Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Yoo, ne desteği, adam almış işleri yapıyormuş kendi. Zaten köşe bucak kaçışlarda adam, bi de iş mi öğretip muhatap olacak? 🌝
Yanılıyorsun, hiçte kaçışta değil
Hatta bu yapılan işle ilgili başka bir memur bana soru sordu ilk bana verildiği için, bende gittim arkamdan adam geldi o cevapladı
Köşe bucak kaçan adam ne gelir ne konuşur. Adam başka işlerle ilgili de konuşuyor.yinede mesafeliyiz. Diğer iş arkadaşları gibi işte
Hayır köşe bucak kaçıyor dedin ya ona istinaden yazıyorum, adamı mı gözetliyorsun diye söylemeden önce açıklamamı yapayım

Yanılıyorsun, hiçte kaçışta değil
Hatta bu yapılan işle ilgili başka bir memur bana soru sordu ilk bana verildiği için, bende gittim arkamdan adam geldi o cevapladı
Köşe bucak kaçan adam ne gelir ne konuşur. Adam başka işlerle ilgili de konuşuyor.yinede mesafeliyiz. Diğer iş arkadaşları gibi işte
Hayır köşe bucak kaçıyor dedin ya ona istinaden yazıyorum, adamı mı gözetliyorsun diye söylemeden önce açıklamamı yapayım
Bak, alttaki mesajınız. Adam kendi yapmış işleri. Size de anlatmış kısaca arada. İş böyle öğretilmez ki. Oturursun personelin yanına, hem yapar hem yaptırır hem anlatırsın. Başka türlü öğrenilmez ki. Hem bi zahmet iş konusunda da kaçmasın yav. Ama orda bile kaçmış.
Ben ilk önce taslakta anlamadığım bir kısmı sordum cevapladı ve yapamazsan birliktede yaparız dedi
Sonra amirin yanına girdim, oda o adamın iyi bildiğini söyledi birlikte yapın dedi
Bende amirin söylediklerini söyledim, oda işi aldı ve kendi yaptı, arada yanına çağırdı ve nasıl yaptığını kısaca anlattı

Yaşadıklarımız benzer. Evet ilgisi hoşuma gitti kabul ediyorum
Bende bu şekilde olmayı istemiyorum üstelik her gün görüyorum
Burdaki çoğu kadın beni suçlu buldu hatta dalga geçti şaşırdım yorumunuza

Birgaripinsan Birgaripinsan arkadasima katiliyorum o anlamda, altta birtakim sikintilar olabilir. Ben bekarim evliligi cok anlayamam ama mesela ben de son actigim konularda bir is arkadasima takinti yaptigimi anlatmistim, hoslandigim bir beye. Benden hoslanmiyor mesela o ama o kadar ona tutundum ki, yalnizliktan, stresten, birtakim baska problemlerimden... Sizin de boyle bir durum olabilir. Kendinizi suclamak yerine kendinizi anlamaya calisirsaniz daha verimli sonuc alirsiniz. Bir de sizi alt ust eden durumlarda kendi kendinize diyin ki "su an ne dusundugumu kimse bilmiyor, kimsenin umrunda degilim, kimse beni dusunmuyor, herkes kendisiyle mesgul, bu yuzden stres yapmama gerek yok, rahat olmaliyim, normal davranmaliyim". Ve de gayet normal mesafeli her zamanki halinizle davranin. Meditasyon yapmaya basladim, orda diyor ki, anla, kabul et, o duruma o hisse tutunma, gozlemle ve gecip gitmesine izin ver. Bence dogru yaklasim bu olabilir...

Son gelişmeleri okudum , hoş gelişmeler hiç bitmiyor bu konuda ya .. Şunu ekleyeyim bir iş ortamında en gıcık olunacak tipsiniz , mızmızlana mızmızlana yamadınız gene işi adama . Yani herkes meşgulken bir iki kere çayları ben doldursam artık çay doldurma işi hep benim mi olacak ?
Inşallah her şeyin nornalleşmesinden de değişik anlamlar çıkarıp lastik gibi uzatmazsınız konuyu , bakalım güncelleme ne zaman gelecek .
Halbuki bölümde çok severler beni, herkesle de anlaşırım. (yanımdaki arkadaşım hariç.)
Mızmızlanmadım,bir kere söyledim oda aldı ve yaptı. Arada gösterdi. Başka iş konularındada konuştuğumuz oluyor. Normal yani. Ne eskisi gibi samimi nede küs.
Birşeyden anlam çıkarmam artık o, o dönemdi

Kimseye kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok. Küs değilim artık o kadar
Tabi ki bu bile büyük gelişme..

Naptı yaptı adamın radarına girdi yine. Derdi barışmaktı istediğini aldı. Emin adımlarla ilerliyor...

Şu kadındaki istikrarın yarısı diğer üyelerde olsa neptüne gitmiştik...

Bak, alttaki mesajınız. Adam kendi yapmış işleri. Size de anlatmış kısaca arada. İş böyle öğretilmez ki. Oturursun personelin yanına, hem yapar hem yaptırır hem anlatırsın. Başka türlü öğrenilmez ki. Hem bi zahmet iş konusunda da kaçmasın yav. Ama orda bile kaçmış.
Ben yanına gitmedim çünkü, meraklı gibi masasına oturmak istemedim. O çağırınca gittim. O arada anlamadığım yerleri sordum.oda kısaca anlattı
Sadece o konuda değil ki bugün de mesela başka işle ilgili soru sordu, konuştu.ben de öyle
Herşey normal. Öğle arası da bölümdeki 4 kişi birlikte oturduk adam da vardı. Önceden olsa köşe bucak kaçardık öyle olmadı.
Diyorum

Ben yanına gitmedim çünkü, meraklı gibi masasına oturmak istemedim. O çağırınca gittim. O arada anlamadığım yerleri sordum.oda kısaca anlattı
Sadece o konuda değil ki bugün de mesela başka işle ilgili soru sordu, konuştu.ben de öyle
Herşey normal. Öğle arası da bölümdeki 4 kişi birlikte oturduk adam da vardı. Önceden olsa köşe bucak kaçardık öyle olmadı.
Diyorum
Siz onun masasına oturmayacaksınız yahu, o sizin masanıza oturacak. Flash belleği alıp takacak pc nize taslakları size kopyalayacak. Siz pc başına geçeceksiniz, o yanınızda anlatacak, siz uygulayacaksınız. Kimse iş gösteriyor diye laf etmez, o da biliyordur bunu.

Siz onun masasına oturmayacaksınız yahu, o sizin masanıza oturacak. Flash belleği alıp takacak pc nize taslakları size kopyalayacak. Siz pc başına geçeceksiniz, o yanınızda anlatacak, siz uygulayacaksınız. Kimse iş gösteriyor diye laf etmez, o da biliyordur bunu.
Anlamıyor musun anlamak mı istemiyorsun
Taslak onda, ve o başkasının masasında çalışmıyor. Önceden de öyle ben onun masasına giderdim iş olunca
Yine gittim, zaten ben biraz yapmıştım oda kalanını yaptı. Bazen o çağırdı bazen ben gittim ama devamlı oturmadım, meraklı gibi hemen barışır barışmaz, sevmiyorum böyle şeyleri
Bugün kendisi de konuştu, öğle arası da gruplu oturduk. Normal diyorum
Neyse ne gerçekten, senin gözünde nasıl profilim bilmiyorum ama senin tahmin ettiğin gibi değil durum

Yani şimdi bişi yazçem katipçim kendime engel olamıom :KK71: :KK70:

O flash bellek takılırken miss gibi koku salınçek böyle bol tatlış bi parfüm. Abinin aklı gitçek. Üstüne mousu tutarken de yanlışlıkla eller bir araya geldi mi tamam bu iş
:KK71::KK68::oha::confused::cool:

Ayyy çok şükür aylar sonra beni anlayan biri çıktı
Evet vakit geçirmek, benimle İlgilenmesi hoşuma gitti, çokta güzel vakit geçiriyorduk sanki yıllardır tanıyorum gibi

Eşimle sıkıntılarım oldu evet, şu anda da eşimden dolayı değilde kendi ailemden dolayı sıkıntılarım oldu. Aslında hayatımda beni ne üzüyor ne mutlu ediyor farkındayım çokta iyi biliyorum ama.yapı olarak takıntılı olsamda sevdiğim insanları çok kafama takıyorum. Günlerce düşünüyorum bu konuda olduğu gibi.

Beni anlayan biri, çok mutluyum
Sevdiğim ? Adamı seviyordunuz yani.. 😳

Adamı seviyorum demedim, sevdiğim insanları dedim
Adam da diyordu önceden bölümde en sevdiğim kişi Ahmet sonra sen diye, ben burda kötü bir şey göremiyorum
Art niyetlisin
E sevdiğim insanları takıyorum diyorsun, adamı takıyorum diyorsun ama artniyetli ben oluyorumm..
Yav heeee heeeeeeee
.....

Back
X