Daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı ?

Benim hesabımda bikinili fotoğraflarım var yani sizin düşüncenize göre ben böyle fotoğraflar paylaştığım için taciz içerikli mesajlar almayı hak etmiş mi oluyorum?

Erkekler bu yaşlarda hormonların etkisiyle daha bir hadsiz olabiliyorlar maalesef. Bir de flört olarak mesajlaştığı bir kızla nasıl konuşması gerektiğini bırak, günlük hayatında bile düzgün bir diyalog kurmayı beceremeyen bir sürü erkek var. Aynısı kızlar için de geçerli olabilir tabii ki, ben bunu yaşlarımızın küçüklüğüne bağlıyorum. Konuştuğunuz çocuk nerede ne konuşacağını bilmeyen tiplerdenmiş. Ben bu konularda rahatça konuşabilen biriyim ama kim olursa olsun böyle bir soru soramaz. Erkekler bazen destursuz konuşup beklediği cevapları alamayınca da kızlara 'kezban' damgası yapıştırıyorlar en çok da buna sinir oluyorum. Siz de üniversiteye geçmişsiniz (ben bu sene tekrar hazırlanıyorum 😢) bu tarz muhabbetleri daha çok duyarsınız sizlik bir durum yok kendinizi suçlamayın.

Bir şey yaşamış olma ihtimalinden bile bu kadar utanıp fotoğraflarını kaldırman bana biraz abartı geldi. Konuştuğun kişi bence de abaza engellemen mantıklı olmuş. Ama nasıl bana cinsellik yaşadın mı der ben cinsellik yaşayacak bir insan mıyım öyle birine mi benziyorum diye stres olman anlamsız sanki

Hiç tanımadığın görmediğin birini mahremine girmek, öyle bir soru sormak mide bulandırıcı iğrenç

Öte yandan sosyal medyadaki random tiplerle konuşmayı ben doğru bulmuyorum, çeşit çeşit insan var saygısızı sapığı manyağı abazası ... gerek yok bence tanımadık insanlarla konuşmaya. Karşı tarafın ağzını büzemezsin sonuçta.

Başka bir mesele de asklı bluz gayet normal bir giysi giydiğim için asla kendimi saygısızlık yapılabilir, tacizde bulunabilir, hafif görülmesi normal vb olarak düşünmedim. İstediğimi giyerim, bu karşıdakine asla saygısızlaşma hakkı vermez.
Toplum ahlakımız o kadar çarpık ve kadınları suçlayıcı ki kadınlar fotomu koydum o yüzden mi oldu diye kendilerini suçluyorlar maalesef. Erkeğe suç bulmak en son maddede geliyor her zaman tacize uğrasan da, aldatılsan da.

Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Bu soruyu soracak zihniyetteki adamlar için üzerinizdeki kıyafet, verdiğiniz poz, yaptığınız bir yorum sadece paravan olur ancak. Zira asıl problem kadının olmanın ta kendisi. Bu kafadaki adamlar kadınlara düşük zekalı, düşük ahlaklı, cinsel açlığını ya da fethetme arzusunu tatmin etmek için faydalanabilecekleri bi çeşit yaşam formu olarak bakıyorlar.

Kadını eksik ve kusurlu bi tatmin objesi olarak gördükleri için de sürekli bi açığını arıyorlar, bulamayınca kendileri açıklar uydurup kendileri inanıyorlar. Şunu giymiş demek ki şöyle, böyle bi yorumda bulunmuş demek ki böyle... O yüzden bırakın kendileri çalıp kendileri oynasınlar, muhatap olmayın, prim vermeyin, aklınıza girip sizi manipüle etmelerine, kendi kendinize sansür uygulamak zorunda hissettirmelerine izin vermeyin.

Benim hesabımda bikinili fotoğraflarım var yani sizin düşüncenize göre ben böyle fotoğraflar paylaştığım için taciz içerikli mesajlar almayı hak etmiş mi oluyorum?

Erkekler bu yaşlarda hormonların etkisiyle daha bir hadsiz olabiliyorlar maalesef. Bir de flört olarak mesajlaştığı bir kızla nasıl konuşması gerektiğini bırak, günlük hayatında bile düzgün bir diyalog kurmayı beceremeyen bir sürü erkek var. Aynısı kızlar için de geçerli olabilir tabii ki, ben bunu yaşlarımızın küçüklüğüne bağlıyorum. Konuştuğunuz çocuk nerede ne konuşacağını bilmeyen tiplerdenmiş. Ben bu konularda rahatça konuşabilen biriyim ama kim olursa olsun böyle bir soru soramaz. Erkekler bazen destursuz konuşup beklediği cevapları alamayınca da kızlara 'kezban' damgası yapıştırıyorlar en çok da buna sinir oluyorum. Siz de üniversiteye geçmişsiniz (ben bu sene tekrar hazırlanıyorum 😢) bu tarz muhabbetleri daha çok duyarsınız sizlik bir durum yok kendinizi suçlamayın.
Benim böyle bir düşüncem hiç olmadı asla hak etmez kimse giydiği şeylerden dolayı sadece kötü hissettim anladınız mı ? kaldırma gereği duyacak kadar kötü hissettim olan şey buydu zaten engelledim onu.

Hiç tanımadığın görmediğin birini mahremine girmek, öyle bir soru sormak mide bulandırıcı iğrenç

Öte yandan sosyal medyadaki random tiplerle konuşmayı ben doğru bulmuyorum, çeşit çeşit insan var saygısızı sapığı manyağı abazası ... gerek yok bence tanımadık insanlarla konuşmaya. Karşı tarafın ağzını büzemezsin sonuçta.

Başka bir mesele de asklı bluz gayet normal bir giysi giydiğim için asla kendimi saygısızlık yapılabilir, tacizde bulunabilir, hafif görülmesi normal vb olarak düşünmedim. İstediğimi giyerim, bu karşıdakine asla saygısızlaşma hakkı vermez.
Toplum ahlakımız o kadar çarpık ve kadınları suçlayıcı ki kadınlar fotomu koydum o yüzden mi oldu diye kendilerini suçluyorlar maalesef. Erkeğe suç bulmak en son maddede geliyor her zaman tacize uğrasan da, aldatılsan da.
Gördüğüm biriydi böyle olacağını tahmin etmemiştim zaten engelledim direk kötü hissettim gerçekten

Benim böyle bir düşüncem hiç olmadı asla hak etmez kimse giydiği şeylerden dolayı sadece kötü hissettim anladınız mı ? kaldırma gereği duyacak kadar kötü hissettim olan şey buydu zaten engelledim onu.
Kötü hissetmenizi gerektirecek hiçbir şey yok şimdi olay yeni olduysa sinirlerinizi bozmuştur sadece

Sizde değil sorun bu soruyu soran kişinin zihniyetinde amacı belliymiş zaten yoklamis sizi ben kapaliyim profilimde ki fotoğrafımda kapalıydı profilimde herkese açık değil ama ne hikmetse bekarken instadan bana da saçma sapan hesaplardan takip istegi geliyordu başkası için kendinizden taviz vermeyin lütfen

Son düzenleme:
Bunlardan niye bu kadar etkilendiğinizi hiç anlamıyorum. Toyluk mu diyeyim, yaşanmamışlık mı diyeyim yoksa biz mi çok kaşarlandık türk abazaları konusunda bilemiyorum.

Kıyafetim yüzünden bana saçma sapan sorular soran adam umurumda olmaz, dışa dönük olduğum için asılan adam umurumda olmaz, sözlü ya da fiziksel taciz eden adam eğer şikayetçi olamayacağım bir durumsa umurumda olmaz, travma yaratmaz. Bu 15’imde de böyleydi 35 oldum hala böyle. Ben mi çok umursamazım, burdaki kadınlar mı çok hassas acaba?

Daha dün yaşadım buna benzerini.Ortak bir arkadaşın arkadaşı(erkek) yazdı,havadan sudan konuşurken konuyu burçlara getirdi.Kendi burcunun kötü huyundan girdi konuya.Çok cinsellik düşkünüymüş bu burca sahip olanlar.Bende dedim ki “Bence insan bu konuyu partneriyle konuşmalı.” O da “Kusura bakma haklısın biz daha arkadaş bile değiliz.” dedi bende “Evet bu saatten sonrada olamayız.” diyip engelledim,arkadaşımda bana “Abartmışsın” dedi şok oldum..Adam resmen beni yokladı orda ama ben abartmışım..!! Millet bilmem kaç aylık sevgilisine bile açamıyor bu konuları ama bazıları maşallah daha yüz yüze tanışmadıkları insanlara bile bunları soruyolar,buz gibi soğuyorum.İyi yapmışsınız.Sorun giyiminizde değil inanın,sadece milletçe fazla gevşedik.Olan bu.

Fotoğraflarınla bir alakası yok sorun adamın abazan olması. Resmen nabız yoklama yapmış hadsiz. Daha ilk konuşmada eski ilişkileri sormasindan belli. Ben 3 yıllık sevgilimle bir kere bile eski muhabbeti yapmadım, ne o sordu ne ben ona sordum. Adam cinsellik yaşayacak birini arıyormuş işte. Kendini kötü hissedecek bir şey yok sen olmasan bir başkasına soracaktı aynı soruyu

Back
X