• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

merhaba kızlar bende geldim..bu sabah tartıldım 93.8 kilom...bakalım bugünden itibaren dikkat etmeye baslıyacağım ben hedeflerimi küçük tutacağım ilk hedefim 90 ilk önce su 3-4 kiloyu bi vereyim....işdeyken masamı arkadasla ortak kullanıyoruz belki sık giremeyebilirim mümkün olduğunca bildirim yapmaya calışacağım..kilo bildirimimiz her cuma olacak değil mi???

merhaba kızlar bende geldim..bu sabah tartıldım 93.8 kilom...bakalım bugünden itibaren dikkat etmeye baslıyacağım ben hedeflerimi küçük tutacağım ilk hedefim 90 ilk önce su 3-4 kiloyu bi vereyim....işdeyken masamı arkadasla ortak kullanıyoruz belki sık giremeyebilirim mümkün olduğunca bildirim yapmaya calışacağım..kilo bildirimimiz her cuma olacak değil mi???

evet canım kilo bildirimleri cuma günleri olacak gelebildiğin sürede gel tatlım hedeflerin küçük tutmak mantıklı sürekli hedefine ulaşmış oluyorsun :)

bende yazayım 79.7 idim
hastayım dün yürüyemedim bugünde sanırım yürüyemem
60 kere zıpladım sabah üzerine su içtim 2 dilim k.ekmeği biraz peynir 5 tane zeytin yedim zorla şimdide ıhlamur karanfil tarçın çayı yaptım onu içiyorum

Kizlar selamlar baya kalabalik olmusuz superr..Gebelik degerim artmamis 2 ye dusmus.Neyse cumartesi doktordan sonra kafamcok dalgindi.Arabayla kaza yaptim.Arkadan araca carptim hava yastiklari acildi cam patladi.Ertesi gunu tansiyonum cikti.raorluydumdinlendimsimdi iyiym.Bir kac gune araniza katilacam bildirimlerle....

Kizlar selamlar baya kalabalik olmusuz superr..Gebelik degerim artmamis 2 ye dusmus.Neyse cumartesi doktordan sonra kafamcok dalgindi.Arabayla kaza yaptim.Arkadan araca carptim hava yastiklari acildi cam patladi.Ertesi gunu tansiyonum cikti.raorluydumdinlendimsimdi iyiym.Bir kac gune araniza katilacam bildirimlerle....

cnm gecmis olsun Allah esirgemis herseyin hayirlisi olsun insAllah

haftaya cuma bildirim yapıcam...:))) zaman kazanmak istiyorumm sanırımm..

kızz hayatbanagüzel seni nasıl geçelim şekerim...kilolar gitti işaretini unutmadıkk haaa:)))) aklımdaaaa:))):21::1::1::16:

geçmiş olsun kuzucum aman bukadar dalgın olma ne olur dikkat et kendinee en kısa sürede senide bekliyoruz aramızaa

canlarım hoşgeldiniz hepiniz tekrardan
ben fena bozmuş durumdayım diyeti

dün öğlende kalmıştık
6-7 yk pilav üstüne kuru fasulye
1 bardak şekersiz dut suyu

akşam
2 dilim ekmek
sucuklu yumurta biraz
3 zeytin
ıhlamur

sabah
2 tane kaşarlı tost tam tahıllı ekmeğe
1 yumurta
2 zeytin
öğlen
2 orta boy haşlanmış patates
1kk peynir

oof yapamıyorum irademe hakim olamıyorum çok kötüyüm :(

artık evımdeyım aksamdan aksama gelıp menu bıldırımı yapıcam ya bıde tablo olustursak kımnekdr kg verdı takıbımızde olur hanı hamıleyken hangı ayda kac kg almısız kolayca bakabılıyrduk ya burdada haftalık uygulasak varı tablo yapabılen.

beysalcım cızelgenı olusturamadınmı henuz ınternetten yapabıldınmı lınkı kopyalayıp gebelık cızelgesını sılıp oraya yapıstırcksın ıstersen bılgılerını ve sıfrenımsj at yapayım senın ıcın snra sıfrenı degstrrsın

aysun gıııııı bızzsızz olmazzz haftasonu kacrdıgın ıcın bugun az yıyeydınnnn

kaza yapan arkdsm cok gecms olsunn

hayatbana guzel sekerım senı nasıl gecelımde annesının bırtanesı sende cok guzelsın hanı nıye geldııınn:)))

artık evımdeyım aksamdan aksama gelıp menu bıldırımı yapıcam ya bıde tablo olustursak kımnekdr kg verdı takıbımızde olur hanı hamıleyken hangı ayda kac kg almısız kolayca bakabılıyrduk ya burdada haftalık uygulasak varı tablo yapabılen.

beysalcım cızelgenı olusturamadınmı henuz ınternetten yapabıldınmı lınkı kopyalayıp gebelık cızelgesını sılıp oraya yapıstırcksın ıstersen bılgılerını ve sıfrenımsj at yapayım senın ıcın snra sıfrenı degstrrsın

aysun gıııııı bızzsızz olmazzz haftasonu kacrdıgın ıcın bugun az yıyeydınnnn

kaza yapan arkdsm cok gecms olsunn

hayatbana guzel sekerım senı nasıl gecelımde annesının bırtanesı sende cok guzelsın hanı nıye geldııınn:)))

mervemm :)) buyuk gune kaldi 1 cuma sabahi tartilcaz insAllah ;)

ya evet listeyi bende dusundum
ama kim nasil yapcak kolay mi zor mi bilem var mi :3:

huhuiu kimsecikler yokkk hani menuler nerderr:24:

ciciler aktof olmazsak zor zayiflariz her:37:

mervemm :)) buyuk gune kaldi 1 cuma sabahi tartilcaz insAllah ;)

ya evet listeyi bende dusundum
ama kim nasil yapcak kolay mi zor mi bilem var mi :3:

huhuiu kimsecikler yokkk hani menuler nerderr:24:

ciciler aktof olmazsak zor zayiflariz her:37:

of aysunum olmuyor ya sporumu yapıyorum ama diyet te tık yok oof oof

Selam kızlaR HAYIRLI CUMALAR :16:

bu hafta bildirim günümüz:27:

başlangıc: 91.6
gecen hafta: 81.1
bu hafta: 79.8:nazar:
giden: 1.3
toplam giden: 11.8 :nazar:

maşAllahhhh durmadan devammmm :46::52::32::27::33::9:

of aysunum olmuyor ya sporumu yapıyorum ama diyet te tık yok oof oof

beysalımm canımm benim iştahımı yeşilçay kesti gunde 1 kupa ıcıyorum :ssz: elhamduillah o etkiledi doktora sordum zararı olur mu diye herseyın fazlası zarar olcusunde olur dedı siyah cay yerine yeşilçay içiyorum istersen sende dene :23:

günaydın kızlar öncelikle affınıza sığınıyorum bir hafta boyunca buraya girmeye fırsatım olmadı..işdeyken yoğunum bide masamda ortak bi arkadasım var onun yanında acmak istemiyorum eve gidincede ikbal sürekli kucağımda gece 11-12 gibi anca uyuyyor o zamanda benim nete girecek pek takatim kalmıyor...
gelelim kilo meselesine bu hafta benim spos yapmaya hiç vaktim olmadı sürekli ikbal ya kucağımda yada ayağımda sallıyordum....ama ikbal yüzünden çoğu aksam yemeğimi yiyemedim öğle yediğimle kaldım..
kilom geçen hafta 93.8
bu sabah 92.8 çok şükür bi kilomuz gitmiş..biraz daha dikkat ve spor olsa bu iş olacak galiba :52::52::52::52::52:

Back
X