Daha ne yapayım bilmiyorum

Bende sivilcelerle savasan bi genc kizm.
14 yasimdan beri turuyorlar bitmek bilmediler. Ben bu sene cilt bakim uzmanina gittim ve akne peelingi uygulattim 5 6 seans. Kadina gore ilerleme var ama bana gore hic yoktu. Gitmiyorum artik. O kadinin bana verdigi tek yararli tavsiye la roche posayle tanismam oldu.
La roche posay hassas ciltler icin ozel bi bakim serisi.
Laroche posay yz temizleme jelini kullandim ve ardindan ayni seriden effaclar k, effaclar duo, effaclar matt, effaclar h hepsini kullandim farkli zamanlarda. Benim pahalima geldi cunku bi etki yapmiyordu bende bunlar. Bi nemlendirici olrak effaclar k kullaniyordum iyi nemlendiriyor diye. Ama pahali oldgu icin eucerin markasini deniyim derken ayni islemi gordgunu farkettim. Fiyati daha uygun.Memnunum bu nemlendiriciden.

Su anki yuz bakim rutinim: aksamlari la roche posay yuz temizleme jeli( foreo luna diye bi yuz temizleme cihazi var onun fake olanini aldim aliexpressten 3 gundur kullaniyorum memnunun simdiye kadar, sivilcelerinden tamamen kurtulan insanlarin hikayelerini okudum foreo luna sahesinde istersen arastir bi).
Yuz temzlemeni ardindan yuzume aloe vera jeli( 98% oraninda aloe vera iceriyor, onemli bi etken sivilceyle savasirken diye okumustum dogrusu memnun kaldim 3 haftadir felan kullaniyorum).
Bunun ardindan goz altimi nemlendiriyorum. Ve uyuyorum.
Sabah kalkinca yuzumu yikiyorum sadece suyla ve eucerin nemlendirisini suruyorum.
Ardindan pekte yogun kapaticisi olmayan bi bb cream kullaniyorum.
Sen dikkat etmen gerekki yag bazli hic bi urun almaman lazim yoksa gozeneklerin kapaniyor ve sivilce cikiyor.

Galiba kendi tenimi tanidikca dahada azaldi sivilceler sukur. Su an sag cenemde bi tane ciktigini farkettim, aloe veranin kurutma etkisi var braz daha aloe vera surup yatarim simdi. Ama beklenilir bi sey diyebilirim adetim su an. Baskda bi sivilcem yok yuzumde. Bu aralar bu rutinimden dolyi gercekten memnunum. Boyle devam etmeyi dusunuyorum

Ayrica farkettimki yumurtaya alerjim var benim; pazar kahvaltisinda bayldgim halde kaynanis yumurta yiyemiyorum maalesef.

Olumsuz yorumlar okumuştum O yüzden çekinmiştim yoksa bende kendisi takip ediyorum hep
Anladım, o zaman kendi sitesine bakın. Misal kür sabit oluyor ama, atıyorum birinde diyor ki 20 gün yapılacak 10 gün ara verilecek; bir başka sorun içinse aç karna 3 ay sürekli gibi. Onlara dikkat etmek lazım. Kullanılacak malzemenin taze ya da mevsiminde olması lazım. Kendisi ne yazmışsa bire bir onu yapmak lazım. Kimisi 3 litrelik bir kürü tek seferde yapıyor, halbuki adam her seferinde taze yapmak gerekir diyor.

Bir ara onu da denedim denemediğim bir halt kalmamış ama onu ağır hapların yanında kullanmıştım tek başına denemedim siz kesin sonuç aldınız mı
rv
Bir ara onu da denedim denemediğim bir halt kalmamış ama onu ağır hapların yanında kullanmıştım tek başına denemedim siz kesin sonuç aldınız mı

evet canim sen zayifmisin'da kilo da cok yapiyor dene bence herkes çok menun. ben bide yaninda isotrexin gel kullandim lekeler icin hemen lekeleri katbetti

rv

evet canim sen zayifmisin'da kilo da cok yapiyor dene bence herkes çok menun. ben bide yaninda isotrexin gel kullandim lekeler icin hemen lekeleri katbetti

46 kiloyum canım kilo almak isterim o jeli kullandım geçen yıl çok memnun kaldım yeniden aldım bakalım inşallah şifa olur yine

Haklısın Can'ım ben tekrar araştırayım yarın ilgine çok teşekkür ederim

Bende bu markayı çok duydum çok övüyorlar hassas cilt için ürünleri vardı araştırmıştım almayı düşünüyorum hepimiz kurtuluruz inşallah canım

Bende bu markayı çok duydum çok övüyorlar hassas cilt için ürünleri vardı araştırmıştım almayı düşünüyorum hepimiz kurtuluruz inşallah canım

Evet canim. La roche posay effaclar duo yu cok overler helede. Tabi bende ise yaramadi o baska. Herseye ragmen la roche posay yuz temizleme jelinden vazgecemem bunu belirtiyim. En memnun kaldigim urun budur, vazgecilmezim. Internetten siparis et ediceksen derim ben. Indirimleri takip ediyorum ve 800 ml lik kocaman kutusnu 8 9 euroya buluyorum normalde 17 18 euroyken. Tabi sen denemeye bi kucuk kutusunu almani oneririm. Baktin iyi geliyor buyuk kutusunu alirsin.

Başta arttırma falan yapmıyor dimi:)

bende yapmadi,kisiden kisiye degisir mi etkisi bilmiyorum
ben 6 ay kullanmadim,2 aya yakin kullandim ve biraktim..istersen bi arastir internetten..yuzyillardir kadinlarin kullandigi ostrojen kaynagi bi bitki..
cok uzun sure kullanmak tuylenme yapar diye duydum hatta bu forumda konusunu okumustum.
sivilceler kremle vs tedavi edilebilir sanirim ama onemli olan icten temizlik..bol su icmen gerek,beslenmene dikkat ettigin halde sivilcelerden kurtulamiyorsan bu sorun hormonal olabilir.
iyice arastir bana yaradi,adet doneminden once cikan sivilcelerim acidi acidi ama gozumun onunde bas gosterip cikamadan sondu gittiler..

Canım sudocrem diye bir pişik kremi var benimde yüzümde bir sürü sivilce vardı hepsini götürdü o kadar iyi bir krem ki hamilelikte oluşan çatlaklarıma bile sürmeyi düşünüyorum. Bi kaç ay önce bu kremi tanıdım ve yüzüne ne sürüyorsun diyen iki arkadaşıma da söyledim onlarda aldı. ben şimdiye kadar nasıl bu kremsiz yapmışım diye düşündüğümde oldu :-D YouTube dan araştırdığımdaysa bu bebek pişik kremini yüzüme süren bi
Tek ben değilmişim diye anladım:)

ben de kullandım arkadaşım o ilaçtan 6 ay kadar sonuç 2 yıl hiç bir şey çıkmadı sonrasında adet dönemlerimde minik minik sivilcelerim çıkıyor ama sorun etmiyorum onları hatta çok seviyorum bile diyebilirim eski halimden eser yok şuan.

Blogger var Laçin tenel. Onun da benzer bi rahatsızlığı var, yazmıştı. Bak istersen

Ben bu kadar ilaç ve kimyasalında cildi yıprattığını düşünüyorum. Bi süre rahat bıraksan hiçbirşey sürmesen?

rv

İsotrexin tek başına mı kullanmıştın Can'ım yoksa hap takviyesiyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…