günaydın canım biraz pişi m işi kaçmış ya neyse :)bende birazcık kaçırdım gibi ama kalori hesaplaması yaptım ucu ucuna yemişim geçmemişim
cumartesi sabah
domates
salatalık
omlet
1çk bal
1çk reçel
2 dilim ekmek
kaşar peyniri
öğlen
piknikteydik
1 tavuk pirzola
3 köfte
1 dilim ekmek
bol salata
akşam yok
pazar sabah
1 yumurta sahanda oeynirli
1tk reçel
zeytin salatası
2 dilim tam tahıllı ekmek
ara
1 dilim kavun
öğlen
1 porsiyon kavurma
2 dilim ekmek
salata
ara
3 top dondurma
akşam
yarım tabak makarna (domates soslu zeytin yağlı)
1 bardak ayran
paazartesi sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1kk b.peynir
3-4 zeytin
1 biber
1 salatalık
rezene-papatya çayı
ara elma
erdem paşa iyi maşallah keyfi yerinde babanne ve dedesi bizde 15 gündür ne dese oluyor :)mutlu yanisenin baya iyi gitmiş
maşallah diyim nazarım değmesin
cnm haftasonu hep gitmem gereken ama bi türlü fırsat bulupta gidemediğim yerlere gittim ve mecburen kaçtı
2 bebek görme,1 başsağlığı
e gidince insanlar ikram getiriyor yemeyince de beğenmemiş gibi oluyor mecburen yiyorsun
neyse haftaiçi dikkat edersem veririm inşallah
erdem paşa nasıl bu arada
Bugün öğle menüm akdeniz salata ve 1 küçük ayran
erdem paşa iyi maşallah keyfi yerinde babanne ve dedesi bizde 15 gündür ne dese oluyor :)mutlu yani
süper olmuş menü ben hayatta salatayla doymam :)
öğle menüm
1 kase ezogelin çorba
3yk pilav yanına kuru fasulye susuz
yoğurt 4yk
1 kornişon turşu
salata
BENCE ÖYLE DÜŞÜNME. salata o kadar doyurucu oluyor ki hem de bak ekmek grubundan hiç bişey yememiş oldum.kalori olarak da daha düşük. önceleri bende salatayla insan mı doyarmış derdim ama yemeye başlayınca anlıyorsun. birgün mutlaka dene.hem zaten acıkınca ara öğün de yiyorsun.
senin öğle yemeği benim menüye göre baya kallavi olmuş.afiyet bal şeker olsun, erdem beye de süt olsun.
valla öğlenleri yiyiroeum normalde pilavı almazdım ama kurunun yanında pilavsızda yapamadım :) akşam ekmek yok zaten sabah ve öğle ekmek grubu yemeye çalışıyorum bende mümkün oldukça akşam salata ile geçiştiriyorum tabi şimdi kayınvalideler olunca mecbur yemekler pişiyo ama onlar gidince akşam öğünü salata olucak inşallah
akşam salata yemek daha güzel olur.daha hafif olur. ama evde birileri olunca mecburen yemek yiyor insan.kv ler ne zaman gidecek?
cuma günü tartılma günümüz.çok merak ediyorum kilo verebilecek miyim?????
bu da güzel yöntem hem hepsinin de tadına bakmış olursunöyle normalde ben o kadar kapsamlı yemek yapmıyorum 1 çeşit yapıyorum salata yada ayran la yiyioruz ama şimdi salatası çorbası vırı zıvırı yapılıyo ama ben napıyorum ne yieceksem hepsinden 1 er kaşık alıp aynı tabakta yiyiroum :)
kilo veririz inşallah tatlımakşam salata yemek daha güzel olur.daha hafif olur. ama evde birileri olunca mecburen yemek yiyor insan.kv ler ne zaman gidecek?
cuma günü tartılma günümüz.çok merak ediyorum kilo verebilecek miyim?????
bu da güzel yöntem hem hepsinin de tadına bakmış olursun
cnm biraz önce bi salata tarifi gördüm çok hoşuma gitti
seninle de paylaşayım
[h=1]Makarna Salatası[/h]
1 paket kelebek makarna
1 marul
Sarımsaklı yoğurt
Tavuk göğsü 1 adet
Dereotu
Maydonoz
Bütün malzemeleri karıştırıp üzerine sarımsaklı yoğurt ekleyip servis yapabilirsiniz
yoğurtlu makarnaaaaaaagüzel olur muhtemelen ama ben dereotu yemiyorum :) valla bana makarnayı yap üstüne sarımsaklı ypurt dök en güzeli ilaveye geek bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?