Daha önce birlikte olduğum bir erkekle suan kız kardesim birlikte

bercemirvaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
13
8
1
35
Ben böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.

Kardeşiniz ve siz ve bu esas oğlan kaç yaşındasınzı?

İlerde onunla da evlenmez merak etme.
He kardeşin cinsellik yaşadığınızı dahi bilip yapıyorsa,
Şahsen ben adama suç bulmam.
Düşünmemek en iyis.
Üzerine çok gidersen onlar daha da gözüne sokmak için her şeyi yaparlar.
Zaten sen ayrılmışsın bırak ne yaparlarsa yapsınlar.

yaprak dokumu gibi olmus :) ne denir bilemedim !!

Kim neden yargılasın sizi bir rahat olun,
Kardeşiniz kaç yaşında acaba ergen falan mı ?
Kafasımı basmıyor cinselliğe kadar yaşamışsınız ve biliyor bunu bile bile lades diyor
İyimi bu kardeşin dünyada erkek mi kalmadı !çok sinirlendim şuanda
Peki erkek arkadaşın ne ayak ya !utanma duygusunu yitirmiş sanırım !!!

Onlarla ilgilenmezsen muhtemelen bitebilecek bir ilişki tabi yoğun bir aşk yoksa! Kardeşin seni model almıştır ego devreye girmiştir çocuk seni kıskandırmak istiyor olabilir bunlar varsa kesin biter.Bitmezse kizkardesinle aranda hep bir mesafe olacak üzüldüm umarım geçicidir

Unutulmaz dizisini hatırlattı bana direk. Ne denir ki karaktersizlik hem kardeşinizde hem sevgilisinde. En kötüsü de kardeşiniz ama Allah ıslah etsin ne denir bırak başına geleceği kendi duşunsun

çok benzer bir olaya tanık oldum yakın çevremde, önce er kişi ablayla çıkıyor sonra kardeşi ile ve kardeş ile evleniyorileride bu durumla bile karşılaşabilirsiniz..

ben de bunun erkek modeline şahidim.
kadın önce küçük kardeşle sevgili oluyor kısa sürse de. daha sonra da abiyle.
zor bir durum olmalı. konu gerçektir veya değildir blmiyorum ama gerçekte de bunlar yaşanıyor.
kardeşinizle aranız, kardeşinizin size olan tavrı önceden nasıldı? sizi kıskanır mıydı? belki oğlanın size olan ilgisini kıskanmıştır

yaşlarınız kaç üçünüzün?
kardeşin cinsellik yaşadığınızı biliyor mu?
ne zaman ayrıldınız siz?

ailen biliyor mu?
ben olsam anneme söylerdim direkt.
ve onlarla bağımı keserdim her şekilde.
üzerine gidip ayrılın deyince birbirlerini daha bir hint kumaşı sanıyor olabilirler.

Sanıyorum o erkekle uzun süreli bir birlikteliğiniz veya aşkınız olmamış ama cinselliğiniz hemen olmuş maşallah, kardeşiniz de sizin gibi hızlıysa evlilik haberini yakında alırsınız merak etmeyin.

İğrenç ya millet ne düşünmüştür kimbilir neyse senlik bi şey yok onlar rezil olmuş ayrıca nasıl olsa ayrılırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…