- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.913
- 63
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bilmiyorum, insanlara hiç güvenim kalmadı
Arkadaşımla konuşana kadar evet o şekilde düşünüyordum. Artık abarttığını düşünmeye başladım. Eşine tlfnla dinletmeler, eşiyle beni konuşmaya çağırmalar, arkadaşıma git söyle işi bırakmasın demeler.
Tamam mesafe koyar birşey demiyorum gerekirse konuşmaz da, neden bana aramıza mesafe koymucaz deyip sonra konuşmuyor. Bana gelip eşim seninle Konuşmamı istemiyor dese ben zaten tamam derim yani ikili konuşmaya ne gerek var
Aslında şu durumda benim eşimin demesi gerekiyor bak sana ilgisi varmış muhabbet etmeyi kes gerekirse konuşma diye
Zaten durmak istemiyorum. Söylediğime bin pişman oldum. Olaylar nerden nereye geldi.O iş yerinde fazla barınamazsınız benden söylemesi
Bir hiç için ortalığı karıştırdınız, adamı da eşini de huzursuz ettiniz, hangi kadın olsa eşine görüşme der bu normaldir
Kendinizi çok kötü bür duruma soktunuz, bu işler dedikodu ile dalga dalga yayılır, olmasını istemediğiniz dedikodunun malzamesini kendi elinizle ürettiniz, burada insanlar size gayet samimi akıl verdi dinlemediniz. Şimdi size sonucu söylüyorum o iş yerinde artık tutunamazsınız
Bilemiyorum yalan mı, ama bence doğru çünkü adam o günden beri konuşmamaya çalışıyor. Bence eşi istemiyor aslında haklı ben olsam ben de istemezdim. Ama bir öyle bir böyle konuşmazdım istemiyorum diye söylerdim netArkadaşınız ile daha birşey paylaşmayın, laf taşıyor o. Belki son söylediği yalan? Nerden bileceksiniz?
İşimi tabikide yapıyorum devamlı entrika yaşamıyoruzYahu arkadaş bir rahat bırak insanları artık!
Bak istemiyorlar seni anla, öyle konuştu böyle konuştu deme , seninle muhatap olmak istemiyor adam. İş hayatını da aile hayatını da mahvetmişsin, Allah bilir eşiyle ne yaşadı evde de gelip ofiste tavır değiştirdi?
Biraz işinize gücünüze bakın hiç mi iş yapmıyorsunuz siz orda? Varsa yoksa dedikodu.
Allah eşinize sabır versin, belli ki Siz kaostan Besleniyorsunuz , Allah bilir bu çıkardığınız kaçıncı olay. Eşiniz şu an hala aklınızda bu ‘abi’yle olan sorunlarınızın olduğunu biliyor mu acaba? Ona da anlatıyor musunuz şöyle oldu böyle oldu diye? Çekilin köşenize işinizi yapın artık şu iş yerinde.
Ne ofisi orası çok merak ettim bu arada, ne işle meşgulsünüz?
Aama adamın mutlu olması ve ya mutsuz olmasından sizeneeeee!!!İşimi tabikide yapıyorum devamlı entrika yaşamıyoruz
İlk yaşadığım bir olay olduğu için bu kadar panik yaptım zaten.
Adamın eşine birşey demiyorum. Onun yerinde olsam ben de aynısını yapardım ama ilgi duyuyor dediği kadına farklı konuşmazdım. İstemiyorsam net söylerdim yani ne gerek var ikili konuşmaya ne duruma soktular beni. Nerden karıştım nerden söyledim. Bırak kim kimden hoşlanırsa hoşlansın bana mı kaldı söylemek
Birde içerde bütün gün keyfi kaçmış bir şekilde oturuyor, masanın üzerine başını koyuyor filan soruyorlar neyin var diye doğal olarak. Arkadaşımda görüyor. Madem konuşmama kararı aldın ne diye mutsuz mutsuz oturuyorsun anlamıyorum ki. Psikolojim bozuldu. 1 bardak su almaya kalksam görüyorum. Konu kapanıp herkes işine gücüne baksın ama nerden nereye geldi
Ben kimseyle konuşmuyorum işimi yapıyorum artık. Bundan sonrada birşeye karışmam
Bence kimsenin umurunda değilsiniz siz. Kendinizi bu kadar önemsemeyin.
Kamu imiş.Şükür biri de düşüncelerime tercüman olmuş
@livaswonderland çalıştığınız Kurum Özel mi Kamu mu çok merak ettim
Kamu imiş.
Benim için olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama insan içinde o şekilde oturuyor millet bilmez ki eşiyle kavga yaptı diye düşünmez kiAama adamın mutlu olması ve ya mutsuz olmasından sizeneeeee!!!
Bence siz fazla üzerine düşüyorsunuz bu adamın. Belki karısıyla küstüler sizin muhabbet yüzünden ondan dolayı üüzgün.
İlla sizinle konuşmuyor diye mi mutsuz olacak!!!
Bence siz öyle olmasını istiyorsunuz ki adamın mutsuzluğuna hemen anlam yüklüyorsunuz...
Hala size ne diyorum kim ne isterse anlasın niye bu kadar dert ediyorsunuz kendinize?? millet sizinle ilgili bir sorun olduğunu nasıl düşünecek bilmiyorlar ki sizin durumunuzu.Benim için olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama insan içinde o şekilde oturuyor millet bilmez ki eşiyle kavga yaptı diye düşünmez ki
Arkadaşımda görüyor onu mutsuz mutsuz
Konuyu açmamalıydım. Çok hata yaptım. Kim ne düşünürse düşünsün demeliydim.
Normal bir ofiste birisi mutsuz mutsuz otursa normal insanlar ailevi bir sıkınti var herhalde diye dusunur.Benim için olduğunu düşünmüyorum zaten. Ama insan içinde o şekilde oturuyor millet bilmez ki eşiyle kavga yaptı diye düşünmez ki
Arkadaşımda görüyor onu mutsuz mutsuz
Konuyu açmamalıydım. Çok hata yaptım. Kim ne düşünürse düşünsün demeliydim.
Ben de kamudayım, çalışmaktan yemek yemeği falan unutuyoruz. Konu sahibinin hangi kurumda çalıştığını bilmek istiyorum şu an.Şimdi anladım can sıkıntısından kurum da yalan rüzgarı çeviriyorlar demek ki,
Ben de kamudayım, çalışmaktan yemek yemeği falan unutuyoruz. Konu sahibinin hangi kurumda çalıştığını bilmek istiyorum şu an.
Konunun kapanıp gitmesi , herkesin işine gücüne dönmesi için sizin bu konuyu artık bırakmanız lazım.İşimi tabikide yapıyorum devamlı entrika yaşamıyoruz
Adamın eşine birşey demiyorum. Onun yerinde olsam ben de aynısını yapardım ama ilgi duyuyor dediği kadına farklı konuşmazdım. İstemiyorsam net söylerdim yani ne gerek var ikili konuşmaya ne duruma soktular beni. Nerden karıştım nerden söyledim. Bırak kim kimden hoşlanırsa hoşlansın bana mı kaldı söylemek
Birde içerde bütün gün keyfi kaçmış bir şekilde oturuyor, masanın üzerine başını koyuyor filan soruyorlar neyin var diye doğal olarak. Arkadaşımda görüyor. Madem konuşmama kararı aldın ne diye mutsuz mutsuz oturuyorsun anlamıyorum ki. Psikolojim bozuldu. 1 bardak su almaya kalksam görüyorum. Konu kapanıp herkes işine gücüne baksın ama nerden nereye geldi
Ben kimseyle konuşmuyorum işimi yapıyorum artık. Bundan sonrada birşeye karışmam
Olan oldu artık güzel kardeşim, bi kendini sal sonrada bizi sal artikİşimi tabikide yapıyorum devamlı entrika yaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?