Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

sabah kahvaltım
fix sandiviçim
su

ara
special-k fesleğenli kraker

öğlen menüm
1 kase ezogelin çorba
2yk makarna
4 ızgara köfte

Kizlar beslenmeme dikkat edemedim ama iki gundur yuruyorum.Simdide yuruyuse cikicam.Yarin listelerdeyaninizdayim:)

kızlar ben yazamıcam bundan sonra... kendimi kötü hissetmeye başladım çünkü. hiç sağlıklı beslenmiyorum.. çoğu zaman öğün atlıyorum, aburcuburla geçiştiriyorum. buradayım yine de tabii :)

SAabah
1yumurta
ceyrek ekmek kasarli tost
ara:1 elma
oglen:5-6kasik yesilmercimek yemegi
1dilimekmek
1 ayran
ara:1 elma
aksam:tavuklu sebzeli firinda yemek
2dilimekmek

Veee cezam geliyorrrrrrrrrrrrrrr 2 kuru baklava 1 dilim dondurma

ustunede 35 dakika yuruyusssssssssss

merhaba arkadaşlar beysal applepay merwecik 20 kızlar nasılsınız esra86 sizleri çok özledim uzun zamandır bakmıyodum burdan sizden haber varmı diye araştırırken burayı buldum dilerim iyisisinizdir herşey yolundadır bebişlerde iyidirler inşallah kkde kasım annelerinde başlarda tanıdıgım takip ettiğim sayılı kişilerdendiniz hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum sizleri özledim (((

Kimse yazmiyor ama ben bari yazayim/Benimsorunum ara atistirmalar.Bugun hersey guzel gitmisti.Okuldan geldim komsulara gittim ve yedimmmmmmmmmmmmmmmSonra da yurudum ama yememek lazim offf offff

Kizlar beslenmeme dikkat edemedim ama iki gundur yuruyorum.Simdide yuruyuse cikicam.Yarin listelerdeyaninizdayim:)
hımm bekleriz
bende bu sıra battım yiyiyorumda yiyiorum
baklava hiç sevmeyen ben görürsem atlıyorum
ah canım benim kuzum nasılsın senin bebişim nasıl benim oğlum oldu adı erdem büyüyorum hastalık vs var ama şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın anlat biraz
Kimse yazmiyor ama ben bari yazayim/Benimsorunum ara atistirmalar.Bugun hersey guzel gitmisti.Okuldan geldim komsulara gittim ve yedimmmmmmmmmmmmmmmSonra da yurudum ama yememek lazim offf offff

bende yarın annemin gününe gidicem yemicemmi yiecem

Sabah tartildim 84.1 ciktim.gecen hafta 84.4 cikiyordum ve arada siskinlik vardi almistim yani 2 3 gunde.Bugun yuruyus yapmadim temizlik yaptim.Bakalim haftaya cuma kac cikacagim.Beysalll sen tartilmadin mi?

Sabah tartildim 84.1 ciktim.gecen hafta 84.4 cikiyordum ve arada siskinlik vardi almistim yani 2 3 gunde.Bugun yuruyus yapmadim temizlik yaptim.Bakalim haftaya cuma kac cikacagim.Beysalll sen tartilmadin mi?

tartıldım tartıldımd a halaaytnı
91.4

diyette arada bir kaçamak yapılır ama ben şu sıra arada bir diyet yapmaya başladığım için menü paylaşmıyorum bir süre kendimi en kısa sürede toplayıp sahalara geri dönücem ....:26:

yinede kilo bildirimimi yapıyım bir sürü kaçamağa rağmen 91.4 demekki kaçamak olmasa gidicekti kilocuıklar

berbat bir cumartesi pazar geçirdim
cuamrtesi sabah
1 yumurta biraz süzme peynir iki dilim ekmek
öğlen 1 chese kek
akşam enginar yemeği
dondurma

pazar sabah
2 dilim peynirli börek
biraz domates-salatalık
öğlen
bir dilim börek
akşam 2 tane gül böreği
ya böyle saçma bir gün oldu işte misafir ağırladım berabettı çok yorgunum

beysal ben de katılabilir miyim size :44::44::44::44::44::44::44::44:toplamda 10 kilo fazlam var ve benim için çok sıkıntı olmaya başladı hamilelikten kalma önceden tam ideal olan kilolar şimdi gitmek bilmiyo göbeğim önce nasıl verecem nasıl yapacam bilmiyorum derken songül sağolsun senin topiği söyledi haberim yoktu benim olsaydı daha erken gelirdim valla

ah güzelim canım ya bendede 5 aylık hamile gibi bir göbek ve hamilelikten kalma 8 kilo var berbat durumdayım ve diyet yapamaıyorum istemiyorum ama kendimide böyle istemiyorum muallaktayım gelde yardım et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…