- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
- #1.061
ağzından öpmemişnolmuş nolmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağzından öpmemişnolmuş nolmuş
Birdaha böyle birşeyler karşılaşacağımı düşünmüyorum. Daha önce de böyle birşey yaşamadım zaten.üzülmeyin iş ortamı uzun vadeli bir süreç tecrübe edinmiş oldunuz ilerdede aynı durumda karşılaştığınızdazne yepmenız gerektiğini daha iyi biliyorsunuz.
is arkadasi haklimiymisağzından öpmemiş![]()
Sonrada dalga geçmiyorum yazıyorsunağzından öpmemiş![]()
bir şey söyleyeceğim. gerçekten bu kadar saf mısınız ?Sonrada dalga geçmiyorum yazıyorsun
Sen bu kadar ikilimisinbir şey söyleyeceğim. gerçekten bu kadar saf mısınız ?
Diyorum ki bu kadar saf mısınız. Bir yerde takılıp kaldınız. Hasta olacaksınız. Artık önünüze bakmanız lazımSen bu kadar ikilimisin
Dalga geçiyorsun diyorum, saf mısın diyorsun. Ne var yani bu kadar dalga geçicek ben onu çözemiyorum
Konuya 2 haftadir tek kelime yazmamis.Belki hala devam ediyor durumu ya da konuyu kafasinda cözdü.Konu sahibinin de dedigi gibi devamli bir ti'ye alma durumundasiniz.Egleniyorsaniz devam edin de bir dalga gecilir iki dalga gecilir.Dunden beri (daha oncesi var mi bilmiyorum ) alay ediyorsunuz resmen.Diyorum ki bu kadar saf mısınız. Bir yerde takılıp kaldınız. Hasta olacaksınız. Artık önünüze bakmanız lazım
Aynen öyle, teşekkür ederimKonuya 2 haftadir tek kelime yazmamis.Belki hala devam ediyor durumu ya da konuyu kafasinda cözdü.Konu sahibinin de dedigi gibi devamli bir ti'ye alma durumundasiniz.Egleniyorsaniz devam edin de bir dalga gecilir iki dalga gecilir.Dunden beri (daha oncesi var mi bilmiyorum ) alay ediyorsunuz resmen.
Aksiyon yok ki,kafanıza silah dayamıyorum zorla yazın diyeAplaa bi sal bizi ya, brezilya dizisi gibi oldu konu, her hafta yeni bi aksiyonla karşımıza çıkıyorsun![]()
Ben sana kafamıza silah dayıyorsun demedim ki? Konuyu güncel görüp yazdım, bu kadar.Aksiyon yok ki,kafanıza silah dayamıyorum zorla yazın diye
Olivia verem mi sana bi 15 kgBen sana kafamıza silah dayıyorsun demedim ki? Konuyu güncel görüp yazdım, bu kadar.
Oradan bi 20 kg sar aplamOlivia verem mi sana bi 15 kg
Al kız feda olsun sana tam 20 kgOradan bi 20 kg sar aplam![]()
Sorulduğu için cevap verdim, artık kafama takmıyorum, konuşuyoruz sıkıntı yokBu konunu kapattır daa Allah rızası için. Birşey.olursa yeni konu açarsın söz biz bu konunun devamında yazılmış gibi cevap veririz. Lütfen...![]()
Sensin abartıSorulduğu için cevap verdim, artık kafama takmıyorum, konuşuyoruz sıkıntı yok
Bu kadar yalvar yakar yazman çok abartı olmuş
Neyin ego tatminiSensin abartıKinayeyi de anlamyorsan yani neysee
konuyu kapatın dememizin nedeni siz yazmasanız birileri yazacak ve süreklu uzayıp gidecek.. Biz de siz mi yazdınız bir durum mu oldu diye merak edip bakacağız ve konu kapanmayacak sizin de unutmanız imkansz olacak ne gerek var. Haa diyorsan ki ben burada ego tatmini yapacağım o ayrı tabi sen bilirsin. Gözardı ederim olur biter banane.. Ayrıci tekrar belirtem yalvarmadım kinaye yaptım..
Aman banane be ne yaparsan yap gözardı ediyorum. İyilik de yaramıyor bazı insanlaraNeyin ego tatmini
Takmıyorum diyorum daha ne diyim
Neden kapat diye bu kadar ısrar