cnm topıkın hayırlı olsun
pazartesı kızlarla paylasalım
yol arkadası olur cnm benım
bu arada masalla boyun var kaldırıyosun[/QUOTE
canım beniiiim hoşgeldin sefa geldin
nereye kaldırıyorum canım ya tam anlamıyla obez oldum bu gidişata bir son vericem böyle olmuyor. spora da başladım
ilk 2 hafta https://www.google.com.tr/url?sa=t&...IqMTP3SN6F2UebZLUZzvnqQ&bvm=bv.45645796,d.ZWU
ve https://www.google.com.tr/url?sa=t&...yrZxxJoVaGA7DsEYRA53O1g&bvm=bv.45645796,d.ZWU
yapıcam bugün başladım sonra 1 mil olan videoyu 2-3-4-5 mile kadar olanları var onlarla değiştirecem işte yavaş yavaş artıracam yapıcam Alahın izniyle
cnm topıkın hayırlı olsun
pazartesı kızlarla paylasalım
yol arkadası olur cnm benım
bu arada masalla boyun var kaldırıyosun[/QUOTE
canım beniiiim hoşgeldin sefa geldin
nereye kaldırıyorum canım ya tam anlamıyla obez oldum bu gidişata bir son vericem böyle olmuyor. spora da başladım
ilk 2 hafta https://www.google.com.tr/url?sa=t&...IqMTP3SN6F2UebZLUZzvnqQ&bvm=bv.45645796,d.ZWU
ve https://www.google.com.tr/url?sa=t&...yrZxxJoVaGA7DsEYRA53O1g&bvm=bv.45645796,d.ZWU
yapıcam bugün başladım sonra 1 mil olan videoyu 2-3-4-5 mile kadar olanları var onlarla değiştirecem işte yavaş yavaş artıracam yapıcam Alahın izniyle
hadı bakalım cnm takıbındeyım
ama masalla dogumdan 8 kg kalmıs oda yavas yavas gıdıcektır emınım
daha onceden kc kg den kac kg ye dustun cnm
canım varmısın birlikte zayıflamaya geçen sene bende senin gibi başladım işte diyete :) bu arada yeni mi evlisin ilk çocukmu planladığın benim ilk çocuğum oldu Erdem bey 6 aylık olucaz salı günü :)Canimhayirli ugurlu olsun.basarirsin insallah en kisa surede.benimdekilolarla basim dertte.85 kiloyum.gebelik dusunuyorum birde bakalim,gebelik olsa da olmasa da yarindan tez yok dikkat edicembende.daha once diyetisyene de gittimbasarili oldum ama sonra geri aldim.bu sefer ekmegi hamur isini azaltip baslangic olarak da hergun yarim saat yuruyusle baslamak istiyorum.surekli yapsam bunun bile ise yarayacgini dusuyorum.
hadı bakalım cnm takıbındeyım
ama masalla dogumdan 8 kg kalmıs oda yavas yavas gıdıcektır emınım
daha onceden kc kg den kac kg ye dustun cnm
canım 91 e çıkmıştım 83 e düşmüştüm kii erdem beyin haberini aldık :)
canım varmısın birlikte zayıflamaya geçen sene bende senin gibi başladım işte diyete :) bu arada yeni mi evlisin ilk çocukmu planladığın benim ilk çocuğum oldu Erdem bey 6 aylık olucaz salı günü :)
canım 91 e çıkmıştım 83 e düşmüştüm kii erdem beyin haberini aldık :)
Varim tabikiii2.5 yillik evliyimilk bebek denememiz.bakalimkilo var diye erteledik birazo zaman 75 civariydim simdi 85 oldum bizde ertelemeyeye karar verdik.cevremde daha sisman olup saglikla atlatanlar var Allah a sukur bana da moral ve ornek oldular sagolsunlar.gun gun yazalim buraya.Ammaa simdiden soyleyeyeim ben fazla kasamamkasarsamsonra fena patliyorum deneyimlerim var.Senin listende bana gore protein biraz eksik gibi.ac kalmiyormusun ?emziriyorsundur birde 
 canım varmısın birlikte zayıflamaya geçen sene bende senin gibi başladım işte diyete :) bu arada yeni mi evlisin ilk çocukmu planladığın benim ilk çocuğum oldu Erdem bey 6 aylık olucaz salı günü :)
Varim tabikiii2.5 yillik evliyimilk bebek denememiz.bakalimkilo var diye erteledik birazo zaman 75 civariydim simdi 85 oldum bizde ertelemeyeye karar verdik.cevremde daha sisman olup saglikla atlatanlar var Allah a sukur bana da moral ve ornek oldular sagolsunlar.gun gun yazalim buraya.Ammaa simdiden soyleyeyeim ben fazla kasamamkasarsamsonra fena patliyorum deneyimlerim var.Senin listende bana gore protein biraz eksik gibi.ac kalmiyormusun ?emziriyorsundur birde 
oley çok sevindim hoşgeldin :)
oğlum uyandı onun yanına gitmek zorundayım yarın sabah girerim bekliyorum bak dönmek yok ayrıntılı konuşuruz öptüm
oley çok sevindim hoşgeldin :)
oğlum uyandı onun yanına gitmek zorundayım yarın sabah girerim bekliyorum bak dönmek yok ayrıntılı konuşuruz öptüm
Tamamdir seker.ben calisiyorum.genelde 3 den sonra yazabilirim.Haberlesiriz.opuyorum
Tamamdir seker.ben calisiyorum.genelde 3 den sonra yazabilirim.Haberlesiriz.opuyorum
tamam canım ben de sabahtan giriyorum 5 e kadar çalışıyorum zati o arada müsait oldukça yazıcam :)
günaydın günlük :)
dün akşam yemeği biraz karışık çünkü kahvaltı yaptık eşimle
2-3 zeytin
biraz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
sabah kahvaltım
yarım su bardağı portakal suyu
domates biber ve peynir olan sandiviç (dışarda yediğim için beyaz ekmek)
bu arada kimim85 valla diyet yapmayı unutmuşum ne yenir ne yenmez bi afallama dönemindeyim sence proteini nasıl arttırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?