Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ablacım kabullen artık şu olanları yahu hala bana öyle dedi ona böyle dedi de bik bik bir şeyler diyorsun. Adam konuşmuyor işte, Allah içine sindirsin.

Aklıma şey geldi, lisede hani kendinden hoşlanan bir erkek olduğunu duyan bazı kızlar olurdu bu olayı aylarca uzatırdı, sündürürdü. Kendisine tonla teklif gelen kızların meselesi bile o kızların tek olayı gibi konuşulmazdı o kızlar geldi işte aklıma. Nedense

O iş yerinde fazla barınamazsınız benden söylemesi
Bir hiç için ortalığı karıştırdınız, adamı da eşini de huzursuz ettiniz, hangi kadın olsa eşine görüşme der bu normaldir
Kendinizi çok kötü bür duruma soktunuz, bu işler dedikodu ile dalga dalga yayılır, olmasını istemediğiniz dedikodunun malzamesini kendi elinizle ürettiniz, burada insanlar size gayet samimi akıl verdi dinlemediniz. Şimdi size sonucu söylüyorum o iş yerinde artık tutunamazsınız

Konu sahibi sizin burada yazılanları düşünemeyecek kadar saf ya da iyi niyetli olduğunuza inanmıyorum. Siz sonucun ne olacağını bilerek adama söylediniz bunları. Adamla eşini huzursuz etmek istediniz iyi niyetli ayağına yatarak. Derdiniz ne bu adamla orasını bilemem ama amacınıza ulaştığınız kesin.

Zaten durmak istemiyorum. Söylediğime bin pişman oldum. Olaylar nerden nereye geldi.

Arkadaşınız ile daha birşey paylaşmayın, laf taşıyor o. Belki son söylediği yalan? Nerden bileceksiniz?
Bilemiyorum yalan mı, ama bence doğru çünkü adam o günden beri konuşmamaya çalışıyor. Bence eşi istemiyor aslında haklı ben olsam ben de istemezdim. Ama bir öyle bir böyle konuşmazdım istemiyorum diye söylerdim net

İşimi tabikide yapıyorum devamlı entrika yaşamıyoruz
İlk yaşadığım bir olay olduğu için bu kadar panik yaptım zaten.
Adamın eşine birşey demiyorum. Onun yerinde olsam ben de aynısını yapardım ama ilgi duyuyor dediği kadına farklı konuşmazdım. İstemiyorsam net söylerdim yani ne gerek var ikili konuşmaya ne duruma soktular beni. Nerden karıştım nerden söyledim. Bırak kim kimden hoşlanırsa hoşlansın bana mı kaldı söylemek

Birde içerde bütün gün keyfi kaçmış bir şekilde oturuyor, masanın üzerine başını koyuyor filan soruyorlar neyin var diye doğal olarak. Arkadaşımda görüyor. Madem konuşmama kararı aldın ne diye mutsuz mutsuz oturuyorsun anlamıyorum ki. Psikolojim bozuldu. 1 bardak su almaya kalksam görüyorum. Konu kapanıp herkes işine gücüne baksın ama nerden nereye geldi
Ben kimseyle konuşmuyorum işimi yapıyorum artık. Bundan sonrada birşeye karışmam

Aama adamın mutlu olması ve ya mutsuz olmasından sizeneeeee!!!
Bence siz fazla üzerine düşüyorsunuz bu adamın. Belki karısıyla küstüler sizin muhabbet yüzünden ondan dolayı üüzgün.
İlla sizinle konuşmuyor diye mi mutsuz olacak!!!
Bence siz öyle olmasını istiyorsunuz ki adamın mutsuzluğuna hemen anlam yüklüyorsunuz...

Benim için olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama insan içinde o şekilde oturuyor millet bilmez ki eşiyle kavga yaptı diye düşünmez ki
Arkadaşımda görüyor onu mutsuz mutsuz
Konuyu açmamalıydım. Çok hata yaptım. Kim ne düşünürse düşünsün demeliydim.

Ya fazla safsınız ya da olayların odağında olmak hoşunuza gidiyor karıştırdıkça karıştırıyorsunuz. Inşallah abiye gidip benim yüzümden eşinle kavga ettiysen çok üzülürüm diye yeni bir olay fitilini ateşlemezsiniz. Olay kapanacak diye aklınız çıkıyor sanki uzattıkça uzatıyorsunuz.

Hala size ne diyorum kim ne isterse anlasın niye bu kadar dert ediyorsunuz kendinize?? millet sizinle ilgili bir sorun olduğunu nasıl düşünecek bilmiyorlar ki sizin durumunuzu.
Şu arkadaşınızı boş verin artık bence.
Hasta olursunuz bu kadar dert yaparak.

Normal bir ofiste birisi mutsuz mutsuz otursa normal insanlar ailevi bir sıkınti var herhalde diye dusunur.

Kaldi ki millet ne düşünürse düşünsun abinin mutsuzluguyla ilgili, size ne bundan?

Şimdi anladım can sıkıntısından kurum da yalan rüzgarı çeviriyorlar demek ki,
Ben de kamudayım, çalışmaktan yemek yemeği falan unutuyoruz. Konu sahibinin hangi kurumda çalıştığını bilmek istiyorum şu an.

Ben de kamudayım, çalışmaktan yemek yemeği falan unutuyoruz. Konu sahibinin hangi kurumda çalıştığını bilmek istiyorum şu an.

Var böyle Kaymak gibi Kamu Kurumları
Benim arkadaşım var Turizm Bakanlığın da kız lohusa yatağından kalkıp işe gidiyor bazen sağolsun.
Grupta bazen Offf akşam olsa da eve gitsek dediğinde İçimden kocaman küfürler ediyorum

Konunun kapanıp gitmesi , herkesin işine gücüne dönmesi için sizin bu konuyu artık bırakmanız lazım.
İşinize bakın, görmezlikten gelin. Bırakın herkes ne yapıyorsa yapsın. Siz böyle düşündükçe olay tavırlarınıza yansıyacak, dallanıp budaklanmaya devam edecek. Herkes altını eşeleyecek. Gerçekten kapansın istiyorsanız siz kapatın, sakın ola adama gidip de neyin var benim yüzümden mi vs demeyin. O diğer arkadaşınıza da açmayın bu konuyu. Olur da o bir şey derse adamın durumuyla ilgili, ha öyle mi farkında değilim deyin bitsin.

Bir de konu sahibine ayy yazık saf diyorsunuz. Hala " abi " nin derdinde neden mutsuzmuş neden üzgünmüş .. Bal gibi de ilgisi var , adamın da ilgisi olduğunu ortaya dökmek istedi, aslında istemedi sadece adama sordu. Ondan karşılık bekledi işler moka sardı. Diğer konuya da yazmıştım daha neler olacak neler..

Ol Olan oldu artık güzel kardeşim, bi kendini sal sonrada bizi sal artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…