- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi bercemirvaa
-
sizi sorguladıgım ya da kötü bir yorum yaptıgımı düşünmüyorum.
önce bu açıklamayı yapıp ardına onları neden dediğinizi anlamış değilim
Ben şunu anlamıyorum yeni bir üye ilk mesajını yazınca fake olduguna nasıl kanaat getiriyorsunuz. Fake olmadıgını dusunmenız ıcın uye olunca belli bir süre konu acmaması mı lazım. Yani neye göre kime göre fake? Çünkü ben de bu şekilde üye olmuştum buraya. Şu anki konuyu bilemem belki gerçekten fakedir ama "yeni üye ilk mesaj" genellemesi yanlış. Zaten çaresiz oldugu akıl danısmak istediği için konu açmak istiyor bunun için de üye olması gerekiyor.iğrenç bir konu
yeni bir üye ve ilk mesaj
FAKE!
Ben şunu anlamıyorum yeni bir üye ilk mesajını yazınca fake olduguna nasıl kanaat getiriyorsunuz. Fake olmadıgını dusunmenız ıcın uye olunca belli bir süre konu acmaması mı lazım. Yani neye göre kime göre fake? Çünkü ben de bu şekilde üye olmuştum buraya. Şu anki konuyu bilemem belki gerçekten fakedir ama "yeni üye ilk mesaj" genellemesi yanlış. Zaten çaresiz oldugu akıl danısmak istediği için konu açmak istiyor bunun için de üye olması gerekiyor.
adam kıyas yapıyordur içten içeAynı olay benim arkadaşımın başına geldi .. Kız sevgiliydi her şeyi yaşadı sonra adam gitti ablasıyla evlendi iğrençlerbide eniştecim fln die konuşuyor adamla..
çocukları bile olduuadam kıyas yapıyordur içten içenasıl bir midesizliktir erkekte de kadında da
istesemde anlayamıyorum bu durumu ! ne genişlik ,nasıl bir hayat bakışı,yani önüne geçilemezmi ki?çocukları bile olduu
dünden beride kk da ter döküp bedel ödüyorsundur diyeceğimde bence eğleniyorsundur ,ha eğlenmiyorsanda kız kardeşini bir doktora götürmek lazım..ben burda yokken üslup muhabbeti çok değişmiş ağzımdan çıkacak her harfe ban yiyebilirim o yüzden bundan sonra hiyeroglif yazmayı planlıyorum.daha da olmuyorsa kız kardeşin yokmuş gibi yaşa.
Bak kardeşim bir yorumunda yazmışsın!Evlenirse evine gitmem çocuklarımı yollamam eşi eşimle arkadaş olamaz.Peki şunuda düşündün mü?Kız kardeşin eski erkek arkadaşınla evlenirse ileride mutlaka görüşeceksiniz ya düğün yada cenazede o aşık olmadım cinsellik yaşadığım dediğin kardeşinin şuanda sevgilisiyle yaşadığın geçmişte ki cinsel anlamda ki iç güdüleriniz hareket haline geçecek ve buna nefiste eşlik ederek işte kaçınılmaz trajik yasak aşk,zina kapıya dayanır bu sıraladıklarım kaçınılması imkansız.Bunları yaşamak istemiyorsanız geç olmadan kardeşinize cinselliğin hangi boyutunu yaşadıysanız açıkça anlatın.Cok tesekkürler anlayısınız icin. Bana evlenirler gibi geliyor öyle hissediyorum cok iyi anlasıyorlardı cünkü malesef evlenme sansları cok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?