- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ama hâla neden engelledi diyosunuz, buradaki kadınlar tek tek üşenmeden olasılıkları yazmış. Yok O değil bu değil ama neden diyosnuz... Buradan ne bekliyorsunuz, bunları eşinize anlatın madem hiç bir hissiniz yok o adama? Madem sadece merak ediyosunuz, madem bu durum çok saçma. Eşinizle konuşun. Tamamen dürüst olmuş olursunuz. Hem ben kendisine gerçekten üzüldüm. Eşiniz departmanında herhangi bir hatun için bunları hissetse, bu kadar düşünse kafaya taksa, eşinize karşı o kadar da sevecen olmazsınız zannımca..İyi de bu olay olalı 1 ayı geçti neden şimdi engellesin. Ben bir kere mesaj yazdım oda bayramda. Onun dışında hiç bir mesajım yok, sadece duruma fotoğraf koyuyorum bazen o kadar
Söylenti onun bana ilgisi olduğu ile ilgili yani peşinden koşan ben değilim oda biliyor,ben onunla doğru düzgün muhabbet bile etmiyordum o her konudan muhabbet etmeye çalışırdı. Şu anda da yüzüne bakmayan benim, onun bulunduğu ortama girmeyen benim
Mesela dün ben arkadaşımla dışarıya çıktım hava almaya, dönüşte merdivenlerin başındaydı merdiveni çıkarken oda merdivenin başındaydı, gördüm bana baktı, sinirli bir şekilde gitti ne olduğunu anlamadım.
Bunlar uydurma değil işte, ortamı görseniz yani o kadar gergin ki sanki bir şey olucak ve biz kavga yapıcakmışız gibi geliyor bazen. O kadar da konuşmamaya çalışıyorum