Daha yaşim 17 ama çok çaresizim ölmek istiyorum

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba.Sizler benim ablam sayılırsınız içimi dökmek istedim en uygun yerinde burası olduğunu düşünüyorum daha yaşim 17 olmasına rağmen o kadar mutsuz çaresiz ve hayattan bıkmış haldeyim ki anlatamam intihar etmeyi bile düşünür hale geldim o derece kötüyüm. 13 yaşında bir ameliyat geçirdim sırtıma platin takıldı ve hala o platinlerle yaşıyorum alıştım artık onunla yaşamaya ama birde sırtımda ondan kalma boydan boya bir iz var üstüne üstlük birde boğazımda parfümden dolayı oluşmuş siyah bir leke var. Bacağımda küçüklükten kalma bir dikiş izi var birde bunlar yetmezmiş gibi yüzümde sivilceler lekeleri ve şimdide yüzümde beyaz beyaz lekeler çıkmaya başladı. Hiç bir zaman evlenemeyeceğim biliyorum üniversiteye gitmek istiyorum bunun içinde çalışmak istiyorum ama bu şeyler kafamı o kadar meşgul ediyor ki o kadar umutsuzum ki ölmek istiyorum ama günah olduğu için bunuda yapamıyorum hiç bir zaman isyan etmedim Allaha ama içimden diyorum niye böyle oluyor ne yaptım ki ben kötü biride değilim iyilik yapmayı çok seviyorum. Iki tane ablam var ikiside üniversite okudu evlendiler çok mutlular onlar gibi hiç bir zaman olamayacağım ben bu hayatta nasıl yasayacagm böyle çok kötüyüm ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum hep moralim bozuk ağlıyorum. Vaktini ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

canım ağlama sakın güçlü ol derdine dön benım rabbım var de sivilce geçiçi birşey ergenlikten elbet geçeçk hepimiz geçtik o yoldan hayata sıkı sıkı bağlan şükret neler var yürüyemeyen kolları olmayan vs birsürü şey çok ama çok için acıyorsa psikologa gözük emın ol çok rahatlıosun

canım hayatta senden değerli kimse yok bunu unutma
vucudunda lekeler var diye seni istemeyecek birini sen hiç isteme ve bu yanlış düşündenden bir an önce sıyrıl
hayatin bize ne getireceğini bilemeyiz şükürler olsun ki yaşıyoruz hayattayız
bende kaza yaptım araba çarpmıştı platinlerle kaç ay dolaştım dikiş izleri hala duruyor ayağımda 7 içte 7 dışta olmk üzere ayak b ileğimde 14 tane ama ben bunu hiç takıntı yapmadımallah korudu ki şuan yürüyebiliyorum
bulunduğun duruma şükret senin gibi olmak isteyen alah bilir kaç kişi vardır

Son düzenleme:
tatlım benım bunlarda deret mı sen bı de benım ızlerımı yaralarımı berelerımı gorsen aam ben onlarla yasamaya alıstım hem nıye evlenemıycekmısız bunlar hıc mı hıc engel olmaz oyle dusunme sen bunalıma gırmıssın bunlarıcok buyutmussun kafanda hem ızlerın estetıkde gecme ımkanı varmıs

Ay kıyamam yaa hepsi geçici şeyler,malum ergenlik dönemi sıkıntıları,herkes geçiyor o yollardan ve ister istemez psikolojimiz etkileniyor.Fakat çok çok kafaya takıyorsan ve ders çalışmana engel oluyorsa bu dönemi daha rahat atlatmak için bir uzmandan yardım alabilirsin hiç çekinme kendine iyi bak lütfen

bak canim benim seni gercek seven zaten oranda buranda iz var diye seni istememezlik yapmaz
sivilce falan bunlar gecici hangimiz ergenlikte koca koca sivilcelerle dolasmadikki ayrica artik tip o kadar ilerlediki lazerle bir cok cilt lekelerinden kurtulabilirsin inanaki gün gelecek kendine dert ettigin seylere gülüp gececeksin inan ve su an tam ergenlik döneminde oldugun icin böyle seyleri takinti yapman normal bir doktora gidip yapdim almayi deneyebilirsin

hiç üzülme bence,sivilceler de bi tek sende yok herkeste var ne olucak ki
doktora gidip yardım alabilirsin içini rahatlatıcaksa,ama onlar seni çirkinleştirmez ki güzelsen güzelsindir
ki bu yaşta hepimiz çıtırız unutmaben de senin yaşındayım
ben bazen ağzıma gözüme burnuma takıyorum,sonra geçiyo yani hiç üzülmee.
çok basit şeyler bunlar ilerde anlıyorsun,ama için rahat edicekse doktora git,tarzında değişiklik yap.. yüzü yanmış,kolları ayakları olmayan insanlar da var.biliyorum basit gelicek ama bu böyle
nolur üzülme

Dikiş izi olmuş olsun..

Boğazınızda leke var mış olsun..

Yetmez miş gibi birde sivilce lekeleriniz var mış olsun..

Daha 17 yaşındasınız canım 37 değil..

Hayatta daha ne değişimlere uğrayacaksın biliyor musun?

Hem dış görünüş olarak,hemde mantık fikir olarak.

İnan bana bende senin gibiydim senin yaşlarında..

Birde üstüne aile baskısı,bunalımla baş etme bunun gibi bi ton şey..

Ne oldu biliyor musun 20 yaşıma gelirken bi sürü değişime uğradım.

Şu anda her kadın gibi tabi benimde sıkıldığım dış görünüş kusurlarım var.

Olsun,ben gene kendimi yenilerim diye düşünüyorum mesela.

Yılarsan,intaharı düşünürsen emin ol gelecekte çok güzel günleri kaçır mış olursun.

Bunları kaçırmak istemezsin değil mi?

güzel kardeşim ömrünün en güzel günlerini bu kötü düşüncelerler geçirme lütfen evlenemem falan demişsn cnm seni olduğu gibi seven mutlak olcak buna emim ol herkesin bir kısmeti var üniversiteyide kazanmayı çalış diğer okuyan insanlardan ne farkın var sonuçta onlarıda allah yarattı senide benmde kilom var yani ne yapıyım hayattan kopuyummu nefes aldığımıza verdiğimize bile şükredelim canım sil aklından kötü düşünceleri...

bunları kafana takma canım.seni seven biri bacagındaki,sırtındaki izi sorun etmez.evlenemem demişsin ama herkesin kısmeti vardır.sivilce dediğinde nedir ki geçer gider...

Canım benim senin yaşlarında öyle çok sivilcem vardıki aynaya bakmaya tiksiniyodum inan..hep dalga geçerlerdi benimle..sonra bir arkadaşımın doktor abisi bir kalıp beyaz sabunla akşam sabah yüzünü sıcak suyla yıka dedi..bende öyle yapmıştım ve kısa zamanda suratım pamuk gibi olmuştu..görenler inanamıyodu tanıyamıyodu hatta..bence bunu denemelisin..diğer şeyleride dert etme lütfen..herkesin derdi başka başka..mesela ben diyorumki keşke senin gibi dertlerim olsaydı..içini ferah tut yaşamak herşeye rağmen çok güzel

Canım Benim Kıyamam sana,
Üzülme sakın,sen ergenlik dönemindesin diye dahada hassassın.Öyle ölümü felan düşünme.Niceleri var eli ayağı olmayanlar şükret.Sen şuan sadece geleceğine odaklan ve çalış,başka meşguliyetler bu durumu sana unutturacaktır...

Canım inan konunu okumak için açarken neler geçirdim aklımdan ne derdi vardır kimbilir dedim .
Ahh canım benim 2tane sivilce 3 tane beyaz leke bunlar değil ki sni sen yapan özellik . Hangi kadın 4/4lük ki . . Dünya güzeli seçilen bir sürü kadını ben beğenmem mesela .
Yara izlerine gelince bacağımın üstünde 8cm genişliğinde bir yanık izi var ve inan bundan zerre kadar gocunmuyorum . Bir erkek arkadaşım var Allah nasip ederse sonumuz evlilik ve ben ilerde o yanığı görünce ne düşünür bile demiyorum . Çünkü o benim bacağıma bakarak sevmedi beni .

cnm benim boyle seylerle hic kafani yorma... uni olsun amacin bol bol calis.. istedigin yerlere gel.. hic bir zaman beterden beteri oldugunu unutma.. hic birimiz mukemmel degiliz.. ayrica imtihan dunyasindayiz.. asla kotu dusunceler getirme aklina.. bol bol yardim et herkese inan bana bi insanin yuzunu guldurmek surekli Allah yolunda olmak o kadar guzelki....sen cok degerlisin bunu bil.. cunki en guzel tarafindan yaradildin...

ıntıhar etmene neden sey bunlarmı ınanamıyorum ..1 bacagında olan bı dıkıs sırtında olan bı dıkıs senın ewlenmenı nasıl etkıleyebılır bence hıc bı sekılde etkılemez bunlara kafanı takman cokk yersız yuzundekı sıwılcelere lekelere uzulmene hıc gerek yo bı cıldıyeye gıt we tedawı olmak ıstıyorum ruakutan ısımlı bı ılac war bende bundan kullanmak ıstıyorum dedıgınde senın tedawın baslar 8 ay bu tedawın dewam eder we sonunda yuzunde o lekerden eser kalmaz hayat bu kadar basıt deıl herkesın ne sıkıntıları war bılıyomusun mıllet gecım derdınde asgarı ucret alıp cocuk okutan kıra weren aıleler halıne sukret waktı zamanı gelınce ewlılıkde olur bebekde olur daha cok kucuksun kafanı bunlara takma

tatlım hayat çok güzel biliyomusun ne olursa olsun hemde..yaşamaya değer unutma ki 2.bir şans yok ..çık dışarı etrafına bak ne güzel bir doğa var ...hayatını sivilcelere ,dikiş izlerine takılarak üzülerek heba etme sakın.bunlar çaresi olan şeyler.ben de senin yaşında bi uçuk çıksa dudağıma okula gitmezdim düşün.ama aşk evlilik bunlarla alakalı değil inan bana ..bir insanı sevmek sadece dış görünüşle olmuyor ki..benim çevremde arkadaşlarım var skolyız hastası fiziken belli ameliyatta olmamışlar evliler çocuklarıda var umutsuzluğa boşyere kapılma sakın ..sağlığın yerinde şükret lütfen ..sivilceler içinde birsürü ilaç var arkadaşlar yazmış onları kullanırsın geçer ..bunlar dert değil ...bak evlendim bende bebk olsun diye uğaraşıyorum bekliyorum ..ama umutsuz değilim ve hayattan vazgeçmiyorum aksine sıkı sıkı tutunuyorum ..yaşın ilerlesin daha iiyi anlayacaksın beni ...pozitif ol evrendeki şeyler buna bağlı canım...

canım bak bende 17 yaşındayım. hissettiklerini tam anlamıyla olmasa da anlıyorum .. ama inan her insan kimseye söylemese de kendinde bir kusur buluyor hiç kimse vücudunda memnun değil.. ayrıca siyah leke var demişsin sivilce izi demişsin fondotenler ne güne duruyor yav önce sen sev kendini sen beğen... sen kendini sevmezsen olmaz baştan kaybedersin... bol bol gül kahkaha at inan çok iyi geliyor gülmek insana ve sakın ama sakın ölmek isteme daha 17 yaşındayız ya hayat güzel gerçekten yaşamasını bilirsen hayat çok güzel sevgiler

canım ruh halini çok iyi anlıyorum..kesinlikle bir dönem geçiriyosun...senin yaşında ben sürekli birilerine aşık oluyodum o yılları çok iyi bilirim...ama şimdi inanki o yıllarda aşk meşk olaylarıyla uğraşmak yerine ders çalışsaydım belkide 4 yıllık bir üniversitede örgün öğretim okumuş olucaktım...aslında kaderimizi biz seçiyoruz ama demekki hayırlısı böyleymiş demek lazım...

dış görünüşüne hiç aldanma..zamanla inanki değişiyo...ben 26 yaşındayım şu an 17 yaşımdayken alnım sivilcelerle doluydu...ne bilim burnumun şekli bile farklıydı..ama görüceksinki 20 yaşından sonra o burun yanaklar değişmeye başlıcak yüz hatların oturucak..sivilcelere gelince inanki geçiyo..tabi benim vücudumda hala var...ama yüzdekiler geçiyo...cips te inanılmaz sivilce yapıyo kızartmalardan uzak dur :)...boşver hiç dert etme...bak ben hala evli değilim senden kaç yaş büyüğüm üstelik...ama şuan kpss ye çalışıyorum..ve biliyomusun 2 yıldır inanılmaz emek verdim...bu sene denetmen olmak istiyorum...ondan sonra evliliği düşünücem ki sevgilim de yok hala..

şunu unutma önce kendine değer ver...söz sahibi olabilmek için güzel bi üniversiteyi kazanmaya bak..geçerli bir bölüm seç..çıkınca işsiz kalma..mesela ana okul öğretmenliği çok geçerli tavsiye ederim..şimdi erkeklerde karşısındaki bayanın okumuş iş sahibi olmasını istiyo inanki güzellikte artık 5 para etmiyo...kariyere bakıyo erkekler ...biz bu hayata imtihan olmak için geldik...herkesin hayatı 4 4 lük değil inan...sen Allahına sığın intiharmış falan filan bunları unut...sen şu an dünya sınavındasın sevapları puan olarak düşün bol sevaplı olarak ecelinle ölmek varken intihar edip puanlarını niye götürüceksin ?...

daha yaşın çok genç...hiç bir şeyi kafana takma...kariyer yapmayı kafana tak :82:

Yüzünde, ayagında yada vucudunun çeşitli yerlerinde izler var değil mi?
Ama caresiz, dermansız bir hastalıgın yok,,
Hergün eriyerek giden bir hayatın yok,,
Mutlu olmamak için hiçbir nedeninde yok,,
Bunalıma girmişsiniz sanırım,,
Oysa tek bacagı ile yasayarak hayata sıkı sıkı sarılan insanları düşünerek,,
Görmeden, hayatın renkerini zevkle anlamaya calısan insanları düşünerek belki bu olumsuzlugunuzdan bir nebze olsun kurtulursunuz,,
hatırlatmak istedim sadece,,
Daha cok gencsiniz,,Tazecik hiçbirşeyi yasamamıssınız,,
Arkadasların dediği gibi önünüzde cok güzel günler var,,
Kendinize hayatı zindan etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…