Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Yaa senin eşin yok ki senin eşin yok beni cildirtmakmi istiyorsun sen?Senin bi ESİN yokkk!

Hahahaaahh:)

Yahu akil var mantik var bekar bir erkeğe bile gidip sen benden hoşlaniyormussun demez insan. Arkadasim dediginiz insan bir densizlik etmis siz de iyice sivamissiniz.
Ne bekliyordunuz. Azicik yasinizin insani olun. Gidip sülalesiyle konusmadiginiz kalmis adamin. Kari koca nereye dustuk biz böyle diyorlardir kesin.

Hayatta söylemem. Bundan sonra kimsenin birşeyine karışmam.

Neden karşılık bekliyim Allah aşkına, sayfalarca yazdım hala aynı şeyi yazıyorsun
Ben uyarı amaçla söyledim, ne olucağını bekliyorsun anlamıyorum
Zaten söylediğim için bin pişman oldum. Bundan sonra kimsenin hiç bir söylediğine karışmam bu saatten sonra

Bende konuşmuyorum zaten ikisiyle de
Söylediğime pişman ettirdi ikisi de, neyse bunada alışırım

hani nerde link ya? nerden bilelim biz senin "daha önce açtığın" konunu

hani nerde link ya? nerden bilelim biz senin "daha önce açtığın" konunu

Arkadasinizi iki dakikada satmissiniz, kadinlar oyle bazen birbirlerine iltifat amacli soylerler bunun sana ilgisi mi var asik mi sana acaba diye. Bazen de geyik olsun diye yaparlar can sikintisindan. Biz bazen calistigimiz yerdeki erkekleri yakisiklilik sirasina gore dizeriz eglencesine, halbuki evliyiz ve diger erkekler umrumuzda degil. Bunu gidip o adama soylemek nasil bir kafa yapisi anlamadim. Yani simdi arkadasim gidip de o erkeklerden birine "spinoza en cok seni begeniyormus" dese sacma olmaz mi? Ben acikcasi o kizin o erkege beni satip (yani aramizdaki lafi tasiyarak dedikodumu yapip) yaranmaya calistigini dusunurum. Sizin bence hayatinizda pek kadin arkadasiniz olmamis. Hayatinizda ve cevrenizde erkeklere cok deger veriyorsunuz. Sizin korumaniz gereken ve gercekten arkadasiniz olabilecek kisiler sadece kadin bu dunyada. Her zaman kadinlarin tarafinda olun ve erkeklere guvenip laf tasimayin. Onlardan arkadas olmaz. Size saygi duymaz erkekler.

Benim amacım adamın hareketlerine dikkat etmesiydi, fazla muhabbet ediyordu, sürekli birşeyler söylüyordu ve bu muhabbetlerine bir son versin istedim.belliki yanlış anlaşılmış

Bu arkadaşın neyini koruyayım söyler misiniz? Adamla aramı açıp kendisi konuşmaya yanaşan biri ve hala bana adamı kötülüyor
Samimiyetine inandığım, niyeti kötü olmayan arkadaşımı korurum
Ama adama da güvenmemeliydim orası ayrı

Ben eşimle gayet mutluyum, ne gelirse başıma samimiyetten geliyor. Son zamanlarda saçma bir samimiyet içinde olduk daha doğrusu adam sürekli birşeyler söylüyordu, sesleniyordu vs zaten arkadaşımda muhabbet ediyoruz diye söylemiş ama kimseyle samimi olmamak gerekiyor sanırım bu olaydan sonra bunu anladım
Adamın eşi ilk duyduğunda benimle konuşmaması istememiş, zaten adam da eşim Konuşmamı istemiyor diye arkadaşıma söylemiş. Sonra kadın beni konuşmaya çağırınca anladı birşey olmadığını bana konuşun mesafe koymayın dedi hatta adam da aynı şeyi söyledi. O kıskansın dedi
İlk önce Konuşmamızı istemedi ama benimle konuştuktan sonra mesafe koymayın dedi de bu saatten sonra konuşulacak hal kalmadı
Bari arkadaşım varken özellikle işyerinde morali bozuk, üzgün bir şekilde oturmaya devam etmese. Zaten herşey den nem kapar oldum.

Sanıyorum ruh sağlığım iyi değil
Aklımdan çıkmıyor bu durum. Mesela yarın iş var canım hiç gitmek istemiyor. Keşke hiç söylemeseydim diye içim içimi yiyor. Bu olaydan sonra 5 kilo verdim. Nasıl rahatlıcam bilmiyorum. İkisinide karşı yüzüm asık küs oturmaktan yoruldum. Normalde küs kalamayan bir insanım

Bence izin alın ve eşinizle birazcık evde vakit geçirin. İmkanınız varsa temiz hava almaya şehir dışına çıkın. Dert etmeye değmez böyle şeyleri. Kendinize gelin tertemiz kafayla tekrar işe dönersiniz.

sizin tevellüt kaç ? ben aynı şeyi yazıyorum çünkü ilk konudan beri görüşüm aynı. Adam resmen el bombası gibi elinizde patladı... Devletin bir gözü kördür diğer gözü de çok iyi görür. Size yol görünür yakında bence hazırlıklı olun.

Senin yazıların bana güven vermiyor ilk mesajında aranızda elektrik var dışarı yansıyor yazdın, sonra sen adamdan hoşlanıyorsun dedin
Ne yazdığın belli değil,yani aklına ne gelirse yazıyorsun.
Keşke söylemeseydim dedim, pişman oldum dedim. Keşke hiç karışmasaydım dedim. Ben kabul ediyorum ama senin yazdıkların benim yazdıklarımdan çok alakasız cevaplar

Eşimde o şekilde söylüyor ama dönüp dolaşacağım yer yine burası. Evde evet iyiyim ancak işe gelirken yine moralim bozuluyor canım gitmek istemiyor.
Pazar gününden stres olmaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…