daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

Sen cok eglendin sira bizde...
Nasil bir bedel odeyeceksin builmiyorum ama umarim evli degilsin...

kızlar datlucadu ya ne oldu?
açıkçası konudan çok onu merak ettim.

ben de merak ettim vallahi
ne olduğunu bilmiyoruz ama

yamukprenses .!.:
ben yinede mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ısrarla,çünkü datlucadu yanlış birşey yazıp UI olmadı,demekki mesaj sayısıyla alakası var
eger öyle olsaydı önce editörler iptal olurdu

Son düzenleme:

Once problemi ortaya atiyor, sonra cozume bagliyor ve sevinc cigliklari...Tahminen zaten ilac kullanan biri ama belli ki yaramamis ya da arada sirada yariyor ve mantikli yazabiliyor.

Bu mesaji da okuyorsan sizofren olmak bir ayip degildir bunu unutma. Ilaclarini duzenli kullandigin surece hayatini kontrol altina alabilirsin. Allah sana ve yakinlarina sabir versin.

Son düzenleme:
Konunun ilk mesajına bakarsanız "şizofreni başlangıcı teşhisim var" demiş kendi ağzıyla. Durumu "şizofreni başlangıcı"nın biraz ötesinde bence.

eve o konuyu okudum şizofrenim demiş gerçekten ama adamlabağlantısı ne bukadar takılıp kalmış bu adama

ben de merak ettim vallahi
ne olduğunu bilmiyoruz ama

eger öyle olsaydı önce editörler iptal olurdu

editörler adı üstünde editör onlar iptal edilmez,benim fikrim bu,yani ben yine mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum,bu çok konu dışı oldu biliyorum ama kazen bizi bu konuda aydınlatırsa seviniriz.

eve o konuyu okudum şizofrenim demiş gerçekten ama adamlabağlantısı ne bukadar takılıp kalmış bu adama

Bağlantısı olması gerekmiyor. Abimin hastası, ilk kez görüyor olmasına rağmen daha önce karşılaştıklarını hatta konuştuklarını ve görüşmek için sözleştiklerini iddia ediyordu. Üstelik kendisinde Hz. Muhammed'in gözlerinin olduğunu abimin de, Hz Ali'nin soyundan geldiğini söylüyordu. 5 dakika sonrasında siz Hz Ali'siniz, daha önce Mekke ve Medine'de bulunduk birlikte falan dedi.

Yani demem o ki bunları yapması için birine garezi olması gerekmiyor. Tamamen içinde bulunduğu hayal dünyasıyla alakalı bence.

Konunun daha fazla devam ettirilmemesi taraftarıyım ama bu konuda az çok bilgim olduğundan cevap vermek istedim.

Kalp sayısı mesaj sayısıyla doğru orantılı.

Ama uı olmanın mesaj sayısıyla alakası yok.

Ya kazen üyeliğini silmiştir yada kendi isteğiyle sildirmiştir.Ve uı olmuştur.

Buarada konuyu nezaman kapatmayı düşünüyorsun kazen?

Böyle bırakırsan sabaha kadar 100 sayfayı geçer burası.

Jansine ya da her kim isen psikiyatri tedavilerini ve ilaçlarını aksatma. Allah şifa versin.

karşısımızdaki canı sıkılan bir ergen değil bence. herkese iyi akşamlar.

Burda linki verilen diğer sahte üyeliklerle ilgili konuları şöyle bir okudumda ip adresindenmi aynı kişi olduğu anlaşıldı onu merak ettim çünkü niye derseniz kimi konular gayet düzgün cümleler kurarak yazım kurallarına dikkat ederek bilgili bir kişi tarafından yazılmış ama mesela halamın oğlunu seviyorum konusunda gayet cahil ne anlattığı bile anlaşılmayan birisinin açdığı belli o nedenle şaşırdım açıkcası.

Bahsettigi kisinin kimligini açiklamasi ilginç gerçekten, bari editorler kisinin kimligini silsin de arama motorundan çikmasin, sonuçta bunu okuyupta inanan insanlar muhakkak olacaktir ve hakim suçluluguna kanaat getirmedikçe kimse suçlu ilan edilemez

Konu sahibinin bahsettigi sahis dava açarsa ve konu sahibi rahatsizsa cezada almaz

Kisacasi sayet konu sahibi gerçekten hastaysa ya da iftira attiysa bahsedilen sahis imajinin zedelenmesiyle kalacak

Jansine ya da her kim isen psikiyatri tedavilerini ve ilaçlarını aksatma. Allah şifa versin.

karşısımızdaki canı sıkılan bir ergen değil bence. herkese iyi akşamlar.

o topikte şizofreni başlangıcından bahsetmiş hastaymış aslında kendi de söylemiş yazık

ayy eklediklerinizi okuyunca cok üzüldüm
belki farkinda bile degildi farkli farkli üyelik aldigindan
ALLAH acil sifalar versin tüm bu hastaligi olanlara.. cok zor...

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/573038-beta-hcg-0100-a.html
bu mesajla da erkek olmadığını anlamış oluyoruz. bu sanrıdaki terimlere bakarsak bir erkeğin (tıp öğrencisi ya da doktor değilse tabi :) ) SAT'ın = Son Adet Tarihi demek olduğunu ve hamile olmayan bir kadında kandaki beta hcg'nin hangi düzeylerde olabileceğini bilmesi çok zor.

Allah şifa versin.

:26: :26: :26: gerçekten de zavallıymış............Resmen işi gücü bırakmış kk ya hangi üyelikle , hangi konuyu açsam diye düşünüyormuş ,,,

Biz de yardımcı olabilmek amacıyla ne yazsak diye düşünüyoruz böylelerine...........Ayırdığımız zamana yazık.......

Böyle kişiliksiz kişiler yüzünden gerçekten de dertli insanların konularını bile fake sanıyoruz bazen......

ya bu insanların hiç başka derdi tasası yokmu da böyle şeylerle uğraşıyolar bu kadar uzun uzun senaryolar nerden aklına geliyo ...aylakçı olduğu kesin bence ancak işi gücü olmayan bi derdi olmayan kişi 4 üyelik alıp insanlarla bu şekilde dalga gecebilir
bence bu kişi bu kadar sahte konular açıp uzun uzun yazabiliyosa demek ki akıl sağlığında bişey yok

baroya başvur ,bir avukat tut,şikayetinide belirt. tehditleri kaydet yada dinlettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…