- 5 Nisan 2016
- 40
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi bercemirvaa
-
Ben böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
Tersi nasil oluyor kianaaa benim başıma gelenin tam tersi
bi bende var bu dert sanıyodum
bizimkiler evlenip 2 çocuk da yaptılar
Pardon hanımefendi bizim ailede pek konuşulmaz bu konular biz biraz dar görüşte büyüdük kimse kimseye cinsellikle ilgili konusmaz. Lütfen inanın. Burada onca kisiye dert anlatmaya calısıyorum.Ne alaka? :/
Kardeşine olduğu gibi her şeyi anlatmazsan, ne bilsin kız? İki gezdiniz tozdunuz birbirinizden sıkıldınız gibi bi şey oluşur onun kafasında. Ne demek ben ablayım anlatamam? Sen işin ciddiyetinin farkında mısın yoksa laf olsun diye mi konu açtın?
Annedir, kardeştir, bilmem kimdir herkese anlatılır gerekse bu konu.
Bunu bile bile susacak isen de pes, o zaman kardeşinin değil, senin mideni konuşmak lazım biraz da.
Konuya inancım şu lafınla bitti.
Hayır uzun sürmediği için ailem bilmiyor.ailen bilmiyo mu adamın önceden senin sevgilin olduğunuonlar kabak gibi göstermişler herkese sosyal medya da
Allahım bu nasıl birsey ya ablan kabul etmis mi peki görüsmüşlermibiliyodu ablam nişanlanacaktık biz nişanı bozdum bozar bozmaz ablama koşmuş şerefsiz sonra 1 ay sonra bana geldi yok seni kıskandırmak için yok sana ders olsun istedim nişanı bozdun falan dedi tokadı carptım o günden sonrada görmedim ama benim baya oluyo sen öyle anlatınca aklıma geldi benimde
Ciddimisin uzun sürmüşmüydü senin iliskin pek ablan biliyormuyduanaaa benim başıma gelenin tam tersi
bi bende var bu dert sanıyodum
bizimkiler evlenip 2 çocuk da yaptılar
Basıma gelmeseydi yemin ederim kurana el basarım ki bende fake derdim ama oluyormus kardesime herseyimi anlatamaz oldum artık, uzaklastım hal hatırı azalttım böyle olmamalıydı bunu haketmedim ben. İçimdeki acı hiç bitmiyor.sizde fake deyip durmayın aynısını bende yaşadım yalan borcumuz mu var işimiz gücümüz yok fake bişeyler yapcaz hey Allahım ya
Tesekkür ederim yorumunuz için insallah ayrılırlar ben pek sanmıyorum ama..Kardeşinizin durumuna üzüldüm. Yazık eski sevgilisini kıskandırmak için kendisini tercih etmiş biriyle birlikte. Merak etmeyin adam bir süre sonra bırakacaktır zaten.
iğrenç bir konu
yeni bir üye ve ilk mesaj
FAKE!
yıllar öncesinde bir üyeliğim vardı aktiftim sitede fakat sifremi kullanıcı adımı hatırlayamadım onunla giris yapacaktım. Kolay değil arkadaslar, bu durumda olupta güclü olmak kimliğini acıkca belirtmek kolay değil Allah kimseye vermesin cok zormuş..sırf bu derdini paylaşmak için üye olmuş olamaz mı ki illa eski üye mi olmak gerekiyor
Ahanda yaprak dökümüBen böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
Necla+Leyla=oğuzBen böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
Pardon hanımefendi bizim ailede pek konuşulmaz bu konular biz biraz dar görüşte büyüdük kimse kimseye cinsellikle ilgili konusmaz. Lütfen inanın. Burada onca kisiye dert anlatmaya calısıyorum.
Hayır uzun sürmediği için ailem bilmiyor.
Allahım bu nasıl birsey ya ablan kabul etmis mi peki görüsmüşlermi
Ciddimisin uzun sürmüşmüydü senin iliskin pek ablan biliyormuydu
seni neden yargılayalımBen böylesi hep filmlerde olur sanıyordum çok üzgünüm ama şuan gözyaşlarımı tutamıyorum, ders calısamaz hale geldim kardesimden uzaklastım onu uyardım olmadı mesafe koyuyorum olmuyor. Geçen yıl suanki erkek arkadası beni seviyordu kardesim bunu biliyordu aramızda cinselliğe dair seyler yaşandı ama devamlılıgının olmasını ben istemedim cocuk 5 6 ay pesimde koştu kardesime yalvardı benimle konusması icin. daha sonra geçen ay ikisinin çıktığını öğrendim heryere esimler atıyorlar sevgili olduklarına dair söler kalpler dayanamıyorum artık kaldıramıyorum. Kardesimle kac kere kavga ettim istemiyorum görüsmeyeceksin diye görüsüyor! bildiğini okuyor olmuyor ypamıyorum artık kendimi heba etmekten yoruldum. O durumdan bu duruma nasıl geldik ben ne yaptımd böyle biseyi hakettim yalvarıyorum yardım edin cocugu arayıp konusmak icin cesaretimi toplamaya calısıyorum bi aydır bunu ögrendiğimden beri kafamı toparlayamıyorum. Ders calısamaz oldum canım yanıyor, ileride benimle birseyler yasayıp kızkardesimle evlenen bi insan ailemde görmek istemiyorum. Yargılayacak kötü sözde bulunacak arkadaslar lütfen profilimden çıkın, ben bu zamana kadar cok bedel ödedim ve ödemeye devam ediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?