arkadaslarinla dısarı cık kafanı dagıt biraz. Sen ne kadar üzerine düsersen sevgilinin tepkileri daha aşırı olmaya baslicaktir.
Mantık denen şey evet bana bunu söylüyor ama kalbim seviyor onu istiyor ayrıliyorum ama onu özlüyorumDaha önce yaşadıklarınızı bilmiyorum ama gencecik kızlarımız neden kendilerini bu kadar hafife alıyorlar ben anlamıyorum.
Ne eksiğin var ki bu adamın bu saçma sapan muamelelerine katlanıyorsun arkadaşım? Kimdir bu adam?
Aranızda söz yok, nişan yok, hiçbir resmi bağ yok sen adama para veriyorsun. Allah aşkına yapmayın şunu kendinize ya. Dünyada adam mı kalmadı.
AYRIL! AYRIL! AYRIL!
Mantık denen şey evet bana bunu söylüyor ama kalbim seviyor onu istiyor ayrıliyorum ama onu özlüyorum
Zaten verdiğim parayi geri vericek dün ondan aramış ben onu mutlu etmek istedim beni unuttuPara vermen de buyuk hata. Onu mutlu etmeye calisiyorsun da onun umurunda değilsin. . Para verince cok mutlu olmus gezmis seni unutmus o gun. Para vermekle sadece kullanilirsin anlik mutlu olur hayatini yasar bilesin. Arama msj yazma asla para da verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?