- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
merhaba
bu ay ilk defa 4 yumurtam oluşmuştu.sadece 1 tanesi büyüdü.cumartesi toplanacaktı.dün akşam baktı doktorum ultrasonla cetrotide verdi çatlamasını önlemek için.bugün öğlen e2 testi ve ultrason kontrolü için gittim.ve malesef yumurta çatlamışişlem iptal.doktor bugün ve yarın eşinle birlikte olun.belki doğal yoldan hamile kalırsın.şansın tüp bebekle eşit dedi.daha önce bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba?:çok üzgünüm:
merhaba
bu ay ilk defa 4 yumurtam oluşmuştu.sadece 1 tanesi büyüdü.cumartesi toplanacaktı.dün akşam baktı doktorum ultrasonla cetrotide verdi çatlamasını önlemek için.bugün öğlen e2 testi ve ultrason kontrolü için gittim.ve malesef yumurta çatlamışişlem iptal.doktor bugün ve yarın eşinle birlikte olun.belki doğal yoldan hamile kalırsın.şansın tüp bebekle eşit dedi.daha önce bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba?:çok üzgünüm:
yumurta çatladıktan 2-3 gün sonra yani 23 ekimde kahverengi kanamam oldu.2 gün aralıkla sürdü..
adet tarihim 13 kasım daha var.test yaptırmadım çünkü hiç umudum yok
Aynı olayı bende şuan yaşıyorum malesef doktor bizede iki günü değerlendirin dedi.Ama eşimdede problem olduğu için hiçççççççç umudum yok tabiki..bnede ara kanama falanda olmadı. adet tarihimde 20-22 kasım arası.. tekrar tedavi başlayacak boşuna 12 tane iğne yedim işte.
canım senin tüp bebek sanırım bizim yumurta çatlayınca tedavi iptal edildi normal yoldan 2 gün deneyin dendi o yüzden umutsuzum( ileri hareket %2-3 lerde hep morfoloji %1)canım benimde eşimde sperm canlılığı düşüktü bendede polikistik over vardı tuttu ki ben 4 tane idrar tahlili yaptım hepsi negatifti ekadAR üzülmüştüm 11. gün bi gittim bebişim var
canım senin tüp bebek sanırım bizim yumurta çatlayınca tedavi iptal edildi normal yoldan 2 gün deneyin dendi o yüzden umutsuzum( ileri hareket %2-3 lerde hep morfoloji %1)
Ben IVI tüp bebek merkezindeyim doktorum emre karatekelioğlu canım ben kesin adet olacağım belirtiler onu gösteriyor Rabbim umarım senin yüzünü güldürsün..İNŞALLAHHHHHHH
hiç belli olmaz hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzer
hııııııııııım anladım canım hayırlısı
gelinim yazmadı bişi bugündü test günü acaba sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?