Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Bakın buraya geldiğinde biz samimi değildik ve o hiç bir işe elini sürmezdi. Benim zaten kendi yaptığım işim var.
Samimi olduğumuz dönemde olan ekstra işleri o aldı onları yapıp üstüne benim işlerime yardım ediyordu.
Şimdi o daha önce yaptığı işr benzer bir iş var ve onun oluşturduğu taslak, onun yaptığı işlem yani ben hiç yapmadım bu işi. İstese çok rahat yapar ama bilerek yapmıyor elini sürmüyor. Neden aramız kötü diye.
Madem iş arkadaşı neden işi yapmıyor, başka bölümdekilere kadar yardıma giden kişi.
Allahım ya o gitsin, ya ben gideyim. Çok sıkıldım
O zaman söyleyin bu iş benim değil taslağını sen hazırladın benim bir fikrim yok diye. Neden konuşmaktan çekiniyorsunuz, normal davranın olsun bitsin

O zaman söyleyin bu iş benim değil taslağını sen hazırladın benim bir fikrim yok diye. Neden konuşmaktan çekiniyorsunuz, normal davranın olsun bitsin
Direk yüzüne söylemedim çünkü 1 kelime bile konuşmuyoruz
Sadece yanımdaki arkadaşıma bu benim yaptığım iş değil, üzerime kalıyor dedim sanırım duydu ve çıktı gitti başka bölüme o günde gelmedi.
Konuşmuyorum çünkü oda konuşmuyor

Hanımefendi niye yapsın bu saatten sonra . Siz is yerinde düştüğünüz durumun farkında değilsiniz sanırım. Ama adam farkında. Uzak duruyor işte işinizi yapması yada yardım etmesi icin iletişim kurması lazım ki iletişim kurmak istemiyor sizinle . Evli bir kadın anne olarak amma taktınız elin adamına bu ne ya böyle. Okurken ben sizin adınıza utandım. Biraz kendinize gelin artık
Bende farkındayım durumun. ama bu benimle muhattap olucağı bir iş değil, hiç konulmasına gerek bile yok.
Ben şu an utanılacak birşey yapmıyorum. İşleri benim üzerime yıkıyor buna kızıyorum.

Direk yüzüne söylemedim çünkü 1 kelime bile konuşmuyoruz
Sadece yanımdaki arkadaşıma bu benim yaptığım iş değil, üzerime kalıyor dedim sanırım duydu ve çıktı gitti başka bölüme o günde gelmedi.
Konuşmuyorum çünkü oda konuşmuyor
İş konusunda mecbur konuşacaksınız. Biz de bi arkadaşımla işyerinde sürtüştük, ama gelip bana iş sorabildi, ben de ona. Aranızdaki sorunları işe yansıtmayın, iş yürümeli bunun aması yok. Şurda dayanacağınız 2 ay bile değil, oturun işinizi yapın.

Aynı maaşı aldığımı ne biliyorsun
Benden çok tecrübeli ve haliyle aldığı maaşta benden çok fazla
Ben kendi işimi zaten yapıyorum, bu zaman kadarda kendi işimi kendim yaptım o yoktu ki
Daha önce yaptığı bir işe elini sürmüyor, benim işim değil bu ama onun yüzünden bana kalıyor. Biliyor müdürün onu tuttuğunu.
Bana yardım etmeye mecbur değil ama iş yapmaya mecbur. Tamamen kendi insiyatifinde. Böyle şey mi olur.
Aramız iyiyken iş yap, aramız bozulunca hiç birşeye elini sürme. Ne güzel
Bırak bu işleri ablacm. Şu yazdklarna sen bile inanmyorsundur. Adam yardım etse bu sefer ayrı konuyla gelecektin " Ben uzak durmaya çalışıyorum ama o bana yardıma geliyor ne yapmaya çalışıyor" diyecektin.. Çünkü adamı bütün benliğinle kafana takmş durumdasn. Pazartesiden itibaren psikolojik destek almaya başla

Bir psikiyatristten yardım almak sizin için en iyisi olur gibi. Adamı gereksiz takıntı yapmışsınız. Aranızda bir şeyler olmamış, hisler varsa da ikiniz de evlisiniz yapabileceğiniz bir şey yok. Düşünmemeye çalışın, zaten yılbaşından sonra yer değiştirecekmişsiniz bu kadar gerilmemin anlamı yok 2 ay daha dayanırsınız. İş konusunda da onun da yapması gereken bir şeyse bence söyleyin, sonuçta iş arkadaşınız bu konularda konuşmamak çocukluk olur. Ya da yanınızdaki arkadaşla bölüşün madem direkt sizin işiniz değil. Amirle de konuşabilirsiniz bu iş benim değil ama bana kaldı bölüştürebilir misiniz diye.

Adam kendi işi olmayan işi yaparken herkes durumdan memnunmuş, kimse şikayetçi değilmiş ama iş size kalınca hemen şikayet. Işe dün girmediginize göre öğrenin bi zahmet siz de . Adam hem enayiligiyle ( kendisinin olmayan işi yapmak) hem adının çıkmasıyla ( arkadaşınız dahil bazı kişiler söylemişti ilgisi var diye size ) hem de belki evde huzurunun bozulmasıyla ( karısı eminim sizin koca kadar anlayışlı değil) kalmış. Daha ne işi, iyiliği yapsın. Boşuna dememisler kimseye iyilik yapma sonra senin görevinmiş gibi davranırlar diye.

Adam kendi işi olmayan işi yaparken herkes durumdan memnunmuş, kimse şikayetçi değilmiş ama iş size kalınca hemen şikayet. Işe dün girmediginize göre öğrenin bi zahmet siz de . Adam hem enayiligiyle ( kendisinin olmayan işi yapmak) hem adının çıkmasıyla ( arkadaşınız dahil bazı kişiler söylemişti ilgisi var diye size ) hem de belki evde huzurunun bozulmasıyla ( karısı eminim sizin koca kadar anlayışlı değil) kalmış. Daha ne işi, iyiliği yapsın. Boşuna dememisler kimseye iyilik yapma sonra senin görevinmiş gibi davranırlar diye.
Ne iyiliğinden ne enayiliğinden bahsediyorsun. Orası kimsenin babasının işyeri değil. İşlerim dağ gibi olmuş zor yetişiyorum. Üzerine yarım gününü almıcak ve bütün bilgilerin, taslağın onda olduğu bir iş.
Ben bütün işimi kendim yaptım kendisi yardım ederse etti. Ama sırf benimle sorun yaşıyor diye herşeyden elini eteğini çekmek ne kadar mantıklı.
Mesafeli olsun konuşmasın bende konuşmuyorum ama işleri benim üzerime yıkmak asıl onun uyanıklığını gösteriyor. Ama onun huyu o
Daha öncede bu bölümde başka bir bayan arkadaşla sorun yaşamıştı iş olarak sonra onu başka yere göndermeye kalktı, müdürün onu tuttuğunu biliyor. Ben demiştim senin işin değil mi diye nerden anladın demişti
Şimdi de biliyorum.
Ben samimi olduğum zaman bana yardım edicek, ben konuşmayınca birşeye elini sürmücek. Ne güzel

Bırak bu işleri ablacm. Şu yazdklarna sen bile inanmyorsundur. Adam yardım etse bu sefer ayrı konuyla gelecektin " Ben uzak durmaya çalışıyorum ama o bana yardıma geliyor ne yapmaya çalışıyor" diyecektin.. Çünkü adamı bütün benliğinle kafana takmş durumdasn. Pazartesiden itibaren psikolojik destek almaya başla
Anlatamıyor muyum anlamak mı istemiyorsun
Bu iş için bana yardıma gelmesine gerek yok, daha önce yaptığı bir iş. Bilgiler, taslak herşey onda benlik bir iş değil. Benimle muhattap olmasına gerek bile yok

En kısa sürede gitmek istiyorum bölümden, umarım yılbaşında hemen giderim

Anlatamıyor muyum anlamak mı istemiyorsun
Bu iş için bana yardıma gelmesine gerek yok, daha önce yaptığı bir iş. Bilgiler, taslak herşey onda benlik bir iş değil. Benimle muhattap olmasına gerek bile yok

En kısa sürede gitmek istiyorum bölümden, umarım yılbaşında hemen giderim
Umarım . Ama muhattap olmadan yapsa da sonuçta yardım ona da takardnz çünkü belli oluyor.

Ne iyiliğinden ne enayiliğinden bahsediyorsun. Orası kimsenin babasının işyeri değil. İşlerim dağ gibi olmuş zor yetişiyorum. Üzerine yarım gününü almıcak ve bütün bilgilerin, taslağın onda olduğu bir iş.
Ben bütün işimi kendim yaptım kendisi yardım ederse etti. Ama sırf benimle sorun yaşıyor diye herşeyden elini eteğini çekmek ne kadar mantıklı.
Mesafeli olsun konuşmasın bende konuşmuyorum ama işleri benim üzerime yıkmak asıl onun uyanıklığını gösteriyor. Ama onun huyu o
Daha öncede bu bölümde başka bir bayan arkadaşla sorun yaşamıştı iş olarak sonra onu başka yere göndermeye kalktı, müdürün onu tuttuğunu biliyor. Ben demiştim senin işin değil mi diye nerden anladın demişti
Şimdi de biliyorum.
Ben samimi olduğum zaman bana yardım edicek, ben konuşmayınca birşeye elini sürmücek. Ne güzel
Her türlü adam haklı karşılıklı yaşanmış her şey ama sonuçta adamın adı çıkmış size yürüyor, sizle ilgileniyor diye . Sonuçta iş adamın işi değil 9 kere yapmış olsa da 10. Kez yapmak zorunda değil. Şöyle bir durumda işin kimin üstüne kalacağını ben olsam ben de umursamazdım. Önceden demek ki adam sayesinde sizin üstünüze kalmamış iş, iyilikten maraz doğmuş. O zaman gidin siz sorun taslağı şusu busu sende işi bana göster kolayca yapayım diye . Siz görmek bile istemeyince normal adam uzak durup sizle ilgili her şeyden el çekince anormal mi? Herkes aynı fikirde bir an önce yılbaşı gelsin de şu takıntıdan kurtulun.

Her türlü adam haklı karşılıklı yaşanmış her şey ama sonuçta adamın adı çıkmış size yürüyor, sizle ilgileniyor diye . Sonuçta iş adamın işi değil 9 kere yapmış olsa da 10. Kez yapmak zorunda değil. Şöyle bir durumda işin kimin üstüne kalacağını ben olsam ben de umursamazdım. Önceden demek ki adam sayesinde sizin üstünüze kalmamış iş, iyilikten maraz doğmuş. O zaman gidin siz sorun taslağı şusu busu sende işi bana göster kolayca yapayım diye . Siz görmek bile istemeyince normal adam uzak durup sizle ilgili her şeyden el çekince anormal mi? Herkes aynı fikirde bir an önce yılbaşı gelsin de şu takıntıdan kurtulun.
Hala iyilik diyorsun. Benim kendi yaptığım işte bana yardım ederse ben ona iyilik derim
Onun kendi yaptığı işi ben ne diye üzerime alayım, neden iyilik diyeyim zaten o yapmış. Bilgiler onun bilgisayarında. İşi uzatmaktan başka bir işe yaramıyor bu durum
Zaten takıntıdan kurtulmaya çalışıyorum, birde üzerine yaptığı işlere karışmaması beni iyive geriyor artık. Belki amir ona verdi oda almak istemedi nerden bilebilirim
Onunla bu saatten sonra konuşmam ben ama yaptığı bariz gıcıklık. Ben bölümde arkadaşıma söyleyip sinirlenince de başka yere gidiyor. Bıktım valla yemin ederim. Elimde olsa 1 dakika durmucam

Umarım . Ama muhattap olmadan yapsa da sonuçta yardım ona da takardnz çünkü belli oluyor.
Orda yanılıyorsun. Asla takmam zaten konuşmuyorum. Sadece görmemek için sürekli başım aşağıda ve ağrıyor artık, dışarıya çıkmak için onun dışarıdan gelmesini bekliyorum karşılaşmamak için. Bunlar beni yordu, sıkıldım artık

İş konusunda mecbur konuşacaksınız. Biz de bi arkadaşımla işyerinde sürtüştük, ama gelip bana iş sorabildi, ben de ona. Aranızdaki sorunları işe yansıtmayın, iş yürümeli bunun aması yok. Şurda dayanacağınız 2 ay bile değil, oturun işinizi yapın.
Yansıyor işte, bende bunu dedikoduyu çıkaran arkadaşımla iş dışında konuşmuyorum ama iş icabı mecbur konuşuyorum
Yansıtıyor, yapmıyor, karışmıyor.
İşimi yapıp çıkayım diyorum yok illa birşey çıkıyor.

Orda yanılıyorsun. Asla takmam zaten konuşmuyorum. Sadece görmemek için sürekli başım aşağıda ve ağrıyor artık, dışarıya çıkmak için onun dışarıdan gelmesini bekliyorum karşılaşmamak için. Bunlar beni yordu, sıkıldım artık
Ama yanlış yapıyorsun.. o normal bir insan gibi davranman daha doğru olur.. görmemek için çabalaman ne bileyim başını sürekli eğmen falan bunlar da dikkat cekici durumlar

Yansıyor işte, bende bunu dedikoduyu çıkaran arkadaşımla iş dışında konuşmuyorum ama iş icabı mecbur konuşuyorum
Yansıtıyor, yapmıyor, karışmıyor.
İşimi yapıp çıkayım diyorum yok illa birşey çıkıyor.
Yalnz arkadaşn dedikodu çıkartmadı sadece seni uyardı.. Olayı adama anlatp ayılp bayılıp kendi dedikodunu kendin yaptırttın

Arkadaşınız ilk sizinle konuştuğunda bi kendinizi sorgulayıp acaba dışarıdan öyle mi gözüküyor diye düşünüp biraz geri adım atsaydınız şu anda bu saçma durumun içerisinde bulunmazdınız. Zaten konuda mantığımın almadığı noktalar var, kocanıza anlatıyorsunuz kocanız normal karşılıyor, adamın eşi geliyor yok daha samimi olun minvalinde konuşuyor birde üstüne makyaj yap güzel giyin filan diyor (paralel Evren de oluyor galiba bunlar). Sonra durup dururken düşman oluyorsunuz birbirinize.
Zaten sizin asıl derdiniz iş yerinde yanlış anlaşıldık değil adam bana tavır alıyor sorunu.

Konunuza hiç yorum yapmamıştım ama hayretle okudum gelişmeleri.

Madem işyerinde olmaya tahammülünüz kalmadı, istifa edin.

Eşinizle de boşanın. Belli ki sevginiz bitmiş. “Eşimle mutluyum” değil, “Eşimle mutlu olmaya çalışıyorum.” demişsiniz zaten. Eşinizin yerinde kimse olmak istemez.

Back
X