Daha nisanliyken böyle :(((

nişanlını sevsen de kendinden fazla sevme.
ailesi uzakta kalır sanma. evinize gelir 3-5 ay kalırlar, nişanlın ailemi istemiyorsan işte kapı bu da sapı der, her zaman seni iter kakar şimdi olduğu gibi.

ayrıl yakma gençliğini.

18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin:KK43:
Canim nisanlin cok fazla ana kuzusu ve bana sorarsan uzaklas hic dusunme derim. balik bastan kokar demisler kendilerini belli etmisler bile bile lades deme.sana surekli mudahale etcekler kariscaklar nisanlininda emin ol citi cikmaz baksana savunuo ne olsa diosun cok degil 2 ayda ben ne yaptim diye dolanirsin ortalikta.sevgi ask bir yere kadar evlendikten sonra seni savunmadiginda arkanda durmadiginda o sevgin bitcek zaten canim.

Nişanlın seni ailesine karşı eziyor. Şu durumda seni tutmuyor. Sense ayrılmayı düşünmüyorsun.

Onu seviyorum diyorsun! Peki o seni seviyor mu? Sevmiyor... sevse zaten seni el üstünde tutar.

Seviyorum ayrılamam diyorsun ya evlen cnm evlen çok değil en fazla 3 ay sonra keşke evlenmeseydim, eşimin ailesi yüzünden mutsuzum diye konu açacaksın.

Şimdi ne desek boş. Yaşa ve gör. Hayatını da mahvet. Hayat senin hayatın sonuçta.

Benim esimin aileside uzakta, nisanliyken cok iyilerdi..Esimde ailesinin yonlendirmesiyle hareket ederdi, hep akili babasi verirdi, o zaman onemsemedim ama evlenince akil vermeler, karismalar ve esimin ailesinin istegi uzerine beni yonlendirmesi acayip canimi sıktı, inan bana evlenince en cok 1 yil suruyor aşk sonra esinin sana bagirmasindan onceleri haz alirken 1 yildan sonra zoruna gider oluyor, iyi düşün senin ablan sayilirim, beni dinle ve esini bir kaç kez dene...Seni koruyup kollamasi çok ama çok onemli..Lütfen zengin diye, yakisikli diye de evlenmeyin, cok yakisikli buldugum bir adamla evlendim....su an gozum gormuyor bile..

Benim esimin aileside uzakta, nisanliyken cok iyilerdi..Esimde ailesinin yonlendirmesiyle hareket ederdi, hep akili babasi verirdi, o zaman onemsemedim ama evlenince akil vermeler, karismalar ve esimin ailesinin istegi uzerine beni yonlendirmesi acayip canimi sıktı, inan bana evlenince en cok 1 yil suruyor aşk sonra esinin sana bagirmasindan onceleri haz alirken 1 yildan sonra zoruna gider oluyor, iyi düşün senin ablan sayilirim, beni dinle ve esini bir kaç kez dene...Seni koruyup kollamasi çok ama çok onemli..Lütfen zengin diye, yakisikli diye de evlenmeyin, cok yakisikli buldugum bir adamla evlendim....su an gozum gormuyor bile..
Nasıl deneyebilirim peki ne yapabilirim

Nasıl deneyebilirim peki ne yapabilirim
Evlenmek icin acele etme yeter, ailesiyle sık sık görüş, iyi tani onlarida, onlarla yasamicam ki deme, aileyle de yasiyorsun, bi sekilde dahil oluyor hayatina...bu yuzden aile ve es adayini birlikte degerlendir...evliliği aceleye getirmelerine izin verme, senin yasin cok kucuk acelen yok, inşallah dogru secim yapar cok mutlu olursun.

18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin:KK43:
Canımm selam. Nişanlıyken belli oluyor erkeklerin gelecekteki tutumları aslında. Bizde çok problemler yaşadık amannn hemde ne problemler. ama ayrılmadı. Rabbim kimseyi ayırmasın inşallah. Ama yol yakınken dön derim. Başta sorunlar yaşamışsanız ileride de erkek savunmayınca çok kötü olur.

Normalde nişanlıyken sen haklısın diyip evlendikten sonra senin dediğin gibi olurlar. Seninki daha nişanlıyken böyleymiş. Birşey demeye de çekiniyor insan ama şimdi bmyleyse ilerde de değişmez bence. Sen çok fazla mı şikayet ediyorsun yoksa her türlü konuşmanızda mı sana güvenmeyip öyle dememiştir diyor. Sana yalancı gibi bir ithafta bulunuyorsa sana güvenmiyordur.

Benim babamda öyle annem de olsa biz de birşey dediğimizde hemen karşı çıkar (özellikle amcam be çocukalrı falan hakkında) mesela kuzenlerden birşey duyarız babama söyleriz nerenizeen uyduruyorsunuz yok öyle birşey der. Sanki yakan söylüyormuşuz gibi. Adam 60 a girecek hala öyle.

Sevmekle olmuyor bazi seyler yol yakinken dön bu isten . Sonra burda esimle kv ile problem yasiyorum diye dert yanarsin yasin daha cok kucuk omrunu vermeye degmez

canimmmm kıyamam sana söylediklerini ne olur yanlış anlama 1 senelik evliyim ayni senin durumundaydım annem yapmaz sen yanlış anladın vs vs ve dugunume 3 ay kaldı herşeyim hazır bütün akrabalara rezil olurum ailemi rezil ederim hem nisanlık oda seviyorum belki düzelir dedim
Demezzz olaydimmm ona olan sevgimden de etti aşkından da etti değişen hic bir şey olmuyor devamlı esin onları savundukça eziliyorsun ailesi bu durumu bildiği için senin üstüne daha çok geliyorlar evliliğin burnundan geliyor anlayacağın
Yasin daha cook geç kimler çıkar karşına 3 ay ağlarsın ama evlenip bunları çekmek daha zorr ayrılsan bir dert ayrılmadan birr dert sana abla tavsiyesi yol yakınken don arkadaşım şimdiden böyleyse evlenince daha kotu oluyorr

seviyorsan ayrıl kelimesi yanlış karşına alıp konuş eger aynı devam ediyorsa kısa ve oz SÜRÜRNDÜR CNM demekki seni kolay elde etmiş biraz burnunu sürt ki kıymetini anlasın haklısın diyebilsin birseyede:skandal:

Yorumları okumadım ama keşke bu kadar erken evlenip, en güzel yaşlarınızda bu büyük sorumluluğun, stresin altına girmeseniz. Nişanlınız kaç yaşında?

erken evlenmenin herkes tarafından sorun olcagını düşünmüyorum ben gayet aklı başında biri olarak 18mde evlendim şimdi 24 yaşındayım ve 3çocuk annesiyim 8.senemdeyim her evlilik aynı olacak diye bir kaide yok ben kendi adıma erken evlenen biri olarak sevdiğim adamı buldum ve herseyimizi birlikte yasadık bence eger dengini bulursan harika birşey masallah diyeyim:nazar::KK200::KK48:

evlenmek için henüz erken... çok hassas ve yanlış anlamış olabilirsin nişanlın da destek olmuyor bu iş nasıl olacak canım?

Akşamdan beri ağlıyorsun,18 yaşındasın.göz pınarların 25 ine kadar kurur.. evlilik için aceleye gerek yok demekki 25 i bekle bakalım,ağlıyor musun akıllıca çözümler mi üretiyorsun.. sevgiler..

Kızkardeşim 18 yaşında evlendi. 19 senelik evliliği artık bitiyor. Aynı sebeplerden. Bu vakte kadar sadece çocuklari için çekmişti. Belki değişir ümidi ile. Adam bir gram değişmedi. Onlar hep haklı. Hep yanlış anlayan kardeşim. Hep haksız olan her konuda kardeşim. Ve en son olan ne biliyormusun . Gorumce ve kızları artı kocası kavga ediyorlar kardeşim o esnada darp edildi. Gorumce ve kızlari bir anda üstüne cullanmislar kafasına vurmuşlar. 18 yaşındaki oğlu kavga esnasında olmasa eger, annesine siper olmuş yavrum. ağzı burnu kan revan içinde bulurduk cok yüksek ihtimalle. haber verince hemen yanına gittik. Hastaneden darp raporumuzu alıp karakola bildirdik. 2 çocuğu ile şu an benim yanımda boşanma davası açtık. Ayrı ev acicaz ona. Simdi o çok sevgili ailesi ile mutlu mesut yaşasin . Sana bir abla tavsiyesi yolun çok yakın ve bırak . Değişir diyede asla bekleme. Sana nişanlın perşembeden evvel çarşamba nin gelişini göstermiş. Biraz uzun oldu ama başkalarının cani yanmasın böyle öküzler yüzünden.

Back
X