Daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı ?

Bu erkeklerin sohbeti cinselliğe getirmesinin başka bir yolu sanıyorum, bana da denk geldi

Akrep Burcuymuş, Akrep erkeği sekse düşkün olurmuş :olamaz: Eee bize ne bundan yani

Ne kadar basitler ve kendilerini ne kadar küçük düşürüyorlar farkında değiller

Bir dakika daha tahammülüm edemeyeceğim tipler
O da Akrep burcuymuş 🤣 ordan açtı konuyu 😂

Saçım mor, kısa, piercingim uçuk(?) bi giyimim falan aklınıza ne gelirse var ve bir anadolu şehrinde yaşıyorum Kaldı ki orda yasamıyorken bile karadelik esprileri yapıldı Yani güya benim vajinam karadelik gibiymis Sonraa reddettiğim erkekler tarafından zührevi hastalık esprisi yapıldı Tek partnerim oldu bugüne kadar ama sık sık aktif bir cinsel yasantımın oldugu ima edildi Ama utanmadım, değişmedim, kaldırmadım Bunlara sahip olsam bile halt yemeleri gerekirdi
Siz de utanmayın Değişmesi gereken şey siz değilsiniz Onların iğrenç varsayımları ve kalıpları

Insanlar fesat ya. Seni düşürmek istedi belki açık sözlü ne diye sordu ilk dk dan rahatsız edici bilinmez fakat , senin fotoğraflarını kaldirman niye. istediğini koy yani neden kaldiriyorsun neysen o'sun sen sonuçta. Askılı giysen nolur kime ne

Seninle birlikte olabilme şansını ölçüyor. Ona göre seninle yazismayi ya sürdürecek ya da senle zaman kaybetmeyecek. Bakış açısı bu, ciddi bir aşk, sevgililik niyeti yok. Sıkıntı senin kiyafetlerin ve sende değil. Onun aradığı şeyle senin aradığın şey farklı. Ama böyle insanlar en azından sinsi değil, kendilerini belli ediyorlar. Bu arada ben de netten tanışarak evlendim 11 yıldır çok mutlu giden bir evliliğim var , ben düzgün bir insana denk geldim. O yüzden insanlarla görüşmekte sakınca görmüyorum nette ama siz kendinizden taviz vermeden, kendiniz olarak ilerleyin, insanların davranışları yüzünden kendinizden şüphe etmeyin. Ve tabii ki her tür insan olduğunu unutmadan temkinli olun. Ben iyice tanıyana kadar hep kalabalık yerlerde, mekanlarda görüşmüştüm eşimle, ne olur ne olmaz diyerek

Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Bu erkeklere kadınlarla ilk iletişimlerinde cinsel ilişki sorusu sormalarını dikte eden bir birim mi var acaba? Anlayamıyorum bu özgüveni, bu "normalliği". Sizinle direkt cinsel muhabbet açtıktan sonra yüksek ihtimalle birliktelik teklif edecekti. Erken bitirmeniz iyi olmuş.
Ama fotoğraflarınızı neden siliyorsunuz? Yapmayın bunu. Hiç kimsede giyiminizle, ya da başka bir şekilde nasıl bir intiba bıraktığınız, böyle çirkef biriyle tanıştıktan sonra kafanızı kurcalamasın lütfen.

Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Niyeti belliymiş sizden aldığı tepkiyle istediğini elde edemeyeceğini anlamış

Böyle seyleri sadece kızlar yapar zannediyordum 😂
Hahah bende, ama öyle değilmiş aklıma şarkı geldi "Evreşe yolları dar bana bakma benim yarim var" :KK48:Kendini nerede konumlandırıyorsa artık "Ben çok dayanılmaz adamım bana selam veren kadın benimle flört etmek istiyor" diyor herhalde :))))))

Bu erkeklerin sohbeti cinselliğe getirmesinin başka bir yolu sanıyorum, bana da denk geldi

Akrep Burcuymuş, Akrep erkeği sekse düşkün olurmuş :olamaz: Eee bize ne bundan yani

Ne kadar basitler ve kendilerini ne kadar küçük düşürüyorlar farkında değiller

Bir dakika daha tahammülüm edemeyeceğim tipler
Eğer Him evet ya gibi onaylayıcı kelimeler yazsaydın sana kesin yanaşacaktı fakat ytavrın ve tarzını belli ederek doğru hamle yapmışsın erkekler sen erkeksin herşey mübah ama sen kadınsın her şey günah denen bir toplumda istediği gibi göle maya çalıyor nasrettin hoca gibi ya tutarsa🤣

Back
X