- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Neden misiz neden sürekli inanmıyorsunuz falan diyorsunuz herkese?
biz inanıyoruz asıl inanmayan sizsiniz..
adama aşık olduğunuz için bu kadar her davranışını geçtim bakışını bile irdeliyorsunuz. yok neden masasını değişti yok neden engelledi yok mutsuz. mutsuzsa kendine mutsuz size ne?
adamda sizinle ilgileniyordu daha ilk lafından belliydi. evli olmasam dediğinde. ilgisinin derecesini bilemeyiz tabi. sizde gayet farkındaydınız. e şimdi şartlar değişti adam kendini çekmek zorunda kaldı sizin de zorunuza giden bu. nasıl hemen vazgeçti benden diye içiniz içinizi yiyor. zaten mesaj atmıyordum neden engellediye takılmanızın nedeni de bu.
dediğim gibi biz inanıyoruz sizde inkar aşamasını geçin bir an önce.
bozulduğunuzu kendinize engellenmeyi yediremediğinizi kabul edip sorgulamayı bırakın.
adam niye engelledi diye sayfalarca yazacağınıza ben niye bunu bu kadar kafama taktım diye kendinize sorsanız şimdiye cevabı bulmuştunuz.
Sürekli evli olduğuna inanmıyorum, çocuğun yoktu şimdi çocuğum var diyorsun, vs inanmadığını gösteren bir çok yorum var doğal olarak inanılmadığını düşünüyorum. Kendimi ispatlamak zorunda kalıyorum
Adama tek başıma sanki ben yanaşmaya çalışıyormuşum gibi yorumlar yazılıyor.burdan böyle anlayan olur ama işyerinde görülse tam tersi konuşmayan selam vermeyi dahi kesen benim
Benden nasıl hemen vazgeçti diye için için içini yiyor diye yazmışsın ya, Vazgeçme diye birşey yok birşey yaşamadık ki vazgeçsin. Bu olay çok samimi olduğumuzu ve karşıdan yanlış anlaşıldığı için kendimize getirdi ama WhatsApptan engellenecek kadar ne yani bunu merak ettim sadece
Ben neden takıyorum bu kadar diye defalarca yazdım, 1 aydır sürekli neden bu kadar takıyorum diye nasıl normale dönücek diye düşünmekten kafayı yicem
Her akşam yarın kafama takmıcam diye karar veriyorum sabah işe gidince sinirlerim tavan yapıyor