Daha nisanliyken böyle :(((

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin:(
 
Bencede ayril. Sadece esinizle evlenmiyorsunuz, ailesi her daim sizin hayatinizda olacak. Ilerde duzelir dusuncesine asla girme. Nisanlilik zaten tanima süreci. Vazgec, hala gec degil.
 
Inanmiyorum su an sana ne desem bos gelebilir! Ama dunyanin en buyuk hatasini yapiosun kizim! Bak sana abla tavsiyesi. Is isten gecmeden don ! Sonra affedersin ama kopek gbi pisman olcan ama is isten gececek kendi basina savasacaksin yalniz olcaksin! Bn yasadim bunlari cok erken evlendim ve su an pismanim daha cok ufaksin daha bebeksin yaa nere gidio bu dunya
 
Ve konsumak istersen bana yazabilirsin ama sana dyorum vaz gec! Evlenmeden once bitir
 
Yasin daha cok kucuk evlilik gordugun gbi dyil malesef karar sana kalmis
 
18 yasinda evlenmeyee karar verdiysen, cok iyi biriyle evlenmelisin, seni ezdirmeyecek koruyacak kollayacak biriyle...yoksa daha cok aglarsin ve zehir edersin hayati kendine...unutma daha neler cikar karsina, iyice olc tart sonra karar ver..
 
Nisanlimi seviyorum diye bisey yok. Herkesi seversin. Evlilik cok degisik bisey. Asla sevgililige benzemiyo. Bak benide kac kisi istedi ama evlendigim esime ailem onay verdi. Gercekten buyukler biliyomus dedim. Eger baskasyla evlenseydim mtlu olamazdim. Snnki gibi erkek cok tanidim ve iyiki hayatimi mahfetmemisim diyorum. Insallah yol yakinken donersin. Ailesiyle ayni sehirde olmana gerek yok huzursuzluk icin. Benm babamda tayinciydi ailesi coi uzaktaydi ama telefonla bile yettiler. Suan ayrilar. 1kez tercih yapiyosun ve ilk evlilik cok kiymetli oluyo. 2.de bulamazsin ilki gibi hicbiseyi. Sakin evlenme. Baskasinida seversin. Karar senin.
 
Balik bastan kokarmis sacinin teline kiyamacak adamla evlen simdiden boyle uzuluyorsan daha sonra cok sey icin seni uzer iyi tary simdiki aklim olsaydo yuzugu atardim nisanliyken simdi ne sevgi kaldi ne saygi
 
18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin:KK43:
O ne ya...
Benim de kv bazen canımı sıkan şeyler yapıyor ya da söylüyor, ben de eşime anlatıyorum durumu. o da annesi ile uygun bir dille konuşuyor. Zırt pırt her şey için sorun çıkartmıyorum ben de ama eşinin sana inancı olması önemli.
hep ailesine inanırsa onlara toz kondurmaz ise zor o iş...
 
18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin:KK43:


Cnm kesinlikle bayat balik basta kokar.. ben neler yasadim nisanliyken... sokaklarda agladim almanöar bile ynaima geldi bana neyiniz var diye... ablaöarim ailem persan oldu. Nedenmi? Rsimin ailesi yüzünden !!!! Ve ailem hakli cikti kimse ama kimse kendi ailen gibi olmuyor... ben kayinbabamin binasinda kaliyorum kira veriyorum. Kac defa hastalandim kimse gelmedi yanima. Hastanelere düstüm gece taksiyle geldik eve cünki kimse veni hastaneden almadi (esim yanimdaydi ama insan bi gelir alirdi bizi), daha sayimi? Dügünü 1 yasin okuttular camidde oldu bitti al sana dügün, esim calismadi hale borca girdi istedim gobi degistirdi evosagolsun... baska neler neler cnm... esim is buldu neden calisiosun devlette veriyor ayni parayi dedi ve tabikide ayni para degil ya süper ayligi var artik ama bu seferde esimin kötü huyu cikdi kumar oynuyor. Seni ac acikdami birakiyor dediler.... eee sonucmu ailemin kaldigi sehre tasinmayi düsünüyoruz sirf esim bu kumar illetinden kurtulsun bana bisey olursa bari aileme yakin olim diye... tek diycrgim sana aileni dinle !!!! Askin gözü simdi köt ama sonra col gec olabilir !!!
 
Back
X