Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Yalnz arkadaşn dedikodu çıkartmadı sadece seni uyardı.. Olayı adama anlatp ayılp bayılıp kendi dedikodunu kendin yaptırttın
Adam arkadaşıma dedikodumu çıkartıyorsun diye bağırdı ama
Ben işlerin buralara geliceğini bilseydim anlatır mıydım
Kendi işimden soğudum onun yüzünden

Arkadaşınız ilk sizinle konuştuğunda bi kendinizi sorgulayıp acaba dışarıdan öyle mi gözüküyor diye düşünüp biraz geri adım atsaydınız şu anda bu saçma durumun içerisinde bulunmazdınız. Zaten konuda mantığımın almadığı noktalar var, kocanıza anlatıyorsunuz kocanız normal karşılıyor, adamın eşi geliyor yok daha samimi olun minvalinde konuşuyor birde üstüne makyaj yap güzel giyin filan diyor (paralel Evren de oluyor galiba bunlar). Sonra durup dururken düşman oluyorsunuz birbirinize.
Zaten sizin asıl derdiniz iş yerinde yanlış anlaşıldık değil adam bana tavır alıyor sorunu.
Hepsi anlattığım gibi, fazlası var eksiği yok
Dışarıdan farklı görünüyor mu diye düşündüm. İlk önce hayır görünmüyorum derken sonra göründüğünü anladım ama iş işten geçti çünkü arkadaşımın söylediğini adama söyledim, eşime söyledim, o eşine söyledi
Benim yaptıklarımda saçmalık, adamın eşinin dedikleri de saçmalık, adamın sorun yaşadığımız için işlerden eşini çekmesi de saçmalık
Benim eşim ben öyle birşey hissetmedim dediğim için normal karşıladı. Eğer hissettim deseydim daha farklı şeyler olurdu

Merhaba, yine kendimi mutsuz ve çaresiz hissettiğim bir dönemdeyiz.
Lütfen bana bir yol gösterin. Ben bu adamla aynı işyerinde çalışmak istemiyorum.
Onu görmemek için bütün gün bilgisayar ekranına boynum aşağığı bir şekilde bakıyorum,bu şekilde durmaktan artık boynum ağrımaya başladı. O bölümde yokken yokken çok iyiyim o gelince içime kasvet çöküyor..

Karşılaşmamak için çok çabalıyorum.Ben ne yapayım bölüm değiştirmek istiyorum ama yılbaşından sonra mümkün.

Konuşmuyoruz diye de daha önce yaptığı işleri de artık yapmıyor o işler bana kaldı kendi işim yetmezmiş gibi, nedir yani anlamıyorum ki muhabbet ederken çoğu işe yardım ediyordu ortak yapıyorduk şimdi birşeye eşini sürmüyor.

Aileme odaklanmaya karar verdim eve geldiğim zamanda bunu yapıyorum zaten eşime çocuğuma vakit ayırıyorum evde mutluyum ama işyerinde sinirlerim tavan yapıyor.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Artık takmak istemiyorum, napayım ben bir psikoloğa filan mı gideyim acaba
Siz aşık mısınız bu adama?

Konunuza hiç yorum yapmamıştım ama hayretle okudum gelişmeleri.

Madem işyerinde olmaya tahammülünüz kalmadı, istifa edin.

Eşinizle de boşanın. Belli ki sevginiz bitmiş. “Eşimle mutluyum” değil, “Eşimle mutlu olmaya çalışıyorum.” demişsiniz zaten. Eşinizin yerinde kimse olmak istemez.
Evet çünkü bu yakınlarda genel bir mutsuzluğum var. Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Erkenden uyuyorum ve şu saçma takıntı halimden kurtulmaya çalışıyorum. Bu yüzden mutlu olmaya çalışıyorum dedim. Genel bir mutsuzluğum olduğu için
İstifa edemem. Şu an öyle bir durumum yok, ama bölüm değiştirmeyi istiyorum oda yılbaşından sonra mümkün

Hepsi anlattığım gibi, fazlası var eksiği yok
Dışarıdan farklı görünüyor mu diye düşündüm. İlk önce hayır görünmüyorum derken sonra göründüğünü anladım ama iş işten geçti çünkü arkadaşımın söylediğini adama söyledim, eşime söyledim, o eşine söyledi
Benim yaptıklarımda saçmalık, adamın eşinin dedikleri de saçmalık, adamın sorun yaşadığımız için işlerden eşini çekmesi de saçmalık
Benim eşim ben öyle birşey hissetmedim dediğim için normal karşıladı. Eğer hissettim deseydim daha farklı şeyler olurdu
Bakın bizim iş yerindede böyle bir yanlış anlama oldu. İki tarafta bekar olmasına rağmen kızı uyardık arkandan böyle söyleniyor diye kız hemen selamı kesti ve olayı kapattı bu saatten sonra gidip kimse kıza birşey diyemez. Siz aksine o kadar panik davrandınız ki ortada yasak bir ilişki vardı açığa çıkmış gibi ortalığı ayağa kaldırdınız.
Eşleri devreye soktunuz, sizi uyaran kişiyi azarladınız, telefon numaralarını karşılıklı engellediniz, masaları taşıyıp birde milletin içinde imalı laflar söylediniz birbirinize, ben sizi tanımıyorum ama o ortamda bulunsaydım aynı arkadaşınız gibi düşünürdüm.
Sizi yanılmıyorsam başka biri daha uyardı bu konu hakkında demek ki dışarıdan gerçekten öyle gözüküyormuş.

Ergen kızlar gibi davranmayı bırakıp işinize, eşinize ve çocuğunuza yoğunlaşın bi zahmet.

Adam arkadaşıma dedikodumu çıkartıyorsun diye bağırdı ama
Ben işlerin buralara geliceğini bilseydim anlatır mıydım
Kendi işimden soğudum onun yüzünden
Gidip adama anlatmasaydın bağırmazdı.. Olaydake tek masum kişi arkadaşnz. Uyarmak isterken kabak başında patladı

O işler onun görevi değil senin görevin değil eee kimin görevi? Adam zamanında aranızda etkileşim olduğu icin iş yükünüzü hafifletmiş sizin yapacağınız işleri yaparak. Tabi birde daha yakın olabilmek için. Ama artık yardımı bırakmış haklı olarak.
Artik işleriniz bile aksayacak duruma geldiyse sıkıntı büyük demekki. Kesinlikle yardim almanız lazim normal değilsiniz. Yılbaşına kadarda iş yerinde sabredin sonra yerinizi değiştirmeyi talep edersiniz.

Son düzenleme:
Siz erkenden uyuyunca çocuğa kim bakıyor
Evet çünkü bu yakınlarda genel bir mutsuzluğum var. Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Erkenden uyuyorum ve şu saçma takıntı halimden kurtulmaya çalışıyorum. Bu yüzden mutlu olmaya çalışıyorum dedim. Genel bir mutsuzluğum olduğu için
İstifa edemem. Şu an öyle bir durumum yok, ama bölüm değiştirmeyi istiyorum oda yılbaşından sonra mümkün

Yorum yapanlara niye sinirleniyorsun ben de onu anlamadım.sanki işi biz yaptırıyoruz sana.yardım almak için değil sinirini çıkarmak için konu açiyorsun sanki.napalim ,adami mi arayalim,isini mi yap diyelim,napalim biz?? Gidip profesyonelce adamla konusacaksin,bu isleri sen alir misin yetismiyor diye.ha konusmam diyorsan biz napalim,evrene mesaj mi gonderelim?? Ayy resmen ilgi budalasi ergen kızsın

Bu konuyu gördükçe sinir oluyorum artık resmen adamı konuşası var, etrafında anlatacağı biri yok da burayı kullanıyor. Hani ilgim var ama uzak durmak istiyorum gibisinden yazsa gam değil de mantıklı cevap vermeden sürekli konuyu dolandırıyor. Neden engellemişmiş... Adamın engellediğini nerden farkettin hemen dimi? Niye bu hareketi illa anlamlandırmaya çalışıyorsun? Ne güzel işte engellemiş zaten selamı sabahı kesmek istediğin biri değil mi? Değil işte...

Bakın bizim iş yerindede böyle bir yanlış anlama oldu. İki tarafta bekar olmasına rağmen kızı uyardık arkandan böyle söyleniyor diye kız hemen selamı kesti ve olayı kapattı bu saatten sonra gidip kimse kıza birşey diyemez. Siz aksine o kadar panik davrandınız ki ortada yasak bir ilişki vardı açığa çıkmış gibi ortalığı ayağa kaldırdınız.
Eşleri devreye soktunuz, sizi uyaran kişiyi azarladınız, telefon numaralarını karşılıklı engellediniz, masaları taşıyıp birde milletin içinde imalı laflar söylediniz birbirinize, ben sizi tanımıyorum ama o ortamda bulunsaydım aynı arkadaşınız gibi düşünürdüm.
Sizi yanılmıyorsam başka biri daha uyardı bu konu hakkında demek ki dışarıdan gerçekten öyle gözüküyormuş.

Ergen kızlar gibi davranmayı bırakıp işinize, eşinize ve çocuğunuza yoğunlaşın bi zahmet.
Aslında ben ilk önce hiç panik olmadım çünkü ilgisinin olmadığına çok emindim. İlgisinin olduğunu düşünseydim asla onunla konuşmazdım. Ne zaman ki ikinci bir kişi daha söyledi o zaman anladım. Eşinin beni çağırması, onun beni engellemesi, işten elini çekmesi vs aklımın ucundan geçmedi

Artık niye öyle niye böyle diye sorgulamıyorum ama onun çok iyi bildiği işi yapmaması beni çok sinir etti. Bu neyin kini neyin öfkesi. Arkadaşımla aynı kefeye koyuyor şu an. Ben onun iyiliği için söyledim ama keşke söylemeseydim. Bırak onun için ne söylenirse söylesin ne karışıyorsun.
Suç bende

O işler onun görevi değil senin görevin değil eee kimin görevi? Adam zamanında aranızda etkileşim olduğu icin iş yükünüzü hafifletmiş sizin yapacağınız işleri yaparak. Tabi birde daha yakın olabilmek için. Ama artık yardımı bırakmış haklı olarak.
Artik işleriniz bile aksayacak duruma geldiyse sıkıntı büyük demekki. Kesinlikle yardim almanız lazim normal değilsiniz. Yılbaşına kadarda iş yerinde sabredin sonra yerinizi değiştirmeyi talep edersiniz.
Ee mubabbet ettiğim samimi olduğum için yapmış o zaman
İnsan samimi oldu diye işmi yapar. Konuşurken iyi, mesafe okuyunca kötü. Ne olursa olsun o onun işidir ve yapması gerekir.
Benim hiç yapmadığım bir iş ve elimde kendi işimde var, eğer olmasaydı hadi öğreneyim ne güzel derdim ama elindekini yetiştirmeye çalışırken sırf gıcıklığına yapmaması beni çok sinir ediyor
İyi değilim zaten kabul ediyorum, depresyona mı girdim ne hiç mutlu değilim. Enerjim yok
O gitse ya da ben gitsem çok rahatlıcam

Aslında ben ilk önce hiç panik olmadım çünkü ilgisinin olmadığına çok emindim. İlgisinin olduğunu düşünseydim asla onunla konuşmazdım. Ne zaman ki ikinci bir kişi daha söyledi o zaman anladım. Eşinin beni çağırması, onun beni engellemesi, işten elini çekmesi vs aklımın ucundan geçmedi

Artık niye öyle niye böyle diye sorgulamıyorum ama onun çok iyi bildiği işi yapmaması beni çok sinir etti. Bu neyin kini neyin öfkesi. Arkadaşımla aynı kefeye koyuyor şu an. Ben onun iyiliği için söyledim ama keşke söylemeseydim. Bırak onun için ne söylenirse söylesin ne karışıyorsun.
Suç bende
İlgisinin bal gibi farkındaydınız ve bu hoşunuza gidiyordu,

Etrafınızdaki insanları, dizilerdeki kadın başrol oyuncu saflığıyla , aaa ben napıyorum ki, biz sadece iyi anlaşıyoruz, flört mü o da ne? edasıyla aptal yerine koymaya çalışıyormuşsunuz ama arkadaşınız yememiş, gerçek bir arkadasmis ve sizi uyarmis.

Uyarirken de , size kendinizi kötü hissettirmemek icin karsi tarafin hareketleri üzerinden uyarmış ama siz arkadasiniza tesekkür edeceginize, koştur koştur abiye şikayet ettiniz arkadasinizi, büyük bir öfkeyle hem de.

Öfkenizin sebebi, aranızdaki elektrigin fark edilmiş olmasıydı ve bunu karşı tarafin açık ettiğini düşündünüz cunku arkadasiniz, abinin sana ilgisi var dedi. Açık veren abiydi, o yüzden kızdınız, agladiniz falan.

Simdi de ilginin nasil bir anda kesildigine inanamiyorsunuz, kabullenmekte zorlaniyorsunuz,sinirleniyorsunuz.

Sinirlenmek için yeni bahaneniz ise,

İş icin sinirleniyorum. Ne alaka? İşin sorumlulugu sizdeyse o işi zaten siz yapmak zorundasiniz. Karsi tarafin sorumlulugundaysa ve yapmiyorsa o onun problemi, siz niye sinirleniyorsunuz?

Çocuğumda erken uyuyor
Allah herkese böyle erkenden uyuyan çocuk nasip etsin.

Valla çok şanslısınız, süperr anlayışlı bir eş, hiç bir zorluğu olmayan, varlığı yokluğu bir, erkenden uyuyan çocuk, herkesin hayali😉

Siz kabul etseniz de etmeseniz de bu kisiyle aranizdaki iliski yarim kalmis, o yuzden beyniniz bunu surekli ortaya cikariyor. 'Zeigarnik etkisi'ni arastirin derim. Kavusamadikca ask olur ya hani, iste onu aciklayan bir teorem. Tamamlanamayan her olay/duygu, tamamlanmayi bekler. Bu yuzden yarim kalmisliklar her zaman gun yuzune cikar. Bir ay once sorun adamin sizi neden engelledigiydi, su an sorun adamin isleri size yikmasi... Aslinda tek bir ortak noktasi var, sizin surekli donup dolasip bu adami hatirlamaya ve duygularinizi tamamlamaya ihtiyaciniz var.

Ya bu durumla, hislerinizle, iyisiyle kotusuyla yuzlesin. Ya da yardim alin, bunu tamamlayin icinizde. Yoksa seneler gecse de bu donguden kurtulamayacaksiniz.

Bu konuyu gördükçe sinir oluyorum artık resmen adamı konuşası var, etrafında anlatacağı biri yok da burayı kullanıyor. Hani ilgim var ama uzak durmak istiyorum gibisinden yazsa gam değil de mantıklı cevap vermeden sürekli konuyu dolandırıyor. Neden engellemişmiş... Adamın engellediğini nerden farkettin hemen dimi? Niye bu hareketi illa anlamlandırmaya çalışıyorsun? Ne güzel işte engellemiş zaten selamı sabahı kesmek istediğin biri değil mi? Değil işte...
Engellemede mi kaldın
Ben o konuları geçtim, herşeyi sindirdim ama bile bile iş yapmamasını sindiremiyorum nedense
Bunuda özel hayatımda kimseye anlatamıyacağıma göre buraya yazıyorum burda birçok kadın, farklı farklı fikirler var.
Sinir oluyorsanda yazma

Engellemede mi kaldın
Ben o konuları geçtim, herşeyi sindirdim ama bile bile iş yapmamasını sindiremiyorum nedense
Bunuda özel hayatımda kimseye anlatamıyacağıma göre buraya yazıyorum burda birçok kadın, farklı farklı fikirler var.
Sinir oluyorsanda yazma

Bence sen esine anlat. Malum erkek kafasi ile ondan daha saglikli cevaplar alabilirsin. Neden esine anlatmiyorsun ki?

Aynen öyle. Bildirimleri kapadım ama şimdi de biri yazınca ilk sıralarda çıkıyor. Bi bakayım dedim ama gördüm ki hanımefendi hâla yerinde sayıyor. Yorum yapılmasa keşke. Ne anladığı var ne dinlediği. 40 sayfadır aynı şeyler. Arasının bozulduğu kız arkadaşını bu kadar kafaya takmadı. Varsa yoksa adam beni neden engelledi, bana selam vermedi, işlerimi yapmadı, bana bakmadı vs vs Şimdi bu mesajımı okuyup cevap olarak “sahi beni neden engelledi” diye soracak. Umutsuz vâka...

Back
X