- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
AhahhaSenin yazıların bana güven vermiyor ilk mesajında aranızda elektrik var dışarı yansıyor yazdın, sonra sen adamdan hoşlanıyorsun dedin
Ne yazdığın belli değil,yani aklına ne gelirse yazıyorsun.
Keşke söylemeseydim dedim, pişman oldum dedim. Keşke hiç karışmasaydım dedim. Ben kabul ediyorum ama senin yazdıkların benim yazdıklarımdan çok alakasız cevaplar
Birde cevap vermiyorsun diyorsun, hep sana yazdım daha ne yapayımAhahhabenim yazılarım güven vermiyor. Kendi yazdıklarınıza bakarsanız benim daha istikrarlı olduğumu görürsünüz.İlk yazınıza göre aranızda elektrik vardı. Son görüşüm sizin adamın sıcak davranışlarını yanlış anladığınız işi meşrulaştırmak ve diğer kızı da adamdan uzaklaştırmak adına ispiyonculuk yaptınız. Adam sizden hoşlandığını kabul etmeyince ,karısı arıza çıkartınca adam elinizde patladı.Ben çok masumum çok korkağım yok ne yaptığımı bilemem falan bunlar bana çok komik geliyor. Ben size onlarca soru sordum çoğunu görmezden geldiniz. Abi üzgün abiyle küstük diye niye üzülüyorsunuz abisiz olmuyor mu dedim ? Cvp yok, abi üzgün çünkü evde karısını adamı bitiyor. Sizinle küs olduğu için üzgün değil içinizi ferah tutun. Karma denilen şey doğruymuş gerçekten, sizin konunuzdan bunu öğrendim.
Merhaba, bana çok yorum yazdığın için sana cevap olarak yazıyorum
Daha önce açtığım konunun devamı 2, diye konu açmadınız ya buna da şükürMerhaba, bana çok yorum yazdığın için sana cevap olarak yazıyorum
Bu olay olduğundan beri arkadaşım benimle gayet normal bir şekilde konuşuyor, ben ise sadece iş konusunda ve bazen laf atarsa cevap veriyorum, eski samimiyetimiz yok ama küslükte yok
O adamlada hiç konuşmazken , bugün aniden bir şeyler söyledi iş dışında ve konuşmaya başladı. Bende ilk o konuştuğu için artık konuşuyorum. Senin yazdıklarında yanıldığını düşünüyorum.
Sadece bunun için yazmak istedim sana
Allah muhabbetinizi bozmasın aşkoMerhaba, bana çok yorum yazdığın için sana cevap olarak yazıyorum
Bu olay olduğundan beri arkadaşım benimle gayet normal bir şekilde konuşuyor, ben ise sadece iş konusunda ve bazen laf atarsa cevap veriyorum, eski samimiyetimiz yok ama küslükte yok
O adamlada hiç konuşmazken , bugün aniden bir şeyler söyledi iş dışında ve konuşmaya başladı. Bende ilk o konuştuğu için artık konuşuyorum. Senin yazdıklarında yanıldığını düşünüyorum.
Adamin karisinin son durumunu da merak ederiz ama simdi.Merhaba, bana çok yorum yazdığın için sana cevap olarak yazıyorum
Merak etme bundan sonra ortalığı karıştırmam, buda bana ders olduDaha önce açtığım konunun devamı 2, diye konu açmadınız ya buna da şükür
Herkesler herkesle konuşuyormuş ne güzel. Siz yine ortalığı bulandircak yeni şeyler yapmazsanız tabi.
Sıkıntı yok herhalde, konuşmaya başladığına göreAdamin karisinin son durumunu da merak ederiz ama simdi.
Günlerdir senin yazdıklarını düşünüyorum da yazdıkların çıkmadı, bir sürü suçlaman, laf sokmaların hepsi boşunaydı.Allah muhabbetinizi bozmasın aşko
3-5 fesatın lafına ne bakıyorsunuz?İçleri fesatlık dolu belli ki.Kimle kimi yakıştırsak ne desekte ortalığı karıştırsak işleri = boş insan işleri.Kimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Bilindiği gibi arkadaşım, iş yerindeki adam ve ben arasında sorun çıkmıştı.
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Karşıdan gerçekten yanlış mı anlaşılıyordu, bunu hiç düşünmemiştim
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Karşıdan farklı görülüyormuş demekki, ikinci kişi bunu söyleyince anladım
Hey Allahım ya. Bence siz bu adama aşıksınız bu kadar takıntının başka bir izahı olamaz.Kimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Hey Allahım ya. Bence siz bu adama aşıksınız bu kadar takıntının başka bir izahı olamaz.
Elalemin adamıyla gereksiz samimiyete girerseniz boşboğazlıların ağzına sakız olursunuz. Arkadaşınıza laf saymaya değdi mi? demek ki herkes aranızdaki elektriği hissetmişKimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Aşık değilde çok kafama takıyorum.birde şimdi başkasıda dedi fısır fısır çok konuşuyordunuz diye acaba kaç kişi daha yanlış anladı diye düşünüp duruyorumHey Allahım ya. Bence siz bu adama aşıksınız bu kadar takıntının başka bir izahı olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?