hımm beklerizKizlar beslenmeme dikkat edemedim ama iki gundur yuruyorum.Simdide yuruyuse cikicam.Yarin listelerdeyaninizdayim:)
bende bu sıra battım yiyiyorumda yiyiorumkızlar ben yazamıcam bundan sonra... kendimi kötü hissetmeye başladım çünkü. hiç sağlıklı beslenmiyorum.. çoğu zaman öğün atlıyorum, aburcuburla geçiştiriyorum. buradayım yine de tabii :)
baklava hiç sevmeyen ben görürsem atlıyorumSAabah
1yumurta
ceyrek ekmek kasarli tost
ara:1 elma
oglen:5-6kasik yesilmercimek yemegi
1dilimekmek
1 ayran
ara:1 elma
aksam:tavuklu sebzeli firinda yemek
2dilimekmek
Veee cezam geliyorrrrrrrrrrrrrrr 2 kuru baklava 1 dilim dondurma
ustunede 35 dakika yuruyusssssssssss
ah canım benim kuzum nasılsın senin bebişim nasıl benim oğlum oldu adı erdem büyüyorum hastalık vs var ama şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın anlat birazmerhaba arkadaşlar beysal applepay merwecik 20 kızlar nasılsınız esra86 sizleri çok özledim uzun zamandır bakmıyodum burdan sizden haber varmı diye araştırırken burayı buldum dilerim iyisisinizdir herşey yolundadır bebişlerde iyidirler inşallah kkde kasım annelerinde başlarda tanıdıgım takip ettiğim sayılı kişilerdendiniz hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum sizleri özledim(((
Kimse yazmiyor ama ben bari yazayim/Benimsorunum ara atistirmalar.Bugun hersey guzel gitmisti.Okuldan geldim komsulara gittim ve yedimmmmmmmmmmmmmmmSonra da yurudum ama yememek lazim offf offff
Sabah tartildim 84.1 ciktim.gecen hafta 84.4 cikiyordum ve arada siskinlik vardi almistim yani 2 3 gunde.Bugun yuruyus yapmadim temizlik yaptim.Bakalim haftaya cuma kac cikacagim.Beysalll sen tartilmadin mi?
beysal ben de katılabilir miyim size :44::44::44::44::44::44::44::44:toplamda 10 kilo fazlam var ve benim için çok sıkıntı olmaya başladı hamilelikten kalma önceden tam ideal olan kilolar şimdi gitmek bilmiyo göbeğim önce nasıl verecem nasıl yapacam bilmiyorum derken songül sağolsun senin topiği söyledi haberim yoktu benim olsaydı daha erken gelirdim valla
mrb canım sen spor yapıyo musun?
başta yapıyordum ama bebekten yapamıyrum tratlım
Kimse yazmiyor ama ben bari yazayim/Benimsorunum ara atistirmalar.Bugun hersey guzel gitmisti.Okuldan geldim komsulara gittim ve yedimmmmmmmmmmmmmmmSonra da yurudum ama yememek lazim offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?