- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nisanlin cok fazla ana kuzusu ve bana sorarsan uzaklas hic dusunme derim. balik bastan kokar demisler kendilerini belli etmisler bile bile lades deme.sana surekli mudahale etcekler kariscaklar nisanlininda emin ol citi cikmaz baksana savunuo ne olsa diosun cok degil 2 ayda ben ne yaptim diye dolanirsin ortalikta.sevgi ask bir yere kadar evlendikten sonra seni savunmadiginda arkanda durmadiginda o sevgin bitcek zaten canim.18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin![]()
Nasıl deneyebilirim peki ne yapabilirimBenim esimin aileside uzakta, nisanliyken cok iyilerdi..Esimde ailesinin yonlendirmesiyle hareket ederdi, hep akili babasi verirdi, o zaman onemsemedim ama evlenince akil vermeler, karismalar ve esimin ailesinin istegi uzerine beni yonlendirmesi acayip canimi sıktı, inan bana evlenince en cok 1 yil suruyor aşk sonra esinin sana bagirmasindan onceleri haz alirken 1 yildan sonra zoruna gider oluyor, iyi düşün senin ablan sayilirim, beni dinle ve esini bir kaç kez dene...Seni koruyup kollamasi çok ama çok onemli..Lütfen zengin diye, yakisikli diye de evlenmeyin, cok yakisikli buldugum bir adamla evlendim....su an gozum gormuyor bile..
Evlenmek icin acele etme yeter, ailesiyle sık sık görüş, iyi tani onlarida, onlarla yasamicam ki deme, aileyle de yasiyorsun, bi sekilde dahil oluyor hayatina...bu yuzden aile ve es adayini birlikte degerlendir...evliliği aceleye getirmelerine izin verme, senin yasin cok kucuk acelen yok, inşallah dogru secim yapar cok mutlu olursun.Nasıl deneyebilirim peki ne yapabilirim
Canımm selam. Nişanlıyken belli oluyor erkeklerin gelecekteki tutumları aslında. Bizde çok problemler yaşadık amannn hemde ne problemler. ama ayrılmadı. Rabbim kimseyi ayırmasın inşallah. Ama yol yakınken dön derim. Başta sorunlar yaşamışsanız ileride de erkek savunmayınca çok kötü olur.18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin![]()
canimmmm kıyamam sana söylediklerini ne olur yanlış anlama 1 senelik evliyim ayni senin durumundaydım annem yapmaz sen yanlış anladın vs vs ve dugunume 3 ay kaldı herşeyim hazır bütün akrabalara rezil olurum ailemi rezil ederim hem nisanlık oda seviyorum belki düzelir dedim18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin![]()
18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin![]()
Akşamdan beri ağlıyorsun,18 yaşındasın.göz pınarların 25 ine kadar kurur.. evlilik için aceleye gerek yok demekki 25 i bekle bakalım,ağlıyor musun akıllıca çözümler mi üretiyorsun.. sevgiler..18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin![]()