Mesaj yazmıyorum, bayram mesajı dışında bir mesaj yazmadım. Bende bunu anlamıyorum mesajlaşmam yokken neden bir insan engeller
Ben arkadaşımın söylediğini ona anlatırken hareketlerine dikkat etmesi için onu uyardım, işin bu kadar farklı boyutlara geliceğini bilemedim.
Şu an yapılan bu davranışlar benim yaptıklarımda dahil çok abartı. O engelliyor, ben selam vermiyorum vs onun morali o kadar bozuk ki başkaları soruyor neyin var diye.
Kurumdaki kimse bilmiyor, çünkü dışarıda samimi değildik,kimse birşey bilmiyor bölüm içinde samimi olduğumuzu anlamışlar.
Ama şu durumda yapılacak en iyi şey konuşmamak, takmamam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Her akşam normal olucam takmıcam diyorum işe gidiyorum öyle olmuyor
Engellemek için msjlaşmak mı gerekir... hayatından tamamen çıkarmak babında engellemiştir. Engellemek bu anlama geliyor zaten.
İş arkadaşının dediklerini hareketlerini düzeltsin diye söylemene gerek yoktu.
Gerçekten bu yakınlık hoşuna gitmeseydi zaten kendin mesafe koyardın yada direk uyarırdın. Senin bu davranışın adam evet senden hoşlanıyorum desin diyeydi bence. Adam anında yan çizdi, panikledi. Adam hangi dünyada yaşadığının farkında ama sen değilsin işte. Başına gelecekleri bal gibi bildiği için eşine kadar söyledi.
Kimse bilmiyor derken ??? Sizin yüzünüze mi soracaklar sanıyorsunuz. Sen kaç senelik memursun? O birimde çalışanların başka birimden tanıdığı yok mu? Böyle böyle yayılıyor işte dedikodular. 12 yıldır kamudayım diyorumki sana ohooo o çoktan gitmiştir heryere. Amirlerinize müdürlerinize gitmiştir. Hiç yüzünü görmediğim adını bilmediğim kişilerin ne dedikodularını duyuyorum mesela
Ama sen ütopik bir şekilde kimse bilmiyor rahatlığındasın.
Hala hala hala engel diyorsun yok selam verdi vermedi diyorsun. Bence bin kezde yazılsa sizin algınızda bir sorun var. Ben diyorum ki artık şu gözünüzü açın. Ama bin kez yazdık anlamıyorsunuz.
Evli değilsiniz bence. evli ve çocuklu bir kadın bu haldeyse durum çok vahim...acınası haldesiniz. Çocuğu varken başka biri için bu kadar kafa yoran bir kadının anneliğinden şüphe duyarım ben. Bir annenin bu kadar boş zamanı olmaz bir kere bunları düşünmeye...
ben sizi çözemedim açıkçası. 3-4 msj yazdım cvp yazıyorsunuz hep aynı şey niye engelledi??? Normal olalım demişti niye mesafe koydu???
Yaa size ne...naparsa yapar adam yakasını kurtarma derdinde. Adam sizin normal olmadığınızı anladı korktu diyorum!!!
İşyerinde başınıza bela gelir diyorum!!!
Adın çıktı diyorum!!!
Dedikodun dönüyor diyorum!!!!
Daha ötesi varmı bir kadın için aklını başına al diyorum!!!
Hala niye engelledi diyorsun :))))))))
Sana son mesajım başarılar diliyorum kafa pırıl pırıl ne güzel. İnsanlar ne derse desin almayan bir kafa var sizde.