tam olarak sorunun ne? sivilce falanmi?
Bu sitede okumuştum bepanten surerek lekelerden kurutuluyorlardı..
Bitane cok agir hap var baya uzun bi sure kullanman gerekiyor. Yan etkileri de var ama sivilceye kesin cozum. 2 arkadasim da senin gibi yillarca bu sorundan muzdaripken o hapla ikisinin sivilceleri gitti. AMA onceden olusmus cilt lekeleri icin faydasi yok onlar yara izi cunku.. Olsa olsa zamanla rengi acilirmis.
Çok fazla üzerine düşmek ve stres yapmak da çoğaltabilir. Genellikle cildinizi dinlendirmeye gayret edin. İnsan takınca çok kötü oluyor.
Elimde değil şimdi gidip baktım oturup ağlıcam nerdeyse en güzel yaşlarım heba oluyor
Canımcım düz sivilce iziyle roza tedavisi farklı. Roccutane mıydı neydi onu geç bence.
Her gece hametan krem sür. Bir de cilt hastalıklarında güneş+deniz suyu çok şyidir yazın mutlaka denize gir.
Üzülme, kışın fondoten + pudra sürebilirsin.
Nars ve YSL nin ürünleri extra kapatıcı , tavsiye ederim.
Can'ım roza ya hametan mı iyi geliyormuş dün telefon ettiler tatlı almışlar Sanada alayım mı diyor yengem alma dedim benim Hakkı'm mı var? O kadar kısıyorum ama nafile
Bunları kullanmadan temiz olsun istiyorum makyajdan hoşlanmıyorym en azından %80 geçse 1 ay önce baya iyiydi Noldu yine anlamadım
Hametan da Madecessol da süper bir kremler bence dene. Ağır yanık izleri tedavsinde bile kullanılıyorlar.
Hametanı cilt bakımı için her gece sürüyorum. Etki görmesen bile zararını görmezsin:)
Bütçen sağlamsa Clinique Dark Spot Corrector önereyim o zaman. Tedavi etmez ama izleri geçirmede mucizevi. Googlelayıp kullanıcı yorumlarına bak derim. Ben kullandım çok memnun kaldım.
Şuan oturup ağlamak istiyorum artık çok kötüyüm
Hassas cilt için uygun mu canım
Amann canımcın ben de strese girdiğimde cildim b.k olduydu, fındıkçık kadar fondotenle kaymağa döndümCilt cidden dert edilecek bir şey değil ben de sivilce izinden çektim ama kendimi üzmedim bastım makyajı geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?