Daha önce birlikte olduğum bir erkekle suan kız kardesim birlikte

biliyodu ablam nişanlanacaktık biz nişanı bozdum bozar bozmaz ablama koşmuş şerefsiz sonra 1 ay sonra bana geldi yok seni kıskandırmak için yok sana ders olsun istedim nişanı bozdun falan dedi tokadı carptım o günden sonrada görmedim ama benim baya oluyo sen öyle anlatınca aklıma geldi benimde

Böyle midesiz insanlar var işte. Hemde canım dediğin kardeşindir. Ben sevgilisine bir şey demek istemiyorum her şey kardeşinde bitiyor. Karaktersizmiş ne olursa olsun ablasının eski sevgilisiyle nasıl birlikte olur. Yüzü kızarmıyor mu sana bakarken. Bu konuda konuşmayın sonra siz kötü olursunuz, ilişkimizi mi kıskanıyorsun der sizin canınız sıkılır.

kardesinize anlatcaksiniz baska sansiniz yok bilmiyor sonucta bilse devam etmez yani insallah devam etmez ama soyleyin mutlaka

Iyi de burada kardeşinin suçu ne

Adamla ilişkimin boyutunu bilmiyormuş adam anlatmadı ise sen de anlatmazsan ne bilsin

Ha benim eski sevgilim ha senin ne fark eder

Kardeşinden önce benimle yatması sorun değilse seninle yatması da sorun olmamalı kardeşin için ama adam için fark edebilir

Kusura bakma büyükte konuşmiyim . Kız kardeşin ya ruh hastası ya da seni acayip kıskanıyor neden ikisi de olmasın ki ? Eski erkek arkadaşında tam bir midesiz , ahlaksız, şeref yoksunu ! Belli ki intikam alıyor senden. Arama sinir olduğunu görünce üzüldüğünü görünce daha çok seni üzecek şeyler yapıcak hiç arama. Sorunu kız kardeşinle bitireceksin başka yolu yok...

Kardeşinizin durumuna üzüldüm. Yazık eski sevgilisini kıskandırmak için kendisini tercih etmiş biriyle birlikte. Merak etmeyin adam bir süre sonra bırakacaktır zaten.

sizde fake deyip durmayın aynısını bende yaşadım yalan borcumuz mu var işimiz gücümüz yok fake bişeyler yapcaz hey Allahım ya

Pardon hanımefendi bizim ailede pek konuşulmaz bu konular biz biraz dar görüşte büyüdük kimse kimseye cinsellikle ilgili konusmaz. Lütfen inanın. Burada onca kisiye dert anlatmaya calısıyorum.
ailen bilmiyo mu adamın önceden senin sevgilin olduğunu onlar kabak gibi göstermişler herkese sosyal medya da
Hayır uzun sürmediği için ailem bilmiyor.
Allahım bu nasıl birsey ya ablan kabul etmis mi peki görüsmüşlermi
anaaa benim başıma gelenin tam tersi

bi bende var bu dert sanıyodum
bizimkiler evlenip 2 çocuk da yaptılar
Ciddimisin uzun sürmüşmüydü senin iliskin pek ablan biliyormuydu

sizde fake deyip durmayın aynısını bende yaşadım yalan borcumuz mu var işimiz gücümüz yok fake bişeyler yapcaz hey Allahım ya
Basıma gelmeseydi yemin ederim kurana el basarım ki bende fake derdim ama oluyormus kardesime herseyimi anlatamaz oldum artık, uzaklastım hal hatırı azalttım böyle olmamalıydı bunu haketmedim ben. İçimdeki acı hiç bitmiyor.
Kardeşinizin durumuna üzüldüm. Yazık eski sevgilisini kıskandırmak için kendisini tercih etmiş biriyle birlikte. Merak etmeyin adam bir süre sonra bırakacaktır zaten.
Tesekkür ederim yorumunuz için insallah ayrılırlar ben pek sanmıyorum ama..

Aranızda cinsellik bile geçmesine gerek yok bence
Kardeşinizin eşşekliği
İnşallah mıtlu olamaz ve ayrılırlar diyorum

sırf bu derdini paylaşmak için üye olmuş olamaz mı ki illa eski üye mi olmak gerekiyor
yıllar öncesinde bir üyeliğim vardı aktiftim sitede fakat sifremi kullanıcı adımı hatırlayamadım onunla giris yapacaktım. Kolay değil arkadaslar, bu durumda olupta güclü olmak kimliğini acıkca belirtmek kolay değil Allah kimseye vermesin cok zormuş..

Ahanda yaprak dökümü

Necla+Leyla=oğuz
Umarım vazgeçer kardeşin, yaprak dökümünü izlesin izlemediyse,allah akıl fikir versin erkek kıtlığı var sanki memlekette

bizimki şöyle eşimin eskiden görüştüğü kız eşimin erkek kardeşiyle evlendi
biz ailece görüşmüyoruz
eşim sadece erkek kardeşiyle görüşüyor

seni neden yargılayalım
o ikisi midesiz
yazık üzüldüm adına

Valla zaten eski arkadaşlarmış, zamanla birbirlerini karşı bir çekim hissetmeleri anormal değil. Sizin olayın üzerinden zaman geçtiyse adamda Brezilya dizisi formatlı bir intikam planlamıyor olabilir bence. Kardeşin zaten hiç suçu yok. Birlikte olduğunuzu da bilmiyormuş onun gözünde zamanında pas vermediğiniz yakın arkadaşı ile ilişkiye başlamış. Yanlış olan bir şey yok. Sıkıntı sizin hem kardeşinize karşı kusursuz hanım hanımcık gibi gözükmek istemeniz, hem de gidip onun yakın çevresinden aşık olmadığınız biriyle yatmanız. İkiyüzlülüğün alemi yok. Gidin söyleyin iş büyümeden yarın Öbürgün çocuktan duyar daha kötü olur aranız. Sizden duysun sonra ayrılıp ayrılmamak onun bileceği iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…