Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç görmediğiniz 4 yıllık en yakın(!) arkadaşınız (?) dan mı bahsediyorsunuz ?Ben İzmir, o Kayseri'de. Her gün telefonda en az 2 saat konuşuruz, mesajlaşırız. Ama uzaklık gerçekten zor. O gelecek, ben giderim ailem izin verirse. Olur mu sizce?
Ha yok ikisi de Kayseri'deHiç görmediğiniz 4 yıllık en yakın(!) arkadaşınız (?) dan mı bahsediyorsunuz ?
Peki bu kişiyle yüz yüze görüştünüz mü hiç ?Ha yok ikisi de Kayseri'de
Hayır, görüşmedim. Sadece görüntülü konuşma. Yakında buraya gelecek. Zaten kalabalık yerde buluşurum, sıkıntı yokPeki bu kişiyle yüz yüze görüştünüz mü hiç ?
Hayır.Seni üzmek istemiyorum, iyi birisin diyen kişi mi?
Konularınızı 1 hafta önce açtığınız konunuzla birlikte değerlendirince ailenize kolaylıklar diliyorum.Hayır, görüşmedim. Sadece görüntülü konuşma. Yakında buraya gelecek. Zaten kalabalık yerde buluşurum, sıkıntı yok
Ben de senin ailene kolaylıklar diliyorum. Böyle bir ot yetiştirdikleri içinKonularınızı 1 hafta önce açtığınız konunuzla birlikte değerlendirince ailenize kolaylıklar diliyorum.
Eşim 9 senedir hayatımda Almanya - istanbul arası uzak mesafe ilişki yaşadık şükür evliyiz iyiyizBen İzmir, o Kayseri'de. Her gün telefonda en az 2 saat konuşuruz, mesajlaşırız. Ama uzaklık gerçekten zor. O gelecek, ben giderim ailem izin verirse. Olur mu sizce?
leyla mecnun değilsen zor. insan elini tutmak birlikte kahve içmek yürümek sarılmak istiyor.Ben İzmir, o Kayseri'de. Her gün telefonda en az 2 saat konuşuruz, mesajlaşırız. Ama uzaklık gerçekten zor. O gelecek, ben giderim ailem izin verirse. Olur mu sizce?
İlk ilişkim Ankara Eskişehir arası 2 yıl sürdü güzeldiBen İzmir, o Kayseri'de. Her gün telefonda en az 2 saat konuşuruz, mesajlaşırız. Ama uzaklık gerçekten zor. O gelecek, ben giderim ailem izin verirse. Olur mu sizce?
Olurrr. Ben Türkiye eşim İngiltere’de idi evlendik çok mutluyuz hamd olsunBen İzmir, o Kayseri'de. Her gün telefonda en az 2 saat konuşuruz, mesajlaşırız. Ama uzaklık gerçekten zor. O gelecek, ben giderim ailem izin verirse. Olur mu sizce?