Daha ne yapayım bilmiyorum

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
35
Merhaba daha önce de bu konuyla ilgili yazı yazmıştım son 4-5 senedir sorunlu bir cildim var bir sürü krem hap kullandım bir dönem iyiydi daha bundan 1 ay önce iyiydi pat yine kötü bir sürü dr gezdim profesör E bile gittim en son gittiğimde roza dedi son Zaman'larda iltihaplı da çıkıyor 25 yaşındayım yoruldum bu konudan ne kullanacağımı şaşırdım son gittiğim de lazer yapalım Dedi ama ya daha kötü olursa sonuçta hassas bir cildim var :/ elliyorum yüzümü eklerken neredeyse temiz ama aynaya bak lekeli duruyor şundan biri beni bir kurtarsa son nefesime kadar dua ederim o derece

Bu sitede okumuştum bepanten surerek lekelerden kurutuluyorlardı..

Bitane cok agir hap var baya uzun bi sure kullanman gerekiyor. Yan etkileri de var ama sivilceye kesin cozum. 2 arkadasim da senin gibi yillarca bu sorundan muzdaripken o hapla ikisinin sivilceleri gitti. AMA onceden olusmus cilt lekeleri icin faydasi yok onlar yara izi cunku.. Olsa olsa zamanla rengi acilirmis.

Bu sitede okumuştum bepanten surerek lekelerden kurutuluyorlardı..

Bana artık her şey imkansız gibi geliyor mesela bir tane çıkmış şimdi gördüm niye çıktı? Tatlı yemedim sağlıksız bir şey yemedim adet değilim neden dr dr gezmekten yoruldum en güzel yaşlarım böyle geçiyor çok üzülüyorum

Onu da kullandım benim bunlar 1 ay önce yoktu bu kadar anlamadım arada böyle oluyor ama bu sefer gitmedi

Canımcım düz sivilce iziyle roza tedavisi farklı. Roccutane mıydı neydi onu geç bence.

Her gece hametan krem sür. Bir de cilt hastalıklarında güneş+deniz suyu çok iyidir yazın mutlaka denize gir.

Çok fazla üzerine düşmek ve stres yapmak da çoğaltabilir. Genellikle cildinizi dinlendirmeye gayret edin. İnsan takınca çok kötü oluyor.

Elimde değil şimdi gidip baktım oturup ağlıcam nerdeyse en güzel yaşlarım heba oluyor

Canımcım düz sivilce iziyle roza tedavisi farklı. Roccutane mıydı neydi onu geç bence.

Her gece hametan krem sür. Bir de cilt hastalıklarında güneş+deniz suyu çok şyidir yazın mutlaka denize gir.

Can'ım roza ya hametan mı iyi geliyormuş dün telefon ettiler tatlı almışlar Sanada alayım mı diyor yengem alma dedim benim Hakkı'm mı var? O kadar kısıyorum ama nafile

Üzülme, kışın fondoten + pudra sürebilirsin.
Nars ve YSL nin ürünleri extra kapatıcı , tavsiye ederim.

Bunları kullanmadan temiz olsun istiyorum makyajdan hoşlanmıyorym en azından %80 geçse 1 ay önce baya iyiydi Noldu yine anlamadım

Can'ım roza ya hametan mı iyi geliyormuş dün telefon ettiler tatlı almışlar Sanada alayım mı diyor yengem alma dedim benim Hakkı'm mı var? O kadar kısıyorum ama nafile

Hametan da Madecessol da süper kremler bence dene. Ağır yanık izleri tedavsinde bile kullanılıyorlar.

Hametanı cilt bakımı için her gece sürüyorum. Etki görmesen bile zararını görmezsin:)

Bunları kullanmadan temiz olsun istiyorum makyajdan hoşlanmıyorym en azından %80 geçse 1 ay önce baya iyiydi Noldu yine anlamadım

Bütçen sağlamsa Clinique Dark Spot Corrector önereyim o zaman. Tedavi etmez ama izleri geçirmede mucizevi. Googlelayıp kullanıcı yorumlarına bak derim. Ben kullandım çok memnun kaldım.

Hametan da Madecessol da süper bir kremler bence dene. Ağır yanık izleri tedavsinde bile kullanılıyorlar.

Hametanı cilt bakımı için her gece sürüyorum. Etki görmesen bile zararını görmezsin:)

Şuan oturup ağlamak istiyorum artık çok kötüyüm

Şuan oturup ağlamak istiyorum artık çok kötüyüm

Amann canımcın ben de strese girdiğimde cildim b.k olduydu, fındıkçık kadar fondotenle kaymağa döndüm Cilt cidden dert edilecek bir şey değil ben de sivilce izinden çektim ama kendimi üzmedim bastım makyajı geçtim

Geçti mi senin izlerin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…