bencede ben o atıstırmalar yüzüne kilo veremiyomusum onu anladım cnm dikkat et...
işe başladığım için düzenli yürüyüş yapıyorum ama o atıştırmalar yüzünden veremiyorum ne yapacam bilmiyorum kestiğim anda sütüm de kesiliyo(
beysalım hayırlı olsun cnmyine yeni yeniden geldim kızlar kimse kalmadı beni takip eden ama olsun ben kendimi takip ederim .
bu sabah kahvaltım 1 kaşarlı tost
ara ısırgan çayı 2 eti form mısır patlağı
rezene -papatya çay kokteyli
öğlen tavuk çorbası
tavuk biftek
yoğurtlu patlıcan
ara olarak muhtemelen bademlerimi yerim
şimdiye kadar2 litre suyumu içtim devam ediyorum
akşam bilmiyorum daha
spor salonuna başladım süt iznim bitene kadar haftada 5 gün sornasında 3 gün gidicem 3 aylığına yazıldım
94 çıktım ilk ölçümümde tok karna ve bol su içmiş halde sporda iken sabahında 92,7 çıktım bakalım 1 ay sonunda gelişmeler ne olucak
beysalım hayırlı olsun cnm
inşallah bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın
cnm ben de 10 kilo kadar vermek istiyorum
ama henüz bi çabam yok.aslında bir an önce diyete başlamam lazım
cnm özelden bi fotoğrafını paylaşır mısın.çok merak ettim seni
Reces hadi senin icinde bi baslangic olsun
reces profilimden albümüme bakabilirsin bende sana bakıyım ne kadar fazlan varmış ehehhehe :)
yine yeni yeniden geldim kızlar kimse kalmadı beni takip eden ama olsun ben kendimi takip ederim .
bu sabah kahvaltım 1 kaşarlı tost
ara ısırgan çayı 2 eti form mısır patlağı
rezene -papatya çay kokteyli
öğlen tavuk çorbası
tavuk biftek
yoğurtlu patlıcan
ara olarak muhtemelen bademlerimi yerim
şimdiye kadar2 litre suyumu içtim devam ediyorum
akşam bilmiyorum daha
spor salonuna başladım süt iznim bitene kadar haftada 5 gün sornasında 3 gün gidicem 3 aylığına yazıldım
94 çıktım ilk ölçümümde tok karna ve bol su içmiş halde sporda iken sabahında 92,7 çıktım bakalım 1 ay sonunda gelişmeler ne olucak
bu akşamdan itibaren ben de başlıyorum.gerçi ben diyet yapmayı pek beceremem ama yediklerime dikkat etsem yeter herhalde
sporu da bıraktım işe başlayınca ama olsun allah kolaylık veriri herhalde
canım benim çok teşekkür ederim o senin gözlerinin güzelliğicnm şimdi baktım hiç de 90 kg gibi görünmüyorsun
ayrıca çok da güzel bi kadınsın, eşin çok şanslı
ya nasıl oldu dışardaydık çorba içetyim kuru olmasın dedim sonra tavuğu gördüm ızgara aa iyi dedim ama çorbanın tavuk olduğunu unutmuştum ondan öle çakıştı :) benimle birliktesin yani çok sevindim o zaman aksatmadan menü bildirimi yapıyoruz tamammı reces (bu arada adın ne ) ben betül biz bu kiloları veririz yeterki isteyelim :)cnm öğle menünde bişey dikkatimi çekti
hem çorba hem tavuk yemişsin
bunlardan birini yesen sanki daha iyi olmaz mı?
ben bu öğlen yediğimi yazmıyorum çünkü şube müdür ile yemek yedik ve biraz kaçırdım
sabah 78.7 kg idim bakalım haftaya cuma kaç kg çıkacağım
canım benim çok teşekkür ederim o senin gözlerinin güzelliği
ya nasıl oldu dışardaydık çorba içetyim kuru olmasın dedim sonra tavuğu gördüm ızgara aa iyi dedim ama çorbanın tavuk olduğunu unutmuştum ondan öle çakıştı :) benimle birliktesin yani çok sevindim o zaman aksatmadan menü bildirimi yapıyoruz tamammı reces (bu arada adın ne ) ben betül biz bu kiloları veririz yeterki isteyelim :)
reces profilimden albümüme bakabilirsin bende sana bakıyım ne kadar fazlan varmış ehehhehe :)
CNM İSMİM FUNDA. tabiki bildiririm. biz bu kiloları veririz sonuçta annemizden bu kiloyla doğmadık.
sadece biraz dikkat edeceğiz.
a canım ne güzel adaşmışız. bu arada ben izmirliyim şu an da izmir de annemde tatildeyim.
Aaaaa gerçekten mi ? Canım ben de izmirde oturuyorum ama şimdi ankaradayim. Ne kadar daha izmirdesin? Ben şimdiloik eylül ortasına kadar ankaradayim. Kısmet olursa görüşelim
İnşallah cnm görüşuruzben maalesef ayın 2-3 ü gibi istanbula geçicem.tayinimiz çıktı evi taşıdık yerleştirme işleri ve tabii okullarda başlıyor.ama inşaallah başka bir zaman görüşelim.
cnm ben de sıkı bi diyet yapmıyorum sadece işe yediklerime dikkat etmekle başladım. Mesela bugün bebek görmeye gittik. Mebcuren öğle öğünumde 2 pişi ile çay vardı. Akşam da 2 yemek kaşığı pilav ve 3 yemek kaşığı barbunya, 2 kaşık yoğurt,1dilim de kavun vardı. Saat 9da da 2 top dondurma.ay ben de zayıflamak istiyorum.80 kiloyum ve söyle 65-70 falan olsam çok güzel olur.3 yıl önce 78 kilodan 59 a düşmüştüm.yaklaşık 20 kilo şimdi emzirdiğim için sıkı diyet yapamam ama yürüyüşe başlasam çok iyi olacak hazır annemdeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?