• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ne kadar uzulebilirim ?

Hakaret ve küfür var ise saygı orada durmaz.Sende asla bu konuda taviz vermemeye gayret et.Çünkü ilişki saygı-sevgi ve empati ( anlayış ) sacayağının üstünde durur.Seven saygı duyar , saygı duyan ise hakaret etmez

Para olayından öncede hemen sinirlenir bağırırdi parayla alakası olduğunu sanmıyorum .normalde hatam varsa ararım Özür dilerim o da öyle ama son 2 haftadır hatalı da olsa benden bekliyor arıyorum ben suçlu gibi oluyorum öyle bi konuşuyor ki
Offff kendi iliskimi gördüm resmen afakanlar basti:KK34: bunlar ne sanıyorsa kendini sucsuzken suclu konuma dusmek gecelerce aglamak onun umrunda bile olmamasi. Kilini kipirdatmamasi. Iki yillik bi iliskiydi. Iki ay oncesinde bitti. Bazen cok ozluyorum bazen nefret ediyorum bazen kndime kiziyorum. Ama geriye kalan panik atak oldum resmen. Psikolojimi bozdu bnm kisiligimi bozdu. O kadar kotulugune rağmen hep ona gittim herkes onaylamamisti olmaz bu is abde goremiyorsun ama olmuosunuz demisti. Ama bn asla inanmazdim toz konduramazdim ona. Devam ettim herseyine gururumu ezmesine rağmen. Sonra yasadim gördüm en guzel en beter aciyla yasadim hemde iki kati aciyla yasadim. Suan herkes sana asla gitme ona olmucaksiniz der. ki olmucagi belli bunu tek sen anlayamiosun bmde oleydim. Sen yine ona gideceksin. Ama bu sefer canini daha cok yakicak :KK34:

Güzel kardeşim bu ilişkiden sana fayda yok. Öyle küfürlü falan konusan seni unutan erkekten sana hayır gelmez. Daha kim bilir ne acilar yaşıyor insanlar bu hic birşey Allah başka dert vermesin.

kardes sen ne duymak istiyosun Allah askina? her bitir diyene 'ama cok seviyorum' cevabi vermissin de.. kusura bakma ama o aradigin 'olur' onayini, olayi az bucuk anlayan, akli basinda kimse vermez.. kendini degersiz duruma dusuruyorsun durmadan.. midem yikandi filan diyerek onun vicdanina dokunmak ilgisini cekmek istemissin ama o adam anlamiyor mu dikkat cekmeye ugrastigini? yapma ne olur ya!

Back
X