Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ahahha benim yazılarım güven vermiyor. Kendi yazdıklarınıza bakarsanız benim daha istikrarlı olduğumu görürsünüz.İlk yazınıza göre aranızda elektrik vardı. Son görüşüm sizin adamın sıcak davranışlarını yanlış anladığınız işi meşrulaştırmak ve diğer kızı da adamdan uzaklaştırmak adına ispiyonculuk yaptınız. Adam sizden hoşlandığını kabul etmeyince ,karısı arıza çıkartınca adam elinizde patladı.Ben çok masumum çok korkağım yok ne yaptığımı bilemem falan bunlar bana çok komik geliyor. Ben size onlarca soru sordum çoğunu görmezden geldiniz. Abi üzgün abiyle küstük diye niye üzülüyorsunuz abisiz olmuyor mu dedim ? Cvp yok, abi üzgün çünkü evde karısını adamı bitiyor. Sizinle küs olduğu için üzgün değil içinizi ferah tutun. Karma denilen şey doğruymuş gerçekten, sizin konunuzdan bunu öğrendim.

Birde cevap vermiyorsun diyorsun, hep sana yazdım daha ne yapayım
Ben adamın bana karşı hoşlandığını ispat etmek amacıyla söylemedim ya şunu kabul et artık. Ben hareketlerine dikkat etmesini istediğim için söyledim. Tamamen uyarı amaçlı
Yoksa ilgisi hoşuma gitse niye söyliyeyim böyle devam ederim hatta daha da yakınlaşırım. Neden uyarıda bulunayım banane der geçerim, nasılsa benim eşim güveniyor karısıda duyarsa duysun derim

Evet söylemekle hata yaptım ama vicdanım el vermedi. Gerçi böyle de iyi olmadı.kimseyle küs kalmayı sevmiyorum, arkadaşımla da öyle canım hiç işe gelmek istemiyor eskisi gibi değil hiç birşey

ben sizin ne istediğinizi anlamadım yaaa.adam mesafe koysun istiyordunuz şimdi konuşmuyor diye üzülüyorsunuz.ben birinin samimiyetinden hoşlanmasam aramıza mesafe koyunca rahatlar ohh be derim.siz ne perhiz ne lahana turşusu misali ne istiyorsunuz.yok işe gitmek istemiyormuşsunuz yok morali bozuk diye üzülüyormuşsunuz...açıkçası ben sadece eşimin bana davranışlarını kafaya takarım.siz bu adamı niye bu kadar taktınız ki ? bence siz evli de değilsiniz .evliyseniz gerçekten çocuğunuz var mı merak ettim.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla biraz takıntılı bir insansınız.Adamın üzgün durmasını sebep olarak iş yerindekilerin size bağlayacağından korkuyorsunuz. Bir ihtimal belki aralarında bir şey vardı diye akıllarına şüphe düşer sanıyorsunuz. Ancak şöyle bir şey var ; siz umursamadıkça konu kapanır siz eşeledikçe bu dedikodu sürer o yüzden rahat takılmanız gerekiyor
Ayrıca size yaptığınız iki yanlıştan bahsetmek istiyorum.İş yerinde her zaman lazım olacak bir bilgi. Birincisi; biri size ters gelen bir şey söylediğinde ağzını kapatmak için sert konuşmaktan çekinmeyin ki bu konuda tepkinizi bilsin. İkincisi ; eğer size ters gelen bir şey duyduysanız da diğer kişiye kimin ne dediğini yetiştirmeden kendiniz rahatsız olduğunuzu belirtin.
Örneğin; iş yerindeki bu samimiyetimizden rahatsız oluyorum profesyonelliğe uymuyor diğer çalışanlar bizi yanlış anlayabilir gibi gibi..

Merhaba, bana çok yorum yazdığın için sana cevap olarak yazıyorum
Bu olay olduğundan beri arkadaşım benimle gayet normal bir şekilde konuşuyor, ben ise sadece iş konusunda ve bazen laf atarsa cevap veriyorum, eski samimiyetimiz yok ama küslükte yok
O adamlada hiç konuşmazken , bugün aniden bir şeyler söyledi iş dışında ve konuşmaya başladı. Bende ilk o konuştuğu için artık konuşuyorum. Senin yazdıklarında yanıldığını düşünüyorum.
Sadece bunun için yazmak istedim sana

Daha önce açtığım konunun devamı 2, diye konu açmadınız ya buna da şükür

Herkesler herkesle konuşuyormuş ne güzel. Siz yine ortalığı bulandircak yeni şeyler yapmazsanız tabi.

Son düzenleme:
Allah muhabbetinizi bozmasın aşko

Adamin karisinin son durumunu da merak ederiz ama simdi.

Daha önce açtığım konunun devamı 2, diye konu açmadınız ya buna da şükür

Herkesler herkesle konuşuyormuş ne güzel. Siz yine ortalığı bulandircak yeni şeyler yapmazsanız tabi.
Merak etme bundan sonra ortalığı karıştırmam, buda bana ders oldu

Kimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Bilindiği gibi arkadaşım, iş yerindeki adam ve ben arasında sorun çıkmıştı.
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Karşıdan gerçekten yanlış mı anlaşılıyordu, bunu hiç düşünmemiştim
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Karşıdan farklı görülüyormuş demekki, ikinci kişi bunu söyleyince anladım

3-5 fesatın lafına ne bakıyorsunuz?İçleri fesatlık dolu belli ki.Kimle kimi yakıştırsak ne desekte ortalığı karıştırsak işleri = boş insan işleri.

Hey Allahım ya. Bence siz bu adama aşıksınız bu kadar takıntının başka bir izahı olamaz.

Elalemin adamıyla gereksiz samimiyete girerseniz boşboğazlıların ağzına sakız olursunuz. Arkadaşınıza laf saymaya değdi mi? demek ki herkes aranızdaki elektriği hissetmiş

Hey Allahım ya. Bence siz bu adama aşıksınız bu kadar takıntının başka bir izahı olamaz.
Aşık değilde çok kafama takıyorum.birde şimdi başkasıda dedi fısır fısır çok konuşuyordunuz diye acaba kaç kişi daha yanlış anladı diye düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…