Kaldırtacak kadar kötü hissettim maalesef arşivledim hepsini geri yükleyeceğim aklıma ilk gelen sadece bu oldu erkekler yüzünden sürekli giyim konusunda eleştirilen bireyleriz maalesef ne kapalı ne açık farketmiyor nasılsa hepsi mi abaza olur
Hepsi olmaz ama çoğu olur, hele de gençlikte, net aleminin ayarsızlığıyla biraz daha olur öylesi şeyler.
Bak sana yakın bir örnek yazayım; facete bi hobi grubuna davet etti arkadaş, kabul ettim baktım biraz ok, paylaşımlar normal.
Bir iki soru gelmiş ortaya, bildiğim yerden, ben de yorumladım geçtim.
Sonra bakıyorum messengerımda bildirim ibareleri, bilemedim de bakıyorum mesajlara yok mesaj. Sonra ayıktım "Mesaj istekleri-spam" bölümüne baktım, abartmıyorum 10 küsur erkek yazmış "Merhaba, tanışabilir miyiz?" "Merhaba, yorumunuz çok güzeldi bir de buradan belirtmek istedim","Selam hanım efendi, size mesaj atmamda bir sakınca yoktur inş", "Adınız .... olmasaydı, sizi yabancı zannederdim" "Merhaba güzellik"... Bla bla bla... Her çeşit. Neyse ki "Yaların"lı mesaj yoktu şükür dedim. :)
Seneler sonra ilk kez bir gruba katıldım ve olan bu. Napayım, ben de mi kendimi sorgulayayım "Ya gülümseyen fotom vardı, saçımı da şöyle savurmuşum ayyy bu yüzü ben verdim" mi diyeyim?
Kim bilir gruba yeni giren kaç kadına yağdı böyle, bi olta işte, tutarsa rastgele.
Yazık ya şu sorguya girmeye değer mi?
Kötü hissetmeyin kendinizi.