Ben aramadim dün o aradı acmadim bi kaç defa daha arayinca döndüm bana düşman gibi uzun süredir neden bilmiyorum çok değiştibekleyin bence.O aramadan da aramayın.Hoş arasa bile artık nasıl olur bilmiyorum.Ben olsam devam edemezdim sanırım
O kadar çok severken nasıl zamanla biter ki sevgi ? Ben acı çekiyorum üzülüyorum onun umrunda bile değil sanki ben ona birsey yapmisim gibi .canım acıyor onun umrunda olmamakGuzelim hani uc yil once seni cok seviyormus, seni bir dakika gormek icin deliriyormus ya o gunleri hepimiz yaşadık. Benim eski esim de beni gormek icin bir yil her hafta sonu ist dan izmire geliyordu hatta bu adam bana birsey olsa yasayamaz derdimevlendik yillar gecti aldatildim ayrildik.
Eski anilarini dusunmekten vazgec onlar o an icindi simdi baska. Adamin sevgisi bitmis yani sana karsi neden zorluyorsun ki? Hiçbir sekilde aramayacaksin ve bir ihtimal o ararsa yine de duzelmeniz zor. Ilgisizlik, küfür vs var anla artik bitmis bu iliski.
Cok ta net bitiyor sevgi bazen.. Onun umurunda degil cunku seni sevmiyor. Sen de cik gez dolas msj yazms arama zamana birak. Saplanti yapmışsın adamiO kadar çok severken nasıl zamanla biter ki sevgi ? Ben acı çekiyorum üzülüyorum onun umrunda bile değil sanki ben ona birsey yapmisim gibi .canım acıyor onun umrunda olmamak
Ben ona çok inandım çünkü birakmicagina hep seveceğine .Ama yine kaybettim her zaman ki gibi kendimden soguttum .En dipteydim ben o geldi çıkardı bir daha uzulmiceksin dedi şimdi en çok o uzuyorCok ta net bitiyor sevgi bazen.. Onun umurunda degil cunku seni sevmiyor. Sen de cik gez dolas msj yazms arama zamana birak. Saplanti yapmışsın adami
En çokta bunu bilmek bana acı veriyor onun sadece alıştığı biriyim sevmiyor artık beniSevgi alışkanlığa dönüşmüş. Bu ilişkiyi bitirin bence tamamen :)
Doğru söylüyorsun ama sözleri aklıma geliyor ne oldu diyorum ne oldu onaFazla abarttin sen de yahu! Kac yillik kocami bosadim bu kadar arabeske baglamadim. Ne bu bulunmaz Hint kumasi mi cani cehenneme de.. yada o hayatini yasarken otur yas tut karar senin.
Evet biliyorum arasın diye bekliyorum. Arıyor öyle bi konuşuyor ki pişman oluyorumSana o değil zaman lazım.
Evet biliyorum arasın diye bekliyorum. Arıyor öyle bi konuşuyor ki pişman oluyorum
Konuşmayıcada özlüyorum kötü oluyorumKendine neden bunu yapıyosun ki? Açma telefonunu daha da mutsuz olmak istemiyorsan artık onu değil kendini düşünmelisin
Konuşmayıcada özlüyorum kötü oluyorum
Bunlari yaptıktan sonra seni istemiyorum dedim evet ama suçlu oyken haklı gibi küfür etti bağırdı ve hep böyleAdama seni istemiyorum demissin niye böyle yapıyor dıyorsun .....sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?