Daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı ?

İnanın size özel bir durum değil ben tesettürlüyüm bir tane fotoğrafım yok profil fotom bile yok kırk yılda bir tesettürlü şekilde story atıyorum paylaştıklarım yeğenlerimin fotoğrafları ama bazen dur öylesine az sohbet edeyim kafam dağılsın deyip kime cevap verdiysem konuyu bir şekilde cinselliğe getiriyorlar.

Merhaba kk sakinleri
Bugün beni rahatsız eden bir konudan bahsedeceğim instagramda biriyle yazışıyordum , ilk başta güzel başladı güzelce sohbet ediyorduk gülüyorduk vesayre birden konu eski sevgililere geldi bende hep kısa sürdü hepsi dedim ve bana daha önce hiç biriyle birlikte olmadın mı diye sordu şaşırarak . Bunu sorması bana normal gelmedi.
Beklemiyordum bunu bu sorduğunun ayıp birşey olduğunu bana karşı ön yargılı biri olduğunu söyledim bir daha konuşmayalım dedim oda kendine iyi bak sen bilirsin dedi ve engelledim.
Bazı resimlerimi kaldırdım son günlerde çoğunlukla böyle mesajlar almaya başladığım için kötü hissetmeye başladım son günlerde rahatsız ediyor artık çoğunlukla askılı resimlerim var acaba onlar mı çok açık geliyor insanlara diye baktım ve arşivledim çünkü kötü hissettim giydiklerim çok normal şeyler ha açık ha kapalı insan herşeyi giyebilir.
Resimlerimi kaldıracak kadar kötü hissettirdi kısaca kızlar beklemiyordum hoş giden bir sohbetin böyle bitmesini.
Terbıyesızlık yapmış .Ama takılmayın.Sevınıp mutlu olun boyle bır ıgrenc zıhnıyetten kurtuldunuza

Daha dün yaşadım buna benzerini.Ortak bir arkadaşın arkadaşı(erkek) yazdı,havadan sudan konuşurken konuyu burçlara getirdi.Kendi burcunun kötü huyundan girdi konuya.Çok cinsellik düşkünüymüş bu burca sahip olanlar.Bende dedim ki “Bence insan bu konuyu partneriyle konuşmalı.” O da “Kusura bakma haklısın biz daha arkadaş bile değiliz.” dedi bende “Evet bu saatten sonrada olamayız.” diyip engelledim,arkadaşımda bana “Abartmışsın” dedi şok oldum..Adam resmen beni yokladı orda ama ben abartmışım..!! Millet bilmem kaç aylık sevgilisine bile açamıyor bu konuları ama bazıları maşallah daha yüz yüze tanışmadıkları insanlara bile bunları soruyolar,buz gibi soğuyorum.İyi yapmışsınız.Sorun giyiminizde değil inanın,sadece milletçe fazla gevşedik.Olan bu.
Bu erkeklerin sohbeti cinselliğe getirmesinin başka bir yolu sanıyorum, bana da denk geldi

Akrep Burcuymuş, Akrep erkeği sekse düşkün olurmuş :olamaz: Eee bize ne bundan yani

Ne kadar basitler ve kendilerini ne kadar küçük düşürüyorlar farkında değiller

Bir dakika daha tahammülüm edemeyeceğim tipler

Bazı erkekler maganda asıl kednilerinin bir kadına düzgün bir şekilde yaklaşma konusunda hiç bir fikirleri yok, düzgün bir ortamları ilişkileri olmamış ki, lafın nereye gittiğini, karşınındakinin ne düşüneceğini umursamadan böyle abuk sabuk işler yapıyor.Sizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece bu aralar yanlış insanlara denk gelmişsiniz.

Canınızı sıkıp kendinizi kötü hissetmeyin. Mesela geçen gün iş ortamında profesyonel network amacıyla saatlerdir yan yana çalıştığım ve o sırada yeni tanıdığım bir erkek arkadaşa "ara verince kahve içelim saatlerdir çalışıyoruz" dedim.

Çocuk bana "Ben kahve sevmem" falan gibi bi cevap verdi şaşırdım, kaba buldum cevabı sonra anladım ki adamın sevgilisi var ve benim ona ofiste "ara verince kahve içelim" lafımı onunla flört etmek istiyorum sanıp yanlış anlamış. Bu onun salaklığı saatlerce yan yana çalışıyoruz her onunla konuşan kız flört mü ediyor yani onunla, inanın çok çocukça ve saçma buldum tavrını. Ofiste arladaşlarla kahve içmek herkesin yaptığı şey sanki "dışarıda buluşalım" dedim. Herşey bizden kaynaklanmıyor karşı tarafın kafasının nasıl çalıştığı da önemli yapacak bırley yok. unutun gitsin.

Fotoğrafla ne alakasi var ? Benim profilim kapalı ama genede bir sürü mesaj isteği geliyor üzerinde ne var,iç çamaşırın ne renk, seks arkadaşım olur musun ? Vs.. Üstelik profil fotoğrafimda kendi resmim değil emojim olduğunda bile geliyordu.

Bazı erkekler maganda asıl kednilerinin bir kadına düzgün bir şekilde yaklaşma konusunda hiç bir fikirleri yok, düzgün bir ortamları ilişkileri olmamış ki, lafın nereye gittiğini, karşınındakinin ne düşüneceğini umursamadan böyle abuk sabuk işler yapıyor.Sizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece bu aralar yanlış insanlara denk gelmişsiniz.

Canınızı sıkıp kendinizi kötü hissetmeyin. Mesela geçen gün iş ortamında profesyonel network amacıyla saatlerdir yan yana çalıştığım ve o sırada yeni tanıdığım bir erkek arkadaşa "ara verince kahve içelim saatlerdir çalışıyoruz" dedim.

Çocuk bana "Ben kahve sevmem" falan gibi bi cevap verdi şaşırdım, kaba buldum cevabı sonra anladım ki adamın sevgilisi var ve benim ona ofiste "ara verince kahve içelim" lafımı onunla flört etmek istiyorum sanıp yanlış anlamış. Bu onun salaklığı saatlerce yan yana çalışıyoruz her onunla konuşan kız flört mü ediyor yani onunla, inanın çok çocukça ve saçma buldum tavrını. Ofiste arladaşlarla kahve içmek herkesin yaptığı şey sanki "dışarıda buluşalım" dedim. Herşey bizden kaynaklanmıyor karşı tarafın kafasının nasıl çalıştığı da önemli yapacak bırley yok. unutun gitsin.
Böyle seyleri sadece kızlar yapar zannediyordum 😂

Bunun bence fotograflarınızla ilgisi yok, karşınızdaki kişi densizmiş

Aslında konu fotoğraf değil

Tanışmaya çalışma sanal olunca her şey hızlıca konuşulabilirmiş algısı

Eski sevgilileri kısa sürmüş, o zaman daha sevişecek kadar ilerlememiştir ama belli de tek gecelik ilişki istiyordur diye düşünmüş

Hangisi olduğunu anlamak için uğraşmak yerine pat sormuş

“Evet” cevabını alsaydı belki bana iş çıkmaz deyip gidecekti, belki çok şükür bakire kız buldum diyecekti

Ha ikisi de hoş değil ama günümüzde hedef odaklı yaşıyor gençler, uğraşmıyorlar derinliklere ulaşmak için, o level bitmeli bilgisayar oyunu gibi

Kim kırılmış kim ölmüş bir önemi yok kalan sağlar bizimdir

Özetle sanal değil gerçek arkadaşlıklarla hayatı tanı kimse yeni tanıştığı lüzum gözüne bakıp da bu soruyu soramaz ama klavye silahşörü olunca her şeyi yazmak kolay oluyor

Ya bosver sen niye kaldircan resimlerini salagin biri icin. Artik akrabalar bile bikinili resim koyuo askılıda ne var ki. Eskiden bi bendim marjinal simdi herkes cirilciplak :) dote memeye doyduk. O seni yoklamis is cikar mi acaba yoksa bosa mi konsuorum diye. Kadinlar internetten sevgili ariyo erkekler one night stand.

Hiç yüzyüze gelmediğiniz insanlarla özel hayatınızı konuşmayın
Eski sevgili muhabbeti açıyorsa daha görmeden densiz lafı ağzına tıkardım
Sevgilin olur birlikteliğiniz olur anlarım onda bile eski defterlerin açılması doğru değil gerçi ama bu adam kim bunları sorabiliyor
İnsanlar densiz
Senin açık giyinmenle de hiç ilgisi yok
Niye kaldırıyorsun resimlerini
Hiçde kaldırmam valla
Erkekler bi kendilerine gelsin
Ne flörtü biliyorlar ne bir insanı tanımayı
Sosyal medyadan hemen bir slm verildi diye yüz buluyorlar
Ayarı çekip göndermeliydin
Tanımadığın insanlarla eski sevgililerini cinsel hayatını konuşma sana ders olsun

Kuzum gozlemledigim erkeklerde olan sey, onunla sakalasirsan muhabbet edersen sen rahat birisin cogu seyi yasamis olabilirsin bu onlari saygisizlastiriyor ( akillarinin bir yerinde bu hep oluyor ) ama sert ve ciddiysen sen zorsun ,saygi duyuyorlar ,bu arkadasta konusmalardsn farkli bir anlam.cikarmis beklentiye girmis ama terslenince , hoscakal demis sasirmasi bundan...

Bakistan hareketten herseyden farkli bir anlam cikarabiliyorlar cogu boyle malesef hic alakan olmayan seylerle itham edilebiliyorsun...yani erkeklere onyargimiz var ama sebepsiz degil

Açıklıkla kapalılıkla ilgisi yok. Bunun sadece erkeğin uckur derdinde olmasıyla ve hadsızlıkleriyle ilgisi var. Adamın senle konuşmasındaki amacı o olduğu için kapı aralayacakmısın diye hemen konuya girmiş işte o ufak aklınca. Sen kendini kısıtlama sende sorun yok. Kara çarşaflının bile poposuna bakan erkek duymuştum. Zihniyeti öyle olana hiç bisey anlatamazsın

Bazı erkekler böyle hadsizdir sorarlar. Ama onlar harici de bazı kadınlar o hadsizliği onlara veriyor. Hangisi oldu bu olayda diye düşünüp ona göre yön verin kendinize. Bunun fotoğraflarınızla vs alakası yok.

Back
X