Bazı erkekler maganda asıl kednilerinin bir kadına düzgün bir şekilde yaklaşma konusunda hiç bir fikirleri yok, düzgün bir ortamları ilişkileri olmamış ki, lafın nereye gittiğini, karşınındakinin ne düşüneceğini umursamadan böyle abuk sabuk işler yapıyor.Sizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece bu aralar yanlış insanlara denk gelmişsiniz.
Canınızı sıkıp kendinizi kötü hissetmeyin. Mesela geçen gün iş ortamında profesyonel network amacıyla saatlerdir yan yana çalıştığım ve o sırada yeni tanıdığım bir erkek arkadaşa "ara verince kahve içelim saatlerdir çalışıyoruz" dedim.
Çocuk bana "Ben kahve sevmem" falan gibi bi cevap verdi şaşırdım, kaba buldum cevabı sonra anladım ki adamın sevgilisi var ve benim ona ofiste "ara verince kahve içelim" lafımı onunla flört etmek istiyorum sanıp yanlış anlamış. Bu onun salaklığı saatlerce yan yana çalışıyoruz her onunla konuşan kız flört mü ediyor yani onunla, inanın çok çocukça ve saçma buldum tavrını. Ofiste arladaşlarla kahve içmek herkesin yaptığı şey sanki "dışarıda buluşalım" dedim. Herşey bizden kaynaklanmıyor karşı tarafın kafasının nasıl çalıştığı da önemli yapacak bırley yok. unutun gitsin.