Daha yaşim 17 ama çok çaresizim ölmek istiyorum

bu kadar guzel anlatılamazdı , ne kadar guzel ne kadar anlamlı sözler bunlar...
ve ne kadar da dogru...
tebrık edıyorum sızı dusunce tarzınız cok hosuma gıttı..
ıste boyle pozıtıf ınsanlara daha bı saygı duyuyorum ben ..[/QUOTE]

rica ederim. inşallah sadece okumayıp anlamış benimsemiştirde umarım kardeşimiz.. saygı sevgi bizden efenim.:) bu düşünceleriniz için asıl ben teşekkür ederim..

Ablalarım hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim hepiniz moral verici şekilde konuşmuşsunuz.Sayenizde biraz daha mantıklı hareket etmeye başladım o kadar takmıyorum ama hala aklımdan çıkmıyor binbir türlü düşünceler. Ne zamana kadar böyle mutsuz olacağım bilmiyorum . Ilerde düzelir miyim? olgunlastikca ergenlik çağından çıkınca düzelir miyim bilmiyorum açıkçası.

Son düzenleme:

takma kafana diyicem ama kendimi su senin gibi hissetdigim icin .. su an cok halsiz ve gücsüz hissediorum .. ama sevgilimde diyor.. problemleri kafamizda büyütüyoruz,, ve kendi hayatimizi zorlastirioyuz,, ama benimde su an piskolojim cok bozuk bi agliyorum bi gülüyorum ... offffffff offffffff.. ama ALLAH SÜKKÜR elimiz ayagimiz tutuyor, konusa bilyioruz duya biliyoruz görebiliyoruz

güzelim bende su an 18 yasindayim ve benim de vücudumda beyaz lekeler olustu korkuyorum ve buy yüzden yarin doktordan termin alip hemen gidicem... sen gittinmi ?.. ne olabilecegini söyledilermi ?

Mrb canim bende 18 yasindayim, tüm mesajlari okumasamda cogunu okudum ve cogu ablamiz ayni seyleri söylemis.. Her ne olursa olsunnn önce sükretmeyi ögrenmemiz lazim.. ne insannlar var ne durumdalar.. bizim elimiz ayagmiz yüzümüz gözümüz cok sükür düzgün.. dis görünüs baze insanin dusuncelerini etkiliyo haklisin.. ne kadar aci ama bu seni mutsuz etmek yerine once onlari mutsuz etsin.. Bi insanin güzelligi icindedir.. disinda degildir.. bende kilomu cok takiyodum halada takiyorum hicbiseyi yakistiramiyorum kendime oysaki 54 kiloyum 1.63 boyumla.. ama yolda yururken 120 kilo olup benden kucuklerini gordukce ALLAHIM COK SUKUR diyip takmiyorum.. elbette aklini kurcalicaktir elbette rahatsiz olcaksin.. ama izler icin su tavsiyede bulunabilirim.. benimde alnimda dikis izi var ve baska biyerimde sivilce izi .. insanlar bikinili gorduklerinde kalp ameliyati gecirdim zannediyolar.. ben bu durumda sukrediyorum ameliyat izi degilde sivilce izi olduguna.. mesela ben guneslendigimde izler pek belli olmuyo.. bak yazda geliyo.. guneslen izler gozune gozukmicektir.. sivilceler icinde dis macunu kurutuyo demislerdi bana .. sonrada ilik suyla sabunla yikayinca geciyomus.. inan bu yaslarimizda baze seyleri fazla takmamiz normal.. ama her ne derdin olursa olsun her ne sorunun olursa olsunn okulunu engellemesin canim.. kendimi övmek degil amacim inanki ama benimde cok büyük sorunlarim dertlerim oldu ama hicbirinin okulumu engellemesinede izin vermedim cünkü egitim saglik ve sükretmek hepsinden cok daha önemli.. ilerde okulumu bu nedenlerden dolayi aksattim diye üzülmeyesin bide lütfen.. umarim biraz yardimci olmusumdur ve diger ablalarimizda cok dogru demisler.. ergenlik takintilar.. Sakin ola intahari düsüniyim deme.. hayat inanki cokkk ve cokk güzel yeterki yasamak iste.. Evlenemem diyede korkma.. seninle izlerin icin evlenmicek birisi varsa o kendinden utansinn senin utancagin yerde canim benim neyse cok konustum sanirimm üzme sakin kendini canimm :122:

[FONT="Comi

Sans MS"][/FONT]
bu tür şeleri lütfen kafana takma seni beğenen her halinle beğenir ayrıca bu tür şeylerin senin okul hayatını engellemesine sakın izin werme silkelen kendine gel en başta dimdik dur herşeyin karşısında bi 5 sene sonra bunlar neymiş neye kafamı takıyorum diceksin hayat herşeye rağmen güzel ayrıca ne demek evlenememek bu işler gönül işidir ayrıca insan güzelliğiyle ön planda değildir herzaman sen kişiliğinle kendine güveninle ön planda ol zaten henüz 17 yaşndasın 2-3 sene sonra yüz hatların oturacak duruşun değişecek çevrende çabuk gelişen güzelleşen arkadaşların olabilir onlara imrenioda olabilirsin ama herşey zamanında güzeldir senin yaşadığın şeyi çoğu genç kız yaşıyor bnları ltfn kafana takma göz yaşlarını sil aynaya her baktığında ben güzelim de yada sana değişiklik iyi gelicekse saçların değişik renge boyat kesimini değiştir giyimini değiştir kendinide ailenide geçici sorunlarla üzme tatlım kendine cok ii bak =)

ah güzelim taktığın şeye bak. Ben senin yaşındayken kıpkırmızı sivilceli bi yüze sahiptim biliyomusun. Ama güleryüzlü ve arkadaşlarmla iyi geçinen biri olduğum için hep sevilen biriydim.Şimdi hiç sivilcem yok.Sen bunları kendine dert edip sıkıldıkça o sivilceler daha da artar.Akışına bırak büyümeyi bekle. Eminim 2 sene sonra çok güzel bi genç kız olucaksın. Her zaman kendinden kötü durumda olanlara bak ve rabbime şükret. Allah'ım daha büyük dert vermesin. Yaşıtların ne dertlere sıkıntılara katlanıyo senin sivilcen,lekelerin,yara izlerin eminim onlar için kum tanesi kadar bile dert değildir. Benim bi arkadaşım vardı cildiyede tedavi gördü 1 senede pürüzsüz bi cildi oldu. Sende bi git istersen mutlaka iyi gelir. Sakın bunlarla moralini bozup enn güzel en zewkli yıllarını ziyan etme. İlerde kendine çok kızarsın çünkü. Üniversiteye de gidiceksin, ewleniceksinde. Hepimiz aynı yollardan geçtik.

bu dertleri allah sana imtihan için verdi bunun iyi biri olmakla kötü biri olmakla alakası yok
kötünün de derdi vardır ama o kötülüklerle öylesine meşkuldür ki onların farkında bile değildir

senin bu düşüncelerin ergenlikten dolayı daha yaşın küçük bu yaşta bu kadar karamsar olursan ileride hayatla mücadelen nasıl olacak ? biraz sakin ol sabretmeyi öğren herkesin kusurları var ararsan ne kusurlar bulursun olmayanı bile var zannedersin

ailenle ablalarınla vakit geçir içine kapanık olma

yaşının gerektiğini yap sanırım yaşına göre büyük düşünüyosun intihar falan bunları sakın düşünme

aklınıda yüreğinide umutsuzluklardan karamsarlıklardan uzak tut destekte alabilirsin herşey iyi olur umarım hayatında

Son düzenleme:
canım benim yüzümde de ortaokula gittiğim yıllardan beri sivilceler var ayrıca bunlar iz de yaptılar yüzümde ama ben izlerimi hiç dert etmiyorum ayrıca 5 yasında kalp ameliyatı geçirdim açık kalp ameliyatı boynumun biraz altından karnıma kadar dikiş izi var bunlarla kafanı meşgul etme canım kendini derslerine ver öyle evlenemiycem falan diye de düşünme karşına ne zaman kimin çıkacağı belli olmaz

kasığımda kocaman bir sezeryan dikişi izi ,karnımın sağ tarafında 24 dikişli safra kesesi ameliyatımdan kalma hemde kırmızı ve pütürlü bir dikiş ,göbekte ,sağ karın boşluğumda ve göbeğin hemen üstünde 3 tane kapalı ameliyattan kalma delik izi her biri 4 er dikişli ,bacağımda testere ile geçirilmiş bir kaza sonucu 7 dikişli bir yara izi ,kilo ve selülit de cabası :)))daha sayayımmı ,bende de bunlar var ama ben bikinimi giyip denize girebiliyorum ,hemde kimseyi umursamadan,bence sen ölmeyi bir daha düşün

bak kimsenin hayatı göründüğü gibi dört dörtlük değil. herkesin sorunları var. ve herkes bi şekilde sınav oluyor bu hayatta. insansak ve dünyaya gelmişsek bunun anlamamı çile çekmektik. çile çekmektirr diyorum. çünkü ALLAH insana yeryüzündeki HALİFEM demiştir. güçlü ol canım

Açıkçası üzüldüm böyle birşey yazmana. Allah kendi işini kendin göremeyeceğin hastalıklar sakatlıklar vermesin. Böyle saçma sebeplerden seninle evlenmeyi istemeyecek birini zaten karşına hiç çıkarmasın. Duanı dürüst dile. Ölmek o kadar kolay mı. İnsanlar neler neler yaşıyor, geçiriyor. En basitinden şu forumu oku. Güzellik sadece yüzde olsaydı dünyanın en güzeli seçilen kadınlar yalnız olmazdı. Hiç böyle şeyler için üzülme. Güzel dilekler dile. Allah kalbi güzel düşünceleri güzel insanlar çıkarsın karşına.

bendesenle aynı yaştayım. sana bi kaç bişey söylemek istiyorum. inan bana yaş ilerledikçe yani büyüdükçe bazı şeylere alışıyosun. yani içini rahat tut. ayrıca evlenip evlenmeyeceğini bilemezsin. kaderde ne varsa o olur. canım. bide yüzümde beyaz lekeler var demişsin. benim bi arkadaşımın vücüdunda ve yüzünde beyaz lekeler vardı . doktora gitti. bunlar stresten oluyomuş. ama doktora git istersen. hem sivilcelerin hemde lekeler için. diyerlerinide boşver. napalım kimse 4 4lük deyil. bence hayallerinin peşinden koş. çok çalış bende çalışıyorum. üniversiteyi kazanmaya bak.

Tatlım bir süre sonra bunları kafana takıp şu 17 yaşının keyfini çıkartmadığın için o kadar pişman olucaksın ki!Yüzünde leke var diye,bacağında veya sırtında dikiş izleri var diye güzelliğinden bir şeyler eksildiğinimi sanıyosun!Şunu unutma hiçbirimiz annemizden doğduğumuz gibi kalmıyoruz ,hepimizin bi yerlerinde bi rşeyler var yaş ilerledikçe de olucak.Hayatı dolu dizgin yaşamak istiyorsan eğer bunlarla yaşamayı öğreniceksin.Bu kadar ufak şeylerle hayatından vazgeçmeyi düşünmemelisin .Yüce YARADAN seni bu hayatı yaşamaya layık bulmuş ve seni yaratmış.Daha 17 yaşındasın fiziğin ,yüz hatların tam anlamıyla yerine oturmadı .O kadar değişiceksin ki daha, bunları hiç takma kafana.Ayrıca çok klişe bir söz olucak ama ben bir kere daha kullanmak istiyorum"güzellik geçici"buna inan.Sen kendini derslerine adapte et ve ne yap yap üniversite sınavını kazan bir şekilde oku .Daha sonra karşına neler çıkıcak .Öncelikle kendine güvenmeyi öğrenmelisin.Evlenemiycem de ne demek .ALLAH izin ve ömür verirse tabiki sende evleniceksin hayatlarına özendiğin ablaların kadar mutlu olucaksın.Bak bende çok büyük değilim 21 yaşındayım sana hayatımı anlatsam hiç tanımadığın halde oturur ağlarsın.Yani demek istediğim gerçekten sorun olucak şeyler değil güzelim .Bizim hiç sivilcemiz olmuyomu sanıyosun olup bi kaç gün sonra gidiyo .Keşke bende sadece yüzümde çıkan sivilcemi dert edebilseydim.Kendine güvenin olsun ,okulunu oku mesleğini eline al hayatının temelini oturt zaten zaman o attıgın temelin üzerine katlar çıkmana yardımcı olucaktır.Sevgiyle kal ufak şeyleri dert edip bu güzelim yaşını da ziyan etme :13:

Son düzenleme:
ilahi çocuk sen bunlara mı takıldın şimdi ameliyat izi dert mi edilirmiş. platin koydurup çaresine baktığın için şükretmelisin. kolumdan 2 ortapedik ameliyat geçirmiş ve uzun süre platinle yaşamış biri olarak kaval kemiğim boyunca uzunca bir ameliyat izim var .çocukken geçirdğim trafik kazasından kalan vucudumda pek çok yara bere ve kazadan dolayı oluşmuş benler var. sen yaşlarındayken geçirdiğim diğer bir trafik kazasından kalan başka izlerim de var kolumda .küçük de olsa. bunlar dert mı edilirmiş her birini görünce çok şükür diyorum şarampole yuvarlanan hurdalığa giden arabadan sağlam çıktım ve sadece bu izlerle kurtuldum.şimdi bide bebişten sonra sezeryan izim olur hafif de olsa onu da çok severim muhtemelen.sivilcelere gelince o yaşlarda hepimizde vardı. demek hassas bi cildin varki parfüm iz yapmış.parfümü direk tenine sıkma yenisi olmasın.bu fikirleri de at kafandan

canim kafana takma hepsi gecer..benim dayimin kizininda her yerinde delikler var camdan düstügü icin vidalarla kemikleri tuturdular belinde bacaklarinda kocaman kocaman delik var...oda o haliyle yasamaya alisti evlnedi cocuklari oldu seninkide inan gecer

Allah'a Şükürler Olsun ki;
Sevdiklerini Duyan Kulakların Var...
Sevdiklerini Gören Gözlerin Var..
Sevdiklerini Derdini Anlatan Tatlı Dilin Var..
Sevdikleriyle Yemek Yiyen Ellerin Var..
Sevdiklerine Kocaman Sarılan Kolların Var..
Sevdiklerine Koşabilen Ayakların Var..

Allah'tan Acılar İçinde Çektiğin Bir Hastalığın Yok..

Allah Hiç Bir Kuluna Kaldıramayacağı Kadar Yük Vermezmiş..
Hatta Sevdiği Kullarına Dert Verirmiş ki;
Şükretsinler Diye..

Sevgiyle Kal..

Canım sen niye dert ediyorsun bunları. Benimde küçüklükten kalma kolumda dirseğimde kocaaa bir dikiş izi var. aynı şelikde platin takılmıştı. o platin kayınca omuzuma doğru bir dikiş daha yapıldı. Gören koluna noldu diyor. Yanık gibi duruyor çünkü. snein yaşlarındayken bende çok sorun yapardım. yaz geldiğimde kısa kollu giyinmek istemezdim, snein yaşındayken kollarımda yüzümde ve sırtımda inanılmaz sivilceler lekeler vardı. Çok yaramaz bir çocukmuş ben. Bir bacağım kırıldı diğeri çıktı. Motorun egzosuna değdim diye küçükte olsa yanık izim var. yani inan bir harbe girsem o kadar darbe alırdım Bak şuan 27 yaşındayım. Evli 2 çocuk annesiyim. Çokta mutluyum. Sen bunları dert etme. Evlendikten sonra kaza geçiripte vücudu ne hallere giren var. kazayı bırak bir doğum yapıyorsun, vücudun çatlıyor, sezeryan doğurduysan dikişi cabası. Yani Bunların hepsinin çözümü var. Sen iyi çalış kazan üniversiteni. Kazancını , maddi özgürlüğünü al eline. Girersin bir estetik ameliyatına o kadar sorun ediyorsan. ben bazen diyorum koluma estetik ameliyat yaptırsam mı sonra amannn boşver buda benim nazarım olsun diyorum. Vüducumda kalan bir o dikişlerim birde egzos yanığı, Doğumdan kalan sezeryan dikişim o da geçmeye başladı :)

Bacağı eli kolu olmayan bi insan senin yerinde olmayı ne kadar çok ister bi düşünür müsün? Başkalarına muhtaç yatalak insanlar napsın peki?

Tek derdin bunlar olsun yaaa.Ölmeyi isteyecek kadar dert mi anlayamadım ben. Bi gün hepimiz ölüp toprak olacaz zaten.

İnsanlar neler neler yaşıyolar ya.Biraz şükretmeyi öğrenmeliyiz bence.

Canim benim kiyamam sana 17 yasinda daha korpeciksin..hepimizin izleri hepimizin sivilceleri var..bak sana ne anlaticam ben daha 10 yasinda caydanliktan yandim sag gogsum 20 cm boyunda 10cm genisliginde yandi..doktorlar 2.derece yanik iz kalir orasi burusur dedi..annem gunlerce agladi agladi yalvardi allaha cok kucuktum ne oldugunu anlamamistim.yanan yerim su topladi ve inanilmaz aci icinde kivraniyordum..annecim her gun 3 ay boyunca beni pansumana goturdu,temizledi..o iz benle yillarca kaldi ergenlik caginda gelismemle birlikte o yanik kuculdu,kuculdu,kuculdu en sonunda yok olup gitti..allahima binlerce sukur ki senin gibi gencecik bir kizdim ozamanlar...dert etme bunlari..sonra yine kucukken kaza gecirdim dizimde bir yara vardi cenemdede kesik o izler bende yillarca kaldi,uzuldum,doktor dokor dolandim ilac kullandm...senin gibi kendimi uzmekten baska bisey yapmamisim kendime..simdi o disimdeki yarada cenemdeki izde hiccc belli degil..cok dikkat edilse belki anlasilio...bunlari anlattim cunku ergenlik cagin bitene kadar yani bayanlarda ortalama 23-24 yaslara kadar organizmanin,dokularin ,hucrenin kendini en hizli ve cabuk tamir ettigi,urettigi cag..daha 17 yasindasin.olumu cikar kafandan.sen 25 yasina geldiginde kendini taniyamicaksin..degisecek,guzelleseceksin..belki anne olucaksin..uzme kendini bukadar..

ay canım ben de başlığı görünce çok kötü bir şey oldu sandım :18:
Dert etme bunları, ben de küçükken çok ameliyat geçirdim, kötü ve büyük dikiş izleri için sonradan estetik yaptırabilirsin, evet tamamen kaybolmaz ama belirgin olmayan bir hale geliyor, önceden bikini giymek istemezdim mesela, ben de küçükken dert ederdim sonra 21 yaşım bittikten sonra, kendi maaşımla o izlerden kurtuldum, kendi maaşımla yaptım ya, bu yüzden bundan güzel bir duygu yok dünyada. Boynundaki ize de bir çözüm elbet vardır, sivilce zaten yaşa bağlı bir şey, bu yüzden sen de dert etme, derslerine önem ver, mesleğini edin, bırak derdin böyle şeyler olsun... Sende ablaların gibi mutlu bir hayata kavuşacaksın, ayrıca seni gercekten seven vücudunda iz de olsa, tabiki seni sever. Ben evlendiğimde izlerimin hepsi duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…