Daha yaşim 17 ama çok çaresizim ölmek istiyorum

canım böyle düşünmeni gerektiricek hiç bişey yok ortada. Şükretmelisin hatta daha kötü durumda olanları düşün bide Bakış açını biraz daraltmışsın bence herşey sende bitiyo unutma. bu dünyada herkesin bi dengi vardır merak etme bunun için üzülmene gerek yok bigün sevilince ve sevince daha iyi anlıycaksın bunu. seven insan senin yüreğini sever sivilceni yada dikiş izini değil.

canım, kendin de demişsin zaten ya daha 17 yaşındasın. yolun o kadar başında ve o kadar şanslısın ki. şu hayatta senin yaşına dönüp de yaptığı bir çok hatayı geri alabilmek isteyen o kadar çok insan var ki. bu hataların en başında da okumamak ve kendi ayaklarının üstünde duramamak geliyor. ben 28 yaşındayım, inan bana senin yaşında olduğum gün daha dün gibi. zaman o kadar çabuk geçiverir ki inanamazsın. o gün geldiği zaman pişman olmamak için bu dert ettiğin şeyleri bi süreliğine rafa kaldır ve sınava odaklan. çalış ve kazan, meslek sahibi ol. kendi paranı kazan. özgüveni olan bi genç kadın ol. o zaman zaten göreceksin ki bu dert ettiğin şeylerin aslında hiç bi önemi yok. kaldı ki kazandığın parayla tedavi de olabilirsin. lazerle izleri siliyolar. bu çağda herşeyin tedavisi var. yeter ki sen mesleğini eline al ve kendine güven.

canım ne ölmesi yaa bi sakin ol bakalm bunlarn hiçbiri çözümü olmayan şeyler değil daha hayatn çok başndasn kendini derslerine ver takılma bunlara

ah be güzelim artık bu saydıklarının hepsinin çaresi var sen yaşından dolayı, ergenlikte olduğun için böyle hissediyosun ve ergenlik döneminde hiçbirsorunu olmayan insanlar bile böyle hisseder emin ol hepimiz bunları yaşadık :) ameliyat izlerini artık lazerle ve cesitli kremlerle yokediyolar ,sivilceleri tamamen yok eden bir ilac var ama kullanmak icin 1-2 sene daha beklemen lazım zaten onlar kendinden gecer 1-2 seneye kadar büyük ihtimal..boğazındaki lekeyide doktora göster onuda silerler artık iz tedavisi falan cok kolay tek derdin bunlar olsun cnm :)

Sevgili kardesim,bende de bu düsünce vardi evlenmeden önce hep kendimdeki kusurlardan dolayi hatta anneme bile derdim amaaan kim alacak beni.
Annem derdi büyük konusma Allaha,bak eger isine yararsa birde beni düsün,yüzüm dolu kil.
ve vücudumdada baya var!!!
düsünsene bir yüzün dolu kil olsa??
bir kadin icin ne kadar zor bi bilsen.......

hiç üzülme derim sonuçta bunlar gözükmüyor demi dışardan sen üniversiteni oku iyi bir meslek sahibi ol ve paranla düzelttirirsin artık tıp estetik okaadar ama okadar ilerledi ki izleri kaybediyorlar canım hiç üzülme şuan gençsin dert etme cildin için bakım yapabiilrsin ama kesinlikle oku iş sahibi ol ve bunlar ozaman sorun olmayacak çünkü paran olunca yaptırırsın millet bacaklarının çarpıklarını bile yaptırıyor artık herşey mümkün sakın üzülme

henuz 17 yasında oldugun ıcın dır ölmek ıstemen .. bır 20 lılerı gor sonra yıne konusalım ..

elbette senin de mutlu bir hayatın olacak. üniversiteye gideceksin evleneceksin mutlu olacaksın. bi adam seni sivilcen var diye sırtında çizgin var diye istememezlik yapacaksa o adam seni sevmyiyor demektir zaten. tatlım benim sevgi bunlarla ölçülmez dış görünüşünle aşık olunmaz. için güzel olsun. elbet içinin güzelliğini görenler olacaktır. elbette senin de kıymetini bilenler olacaktır. kalbi güzel olanlarla elbette karşılaştıracaktır allah seni. bu kadar mutsuz etme kendini boş yere. umutla bak geleceğe. bunların olacağına inan pozitif ol. anca böylece aşabilirsin bunları. böyle mutsuz, umutsuz, isyankar olursan istedikleirn olmaz. allaha şükretmelisin. şükretmelisin ki o da seni görsün o da sana istediklerini versin

Allah dermansız dert vermesin.Bu saydıklarının hepsine çare bulunur,bulunmasa da bunlarla normal yaşantını sürdürebilirsin.
Boğazındaki lekeyi mutlaka bir uzmana göster.Parfümden olduğunu sanmıyorum.Bir çeşit mantar olabilir.Eğer öyleyse bir krem var,onunla mutlaka geçer.
Sivilce izleri ve beyaz lekeler büyük ihtimalle sıkıntıdan olmuştur.Ne kadar dert edersen kurtulman o kadar zor olur.Mutlaka deri hastalıklarında uzman bir doktora gitmen lazım.Sakın güzellik salonuyla halletmeye çalışma,doktora git.
Sırtındaki iz,zamanı gelince lazerle biraz hafifletilebilir.Sanırım 18 yaşını doldurman gerekecek.Bunu da doktor söyler sana zaten.
Bütün bunlar seni sıkıyordur elbette.Daha önce burada başka dertlerden konu açan akranların oldu.O yaşlarda derdim var sanılır ama asıl dertler hayata atılınca başlıyor inan ki.İnşallah ileride, gülerek hatırlarsın bugünlerini.Pişmanlıkla hatırlamamak için derslerine yoğunlaş.Keşke çalışsaymışım demenin telafisi daha zor oluyor.

dur canım ne bu karamsarlık hayat daha yeni başlıyo...
daha neler görecek neler yaşayacaksın...
bunların hiç biri senin evlenememene sebep değilki...
hayatın neler getireceği belli olmaz
unutma derdini veren Allah dermanınıda verir...
öncelikle intaharı falan çıkar aklından
benim ergenlik dönemin anlımdaki sivilceleri bigörseydin mayın tarlası gibiydi mübarek dokandığın yer patlıyodu yaş 18 oldu ne sivilce kaldı nede iz şimdi bebek poposu kadar pürüzsüs
gör bak ilerleyen zamanlarda seninde öyle olacak...
derslerine ver kendini üniversite bambaşka bi dünya ufkun açılacak hayata bakışın değişecek emin ol...
umarım herşey istediğin gibi olur tatlım

isyan etmiorum diyosun ama ölmek istemen de bi isyan zaten.... evlenirsin onu kafana takma ne haldeki insanlar evleniyo sende iz var diye kimse almayacak mı seni... bunları düşünerek üzme kendini bence haline şükret yine de o yaşlarda benm de öyle olmustu ölümü bi çare olarak görüyordum ama büyüyerek anlıyorsun hata oldugunu..

canım benim daha yaın 17 çok küçüksün zamanla herşey degişiyor hiç birşeyi kafana takma derslerine ödaklan meslegini eline al hem seni öyle begenmeyen hiç begenmesin hepimizin kusurları var bende snin yaşındayken yüzümde sivilce vardı geçiyor hem üniversiteye başlarsan ortam degişiyor arkadaşlarında yönlendiriyor ister istemez degişiyorsun inanıyorum sende degişşeceksin bunları kafana takıdıgına üzüleceksin bile boş ver takma bunlerı intaharı filanda düünme saçma düşünce bunlar rabbim kimseye kaldıramayacagı güç vermez daha çok gençsin anlayacaksın beni

Hiç birşey senden daha önemli değilidr güzel kızım benimm bunu sakın unutma olurmuuu ..
Varsın sivilcen olsun dikiş izin olsunn..
Bunların seni üzmesine hayattan koparmasına asla izin verme olurmuu ..
Sana bir anne tavsiyesi bu ...

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz ama ben kafama çok takıyorum işte. kadınca evet mesajını gördüm Allah yardımcın olsun herkesin farklı bir derdi var mecbur katlanacağız Allah böyle olmasını istiyor demekki

Sagol canim,Allah hepimize sabir versin,,,ve evet herkes kendi his ettiklerini biliyor ve zor...ama varda beterin beteri...

Arkadaşım bende 17 yaşımdayım ara ara bunları yaşıyoruz ama gelip geçici şeyler kafanı meşgul edecek işler bulursun inan bunları düşünecek zamanın kalmaz bak bu yıl üniversiteye hazırlanıyoruz bi çalışmaya başlasan aklına gelmez bende bi ara çatlaklarımı ve fazla kilolarımı takıyodum şimdi daha önemli şeyler olduğunu öğrendim bu senin hayatın arkadaşım bak iki ablanda üniversite mezunu ilerde sende o üniversiteye gitmezsen inan çok pişman olursun bi öğrencinin görmesi gereken yer liseden bambaşka bi yer bi sürü insan olgun bilgili kültürlü vs bendede ameliyet izi var kolumda hem de alıştım artık hiç önemsemiyorum sanırım bu izleri yok edebiliyorlar bunalımdasın sen seni çok iyi anlıyorum ama ne kadar burda konuşsakta iş sende biticek unutma bunu :)

Evlenemezsem diye düşünmekten ziyade, üniversiteyi kazanamazsam diye düşünmelisin. Çünkü gelecek kocada değil, meslektedir tatlım. Zamanı gelince her şey olur, Allah'ın tayin ettiği zamanı beklemek lazım.

canım aslında bu hislerin sadece yaşamış olduklarından değil yaşındanda kaynaklanıyor..herşeyde bunalıma girecek yaştasın..sakın düşünme bu kadar olumsuz heşeyi..dış görünümden öte başka şeylere daha önem veren nice insanlar var..insanları bu kadar burnu havada görme seni neden kimse istemesinde evlenemeyesin..daha evlilik için küçüksün bununla canını sıkma hiç..derslerine zaman ayır çok sen..evlilik öle dış görünümle olmuyor tek..sivilce için doktoran yardım almak zor değil..doktora git çözümü kolay onun..ameliyet izleri bunaltmasın seni..yüzünde ne izler taşıyan var yada engeli olan insanlar var ama sakın o insanları ve kendini şanssız görme..zaman gerek herşeyin yoluna grmesi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…