lavanta kürünü dene
Geçti mi senin izlerin canım
Ben gecen yil baharda cok strese girdim, o zaman sivilceler cikti 27 yasindaydimBir de ustune iz biraktilar sag olsunlar
Izler gittiler. Clinique urunu + hametan kullandim. Hametani hala her gece surerim, guzel bir krem.
Ben gecen yil baharda cok strese girdim, o zaman sivilceler cikti 27 yasindaydimBir de ustune iz biraktilar sag olsunlar
Izler gittiler. Clinique urunu + hametan kullandim. Hametani hala her gece surerim, guzel bir krem.
Kırmızımıydı tam olarak nerde benim yanakbari yanak olmasaydı çok şanslısın darısı benim başıma:)
İlk iki hafta çok güzeldi ama dün küçük küçük çıkmaya başladı . Adetim gecikti buna yoruyorum benSen denedin mi işe yarıyor mu
Jinekoloğa gittiniz mi?
Belki hormonal bir durumdur.
Ankara dermatolog Dr Erol koc. Ben roportajini okudum ve etkilendim.istersen bir araştır. Leke iz maskesinden bahsediyor ciltte 10 saat kalıyormus. Ama pahalı bir işlem olduğunu düşünüyorum tabi.
Hanedan madecassol fito..yenileyici kremler ama yüz için ne kadar uygun tartışılır, ama bende sürdüm o ayrı, hatta hepsini karıştırıp sürdüm haftada 1 gün
Sen bence tca ya da glikolik asit peeling yapmalısın nette bunları aratırsan detaylı bilgi çıkar,ve kesinlikle güneş kremi,yaz kış evde de olsan sabah yüzünü yıka ve güneş kremini sür, ben solante pigmenta kullanıyorum
Gitmedim ama adetim falan düzenli 1 ay önce böyle değildi arttı
Roza kesın teshısmı? Lazer yptrma tavsye etmem.Merhaba daha önce de bu konuyla ilgili yazı yazmıştım son 4-5 senedir sorunlu bir cildim var bir sürü krem hap kullandım bir dönem iyiydi daha bundan 1 ay önce iyiydi pat yine kötübir sürü dr gezdim profesör E bile gittim en son gittiğimde roza dedi son Zaman'larda iltihaplı da çıkıyor 25 yaşındayım yoruldum bu konudan ne kullanacağımı şaşırdım son gittiğim de lazer yapalım Dedi ama ya daha kötü olursa sonuçta hassas bir cildim var :/ elliyorum yüzümü eklerken neredeyse temiz ama aynaya bak lekeli duruyor şundan biri beni bir kurtarsa son nefesime kadar dua ederim o derece
merhaba bende aynı dertten muzdariptim fotonu buraya yada ozele atar mısın merak ettim cildiniMerhaba daha önce de bu konuyla ilgili yazı yazmıştım son 4-5 senedir sorunlu bir cildim var bir sürü krem hap kullandım bir dönem iyiydi daha bundan 1 ay önce iyiydi pat yine kötübir sürü dr gezdim profesör E bile gittim en son gittiğimde roza dedi son Zaman'larda iltihaplı da çıkıyor 25 yaşındayım yoruldum bu konudan ne kullanacağımı şaşırdım son gittiğim de lazer yapalım Dedi ama ya daha kötü olursa sonuçta hassas bir cildim var :/ elliyorum yüzümü eklerken neredeyse temiz ama aynaya bak lekeli duruyor şundan biri beni bir kurtarsa son nefesime kadar dua ederim o derece
3 bn tlAnkara dermatolog Dr Erol koc. Ben roportajini okudum ve etkilendim.istersen bir araştır. Leke iz maskesinden bahsediyor ciltte 10 saat kalıyormus. Ama pahalı bir işlem olduğunu düşünüyorum tabi.
Görünce yazmak istedim umarım yardımcı olabilirim.
Benim sivilce problemim 13-14 yaşlarında başladı ve öyle böyle değil! Aman Yarabbi ! Tam bir sivilce tarlası ve İLTİHAPLI şekilde. Kendimden nefret eder olmustum ardından 16 yaşında akne tedavisi gördüm özel bir hekimden. Herşey çok güzel cildim toparlamıstı. 19 yaşımda tekrar etti bu sefer başka hekime gittim (tabi arada 3-4 hekim daha gezmişliğim) o da bana akne tedavisi uyguladı. Ama çok kötüydğ saçlarım acuç avuç dökülmeye başlamıştı ama cildim yine düzelmişti. 21 yaşında tekrar edince çok ğzgün ve sinirli şekilde ilk tedavi olduğum doktora gittim.
Bahsettim olanlardan detaylıca daha sonra cikt doktorum dedi ki sen kadın doğuma gitmelisin yumurtalıkların da bir problem olabilir. Hakikaten öyleymiş ( ki daha önceden tam 4 kadın doğumcuyq gözüktüm anlayamadılar ). Polikistik over sendromu dediler. Hormonların ters çalışmasıyla oluşan adet düzensizliği, tüylenme ve akneye sebebiyet veren bir hastalıkmış.
Ama çok şükür tedavimi oldum ve kurtuldum. Sizinde akne probleminizin altında başka sebep yatabilir. Ben onu bulmak için senelerimi harcadım.
Çook çoook geçmiş olsun. Umarım te zamanda şifanızı bulursunuz !!'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?