- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.580
- 1.123
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Daha once de yazmistim, ya fake ya da asiksinizKimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Bilindiği gibi arkadaşım, iş yerindeki adam ve ben arasında sorun çıkmıştı.
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Karşıdan gerçekten yanlış mı anlaşılıyordu, bunu hiç düşünmemiştim
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Karşıdan farklı görülüyormuş demekki, ikinci kişi bunu söyleyince anladım
Arkadaşınıza saydirirken iyiydi ama.Kimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Bilindiği gibi arkadaşım, iş yerindeki adam ve ben arasında sorun çıkmıştı.
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Karşıdan gerçekten yanlış mı anlaşılıyordu, bunu hiç düşünmemiştim
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Karşıdan farklı görülüyormuş demekki, ikinci kişi bunu söyleyince anladım
Emin ol bütün daire sizin dedikodunuzu yapıyordur. Kişi ile sınırlandırma bunu. İşte insan ne ederse kendi kendine ediyorAşık değilde çok kafama takıyorum.birde şimdi başkasıda dedi fısır fısır çok konuşuyordunuz diye acaba kaç kişi daha yanlış anladı diye düşünüp duruyorum
Arkadaşınıza saydirirken iyiydi ama.
Siz arkadaşınız hakkinda size söylenenleri duyup gozunuzu kapatmayi tercih ederken kadıncağız sizi uyardi diye kotu oldu. Demek ki onun da kulagina gitmis bir seyler.
Herkes sizin gibi aman bana ne demiyor, uyarmayi tercih edebiliyormus demek ki.
Bilmiyorum, aslında arkadaşım için bu şekilde düşünmüştüm ama başka biriside söyleyince kendimden şüphe duymaya başladım.3-5 fesatın lafına ne bakıyorsunuz?İçleri fesatlık dolu belli ki.Kimle kimi yakıştırsak ne desekte ortalığı karıştırsak işleri = boş insan işleri.
Fakete değilim aşıkta değilim ama kafama çok takıyorumDaha once de yazmistim, ya fake ya da asiksiniz
Arkadaşımın gerçekten kıskandığını düşündüm yalan yok.Arkadaşınıza saydirirken iyiydi ama.
Siz arkadaşınız hakkinda size söylenenleri duyup gozunuzu kapatmayi tercih ederken kadıncağız sizi uyardi diye kotu oldu. Demek ki onun da kulagina gitmis bir seyler.
Herkes sizin gibi aman bana ne demiyor, uyarmayi tercih edebiliyormus demek ki.
O elektriği ben neden hissetmiyorum anlayamıyorum. Kötü niyetle bakmadığım için olaya sanırımElalemin adamıyla gereksiz samimiyete girerseniz boşboğazlıların ağzına sakız olursunuz. Arkadaşınıza laf saymaya değdi mi? demek ki herkes aranızdaki elektriği hissetmiş
Bu şekilde davranarak dikkatleri daha çok üstünüze çekiyorsunuz. Adamdan kaçarak olmayan bir şey varmış gibi davranıyorsunuz. O sıradan biri ve normal davranmamız gerekiyor. Neden adama özel muamele yapıyorsunuz ki?O elektriği ben neden hissetmiyorum anlayamıyorum. Kötü niyetle bakmadığım için olaya sanırım
Herkesin içinde muhabbet etmeye çalışmama ve baş başa kalmamaya dikkat etmeme rağmen hala dikkat çekiyor
İş arkadaşına biri durduk yere bunu demez.hatta ben yine de muhabbet etmeye dikkat etmeye, baş başa durmamaya özen göstermeme rağmen yine de böyle düşünülüyormuş şaşırdım.
Adam da bana seninle hiç baş başa kalmadık demişti
Havada aşk kokusu varİş arkadaşına biri durduk yere bunu demez.
Bunu o "abi" mi söyledi?Adam da bana seninle hiç baş başa kalmadık demişti
Zannetmem, öyle olsa başkasından da duyardım. Evet sanırım samimiyet biraz abartıldı, İyi ki başka masaya geçtiEmin ol bütün daire sizin dedikodunuzu yapıyordur. Kişi ile sınırlandırma bunu. İşte insan ne ederse kendi kendine ediyor
Arkadaşım bana, senlik birşey yok ama eğer olsaydı kimseye söylemezdim dediKatiliyorum arkadasin da buyuk ihtimal sana ayip olmasin diye "Ondan hoslandigin cok belli oluyor" demek yerine "O senden hoslaniyor" gibi bir sekilde soylemistir. Kibarca uyarmaya calismis iste.
ben tam tersini düşünüyorum.bu kadar kafaya taktığına göre,bence seni uyarmış.Arkadaşım bana, senlik birşey yok ama eğer olsaydı kimseye söylemezdim dedi
Evet aklınca uyardı aslında iyi de oldu, yoksa bu şekilde muhabbet etmeye devam edicek tik
Seninle bas basa kalmak neden adamın umrunda kı? Bir 'abi' ıs arkadası ile neden basbasa kalamamayı sorun eder.Arkadaşımın gerçekten kıskandığını düşündüm yalan yok.
Ama herkesin içinde bir başkası fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım şimdi ne yapıcaksın deyince dank etti. Gerçekten fazla mı abarttık.hatta ben yine de muhabbet etmeye dikkat etmeye, baş başa durmamaya özen göstermeme rağmen yine de böyle düşünülüyormuş şaşırdım.
Adam da bana seninle hiç baş başa kalmadık demişti evet o kadar dikkat etmeme rağmen yinede herkesin dikkatini çekmiş
Hele evli hiç değilsinizFakete değilim aşıkta değilim ama kafama çok takıyorum
Arkadaşımdan özür dileyemem ancak eskisi kadar kızgın değilim, özellikle geçen gün bölümdeki başka birisi fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım ne yapıcaksın dedi.En başından arkadaşın haklıymış demekki.. birde kıskanç vs gibi şeyler yazmıştın arkasından. Kanka moduna girmiştiniz adamın eşiyle falan. Demekki kız başta anladı olayı ve uyarma ihtiyacı duydu. Bari özür dile kızdan az hakkını yemedin hani..O adamda nereye gidiyorsa gitsin başının daha fazla ağrımasını istemiyorsan artık ilgilenme,bakma,konuşma ve unut. Demekki abi hanımından ayarı güzel aldı masasını taşıdığına göre.. evli barklı insanlarsınız biraz ölçülü davranın bundan sonra kimseye malzeme olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?