Daha ne kadar uzulebilirim ?

Para olayından öncede hemen sinirlenir bağırırdi parayla alakası olduğunu sanmıyorum .normalde hatam varsa ararım Özür dilerim o da öyle ama son 2 haftadır hatalı da olsa benden bekliyor arıyorum ben suçlu gibi oluyorum öyle bi konuşuyor ki

O hatalıyken aradıgın için ister istemez o da kendini haklı hissediyordur. Sıkıntılı stresli bi dönemden geciyorsa ona baglanabilir bu durumu. Son bir senedir degisti diyorsun cünkü. Bence biraz uzak dur hem senin de kendine gelmeni saglar. Telefonu kenara koy gün icinde cok ilgilenme arkadaslarinla dısarı cık kafanı dagıt biraz. Sen ne kadar üzerine düsersen sevgilinin tepkileri daha aşırı olmaya baslicaktir.

Dediğini yapıcam o aramadan aramicam çünkü arayinca kötü soğuk davranıyor

Daha önce yaşadıklarınızı bilmiyorum ama gencecik kızlarımız neden kendilerini bu kadar hafife alıyorlar ben anlamıyorum.

Ne eksiğin var ki bu adamın bu saçma sapan muamelelerine katlanıyorsun arkadaşım? Kimdir bu adam?

Aranızda söz yok, nişan yok, hiçbir resmi bağ yok sen adama para veriyorsun. Allah aşkına yapmayın şunu kendinize ya. Dünyada adam mı kalmadı.

AYRIL! AYRIL! AYRIL!

Mantık denen şey evet bana bunu söylüyor ama kalbim seviyor onu istiyor ayrıliyorum ama onu özlüyorum

Para vermen de buyuk hata. Onu mutlu etmeye calisiyorsun da onun umurunda değilsin. . Para verince cok mutlu olmus gezmis seni unutmus o gun. Para vermekle sadece kullanilirsin anlik mutlu olur hayatini yasar bilesin. Arama msj yazma asla para da verme

onun oldum ne dmek gerçekten yahu böyle de acı çekersin işte , kimse kimsenin değil göbek bagınızda bir kesilmedi dün seviyodu bugun sevmiyo bu kadar , kabullen artık bundan sonra da kimseye yapışma..

Zaten verdiğim parayi geri vericek dün ondan aramış ben onu mutlu etmek istedim beni unuttu

Eski güzel günleriniz mazide kalmış önce bunu kabullenerek başlayabilirsin.
Sonrada ne kadar değerli olduğunu düşünüp bu adamın asla sana hak ettiğin değeri vermeyeceğini düşün.
Sen ne yaparsan yap onun gözünde bir değerin olmaz çünkü maalesef kişiliği oturmamış karşı tarafın.
Kendini kurtar bu durumdan daha fazla eziyet çekip üzülme
Sende bir annenin evladısın yoksa seni bu kadar üzülüp perişan ol diye mi getirdi dünyaya

Bundan sonra bu böyle gider... hep uzuleceksin... o yuzden adami rahat bırak bitir... kendini kullandirma bi daha bes kurus koklatma..
Kararli olursan guclu olursan (kucuk ihtimal) belki sana donme ihtimali var ama hayir gelmez bu iliskiden...

İlk zamanlarda şöyleydi böyleydi bunların hepsi hikaye..
Hangimizin sevdiği ilk günki gibi kalır ki?
İlk zamanlardaki ilgi alaka zamanla tabii ki azalacak, azalıyor.
Beni rahatsız eden şey küfür etmesi oldu, o adamdan hayır gelmez,net.

Iliskiler askla baslar taktikle devam eder. Samimiyeti yakalamaya baslayinca bizler acik veriyoruz yani o adamlara bu malzeme oluyor. Bir arkadasim yasadi ornekle bahsedeyim; kiz samimiyete guvenip ya cok cirkinim ya sacimi boyasam biraz duzelirmiyim yok be ben guzel degilim tarzinda konustu 3 ay sonra bu kiz boyadi saci ve ozguveni geldi dediki hos oldum dimi benden iyisini bulamazsin sevgilim. Cocukta aynen sunu dedi "abartma bence o kadar guzel degilsin". Iliskide taktik daima olmali samimiyetine guven olmaz erkegin onlar boyle. Guveniyorum deyip face sifresini almamazlik eden her arkadasim aldatildi yani bu is hep taktik hep ayrinti akisina birakirsan seni kullaniyolar malesef

Ve o durumun benzerini ben yasadim bu iliskiden cidden hayir gelmez. Daima canin yanicagina bitir bir kere acisin...

Bu iliski bitmis arkadasim, eger devam edersen siddeti gitgide artan bir sekilde ezileceksin, asagilanacaksin, hirpalanacaksin. Benzer bir iliskiyi ben de yasadim zamaninda. Adam dunyanin en tatli, en sevecen, en bulunmaz erkegiydi, bildigin gercek olamayacak kadar iyiydi, ki degilmis de zaten. Guzel gecen bir sureden sonra adam surekli eksildi, surekli kuculdu. Kufurler, hakaretler, itip kakma hatta. Ben de butun bilincimle bir kere daha denemek istedim, sonucu bir kavgada daha fazla kufur ve hakaret isitmek, ustune tehdit edilmek oldu.

Ama o zaman bir hata yaptim, bile bile lades demek neymis gordum, ve aynen senin yaptigin gibi "seni istemiyorum" dedim ve bir anda kestim attim. O gun o laftan sonra yedigim kufrun, hakaretin, tehdidin haddi hesabi yok. 6-7 ay boyunca ne beni gorebildi, ne ulasabildi, her yerden sildim, engelledim. 6-7 ay sonra bir sekilde ulastiginda ayaklarima kapandi resmen, kabul et beni diye degil, affet diye. Cunku karsisinda o kadar guclu ve o kadar kararli bir kadin vardi ki ona "seni istemiyorum" derken, bir daha benimle olamayacagini adindan bile iyi biliyordu. Tek istedigi affedilmekti, cunku kivraniyordu vicdan azabindan.

Bu adamlar iste bu kivranmayi, bu azaplari hak ediyorlar. Bu adam senden coktaaaaaan gitmis. Sen de bu sekilde ustune giderek gozunde kendini iyice dusuruyorsun, iyice degersizlestiriyorsun. "Midem yikandi" vs demissin, hic bahsetmedigin icin aslinda ilac falan almadigin sonucuna variyorum. Almak ayri bir sacmalik da, bu adama onu ima etmen bile seni yerlere dusurmus. Yapma bunlari ya. Bir kendine gel artik.

Aci cekmek hosunami gidiyor senin ?
Sana insan gibi davranmiyor , unursamiyor ve sen hala onun aramasinimi bekliyosun ?
Arkadasinin yaninda sana küfür etmekte ne demek , kendine gel lutfen !
Kendini bukadar kucuk dusurmekle eline ne geciyorki , birak ne hali varsa gorsun. Sende umursama arama sorma...

Seni istemeyenide sen hic isteme. Sen aci cekerken beliki onun umrunda degil.
Bazen en olmadik yerden koparip atmak lazim.
Evli insanlar bile bosaniyor , sen iliskinin basindasin daha .
Kendine saygin varsa , sana bunu yasatmasina izin verme!!!

'buraya sevgilimle sorunlari yazdigimda vazgecmemi soyluyosunuz' demissin ve yazmamak icin zor tuttum diye eklemissin.. sorunlarini yazarken 'sabret tatlim duzelir' denmesini mi bekliyorsun ve bunu duymadigin icin yazmaya direniyorsun?
boyle dusunmek yerine, yardimci olmak icin yazan insanlarin dediklerindeki dogruluk paylarini cikarsan?

O sevgilinin pesine kosarsan daha cok uzulursun diger konularina baktm hep sevgili problemi bu iliski olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…