Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

günaydın canım biraz pişi m işi kaçmış ya neyse :)bende birazcık kaçırdım gibi ama kalori hesaplaması yaptım ucu ucuna yemişim geçmemişim
cumartesi sabah
domates
salatalık
omlet
1çk bal
1çk reçel
2 dilim ekmek
kaşar peyniri

öğlen
piknikteydik
1 tavuk pirzola
3 köfte
1 dilim ekmek
bol salata

akşam yok

pazar sabah
1 yumurta sahanda oeynirli
1tk reçel
zeytin salatası
2 dilim tam tahıllı ekmek

ara
1 dilim kavun
öğlen
1 porsiyon kavurma
2 dilim ekmek
salata
ara
3 top dondurma

akşam
yarım tabak makarna (domates soslu zeytin yağlı)
1 bardak ayran

paazartesi sabah

2 dilim tam tahıllı ekmek
1kk b.peynir
3-4 zeytin
1 biber
1 salatalık
rezene-papatya çayı

ara elma

senin baya iyi gitmiş
maşallah diyim nazarım değmesin
cnm haftasonu hep gitmem gereken ama bi türlü fırsat bulupta gidemediğim yerlere gittim ve mecburen kaçtı
2 bebek görme,1 başsağlığı
e gidince insanlar ikram getiriyor yemeyince de beğenmemiş gibi oluyor mecburen yiyorsun
neyse haftaiçi dikkat edersem veririm inşallah

erdem paşa nasıl bu arada

Bugün öğle menüm akdeniz salata ve 1 küçük ayran

erdem paşa iyi maşallah keyfi yerinde babanne ve dedesi bizde 15 gündür ne dese oluyor :)mutlu yani

Bugün öğle menüm akdeniz salata ve 1 küçük ayran

süper olmuş menü ben hayatta salatayla doymam :)

öğle menüm
1 kase ezogelin çorba
3yk pilav yanına kuru fasulye susuz
yoğurt 4yk
1 kornişon turşu
salata

BENCE ÖYLE DÜŞÜNME. salata o kadar doyurucu oluyor ki hem de bak ekmek grubundan hiç bişey yememiş oldum.kalori olarak da daha düşük. önceleri bende salatayla insan mı doyarmış derdim ama yemeye başlayınca anlıyorsun. birgün mutlaka dene.hem zaten acıkınca ara öğün de yiyorsun.
senin öğle yemeği benim menüye göre baya kallavi olmuş.afiyet bal şeker olsun, erdem beye de süt olsun.

cnm bir de kalori hesabını nasıl yapıyorsun? varsa bildiğin internet sitesi yazar mısın?

valla öğlenleri yiyiroeum normalde pilavı almazdım ama kurunun yanında pilavsızda yapamadım :) akşam ekmek yok zaten sabah ve öğle ekmek grubu yemeye çalışıyorum bende mümkün oldukça akşam salata ile geçiştiriyorum tabi şimdi kayınvalideler olunca mecbur yemekler pişiyo ama onlar gidince akşam öğünü salata olucak inşallah

akşam salata yemek daha güzel olur.daha hafif olur. ama evde birileri olunca mecburen yemek yiyor insan.kv ler ne zaman gidecek?
cuma günü tartılma günümüz.çok merak ediyorum kilo verebilecek miyim?????

akşam salata yemek daha güzel olur.daha hafif olur. ama evde birileri olunca mecburen yemek yiyor insan.kv ler ne zaman gidecek?

öyle normalde ben o kadar kapsamlı yemek yapmıyorum 1 çeşit yapıyorum salata yada ayran la yiyioruz ama şimdi salatası çorbası vırı zıvırı yapılıyo ama ben napıyorum ne yieceksem hepsinden 1 er kaşık alıp aynı tabakta yiyiroum :)

bu da güzel yöntem hem hepsinin de tadına bakmış olursun

kilo veririz inşallah tatlım

bu da güzel yöntem hem hepsinin de tadına bakmış olursun

evet hem tadına bakıyorum hemde hepsini aynı tabakta görünce gözüm doyuyo bu arada benden sana tavsiye yemek tabaklarının en küçüklerinden aldım ben böylece porsiyonu azaltmış oluyorum :)

günaydınnn

düna akşam menüm
1 kase yayla çorbası
yarım tabak mantar yemeği (susuz)
1 dilim tam tahıllı ekmek
bol salata

3 top dondurma

sabah menüm
kaşarlı tost rezene çayı

Günaydın cnm. Akşam 2yk pilav 2yk barbunya 1kase yoğurt ve ara öğün 2 dilim çikolatali kek
sabah 1 yumurtadan omlet, 1 salatalık ve 1sandevic ekmeği

akşam ara öğününde çikolatalı kek yemişsin ama 2 dilim olmasaydı bari hımm neyse :)

ara öğün 1 elma rezene çayı

öğle menüm
mantar çorba yarım köfte yarım tavuk bir kase salata 2 dilim kavun yedim
yarım tavuk tabi büyük gözükmüş tavuk gordon blue denilen şeyden yarısı

malesef çikolatalı şeylere dayanamıyorum cnm ya
bir de insan emzirince cnı daha çok istiyor

benim öğle menum
1 kase pazı çorba(içinde bulgur ve nohut da var)
1 yk erişte
1 kase yoğurt

cnm biraz önce bi salata tarifi gördüm çok hoşuma gitti
seninle de paylaşayım
[h=1]Makarna Salatası[/h]
1 paket kelebek makarna
1 marul
Sarımsaklı yoğurt
Tavuk göğsü 1 adet
Dereotu
Maydonoz

Bütün malzemeleri karıştırıp üzerine sarımsaklı yoğurt ekleyip servis yapabilirsiniz

güzel olur muhtemelen ama ben dereotu yemiyorum :) valla bana makarnayı yap üstüne sarımsaklı ypurt dök en güzeli ilaveye geek bile yok

güzel olur muhtemelen ama ben dereotu yemiyorum :) valla bana makarnayı yap üstüne sarımsaklı ypurt dök en güzeli ilaveye geek bile yok
yoğurtlu makarnaaaaaaa
süper oluyor zaten

Günaydın cnm. Dün ara öğünde 1 paket çubuk kraker, akşam 1 kase yayla çorbası, 3 yi patlıcan yemeği,1 dilim ekmek ve 1 dilim kavun vardı.
bu sabah 1 haşlanmış yumurta,5 zeytin, 1,5 dilim ekmek ve 1 tane salatalık vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…