• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha nisanlanmadan başlayan problemler

Et tırnaktan ayrılmaz derler gün gelecek eşinle ailesinin arası düzelecek o yuzden o insanlara kapını acmak zorunda kalacaksın
Bi tanıdıgımın hikayesine cok benziyor aynen seninki gibi erkeğin anne babası kızı istemiyor cocuk tek basına kızı istemeye gidiyor ve altınsız eşyasız saçma sapan bir sekilde evleniyorlar düğünden cok kısa süre sonra oğlan ailesiyle barısıyor karısınada anneme babama bakmak hizmet etmek zorundasın demiş öncesinde asla yüzlerini bile gormeyeceksin diyormus

Gordugun gibi kızı resmen bedava gelin almak için kumpasa getirmişler.ve diğer eltilerinede aynısını yapmıslar

Yol yakınken arkana bakmadan kaç derim üstelik eğitimide sana uygun değil kadınlar sevmek için programlanmıstır baskasınıda seversin korkma

Off iğrenç bi aile. "Beyefendi" de evlenince aileci olacak bakma sen şimdi böyle hareket ettiğine. Babanı dert sahibi etmişsin, vıcık vıcık olayların içine sokmuşsun daha şimdiden yazık adama. Kaç kurtul bu ne böyle garip garip ilişkiler.
Ben zaten ailesinden kopsun istemiyroum kesinlikle ama ailesiyle benim aramdaki sınırı koruyabilir mi ondan emin olamadım.Babası herseyi yine tam olur evini düğününe ne gerekiyorsa yaparım ama ben istemeye gitmem oğlum beni ezdi geçti tek basina istedi diyor . Haklısınız çok vıcık vıcık ve şu hayatta inanın hiç böyle şeyler yaşamak istemezdim başımda bitti bu durumlar bende anlamadım.

Back