O öyle büyütüktür ki akıl erdiremessin hikmetlerine.. herkeze iyi olur. ilk önce kendini sev ergenlikten ziyade bu konular yüzünden yaptığın stres dolayısıyla sivilclerin çoğalıyor. güzel beslen okulunu oku. herşey sadece evlilik değil .tabi aşk sevgi güzel. ama öle bi imkanım yok deme kimse bilemez. kısmet..
dua et herzaman. yürekten gelerek yapılan hiçbir dua geri çevirlmez bunu kesin bil. herzaman dua et ama hayırlısı iste herzaman . hayırlısı neyse o lsun de ... çünkü ben çok dua ettim ve rabbim beni geri çevirmedi hiç bi isteğimdede. ya diledğin gibi yada dilemedğin gibi illaki bi cevap gelir duana bunu bil..
şeytan vesvese veriyor sana . boş durdurğun için hep aklına bunlar geliyor sitres yapıyorsun.. üniversiteni oku.. kitaplar oku boş durma herzaman bişeylerle ilgilen.. kendine acıma üzülme şükret.
haline şükret ve sabret ki ahirette müfakatını alasın inşallah canım..
bugün bi programda şöle diyordu.. Allahın izni olmadan karınca bile bak o küçück karınca bile bi adım atamazmış.sakın aklından şu geçmesin ben bişey yapmadım ben iyi biriyim neden Allah bana bu derdi verdi deme.bundan sonra gelecek söz ve düşünce kötü insanlar hep iyi onlar mutlu ozaman bende kötü olayım öyle değil
herşey bizim için burası bi sSINAV SINAV hepimiz sınanıyoruz.hem sana BİŞEY SÖYLİYİMMİ :) BİYERDE OKUMUŞTUM.
ANNEMİZ HANİ ÇOK MERHAMETLİDİR NE YAPSAK KIZSSADA YİNE ATMAZ ASLA KİME BÜYÜK Bİ HATA YAPSAK ESKİGBİ AYNI OLAMAYIZ AMA ANNE ÖLE DEĞİL ANNE UNUTUR ANNE SEVER..
ANNE CANINI VERİR. ANNE MERHAMETLİDİR DEĞİLMİ. VE ALLAHIN ANNELERMİZE VERDİĞİ BU MERHAMET DUYGUSU ALLAHTA OLAN MERHAMET DUYGUSUNUN 100 adet ise 1 adet bile değil yarımı bile değil çeyreği DÜŞÜN ÇEYREĞİ. E ANNE ELİNDEN GELECEK HERŞEYİ YAPACAK KADAR MERHAMETLİYSE BİZİM İÇİN DÜŞÜN ALLAHIN MERHAMETİNİ DÜŞÜN...
Allah sana sabır versin canım .
. ama içten içe bunları düşünmek istemiyorsan her zaman dedğim gibi bişeyler ile uğraş düşünme düşündüğünde bilki şeytan fısıldıyor bunları kulağına..
Ablalarım hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim hepiniz moral verici şekilde konuşmuşsunuz.Sayenizde biraz daha mantıklı hareket etmeye başladım o kadar takmıyorum ama hala aklımdan çıkmıyor binbir türlü düşünceler. Ne zamana kadar böyle mutsuz olacağım bilmiyorum . Ilerde düzelir miyim? olgunlastikca ergenlik çağından çıkınca düzelir miyim bilmiyorum açıkçası.
Ablalarım hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim hepiniz moral verici şekilde konuşmuşsunuz.Sayenizde biraz daha mantıklı hareket etmeye başladım o kadar takmıyorum ama hala aklımdan çıkmıyor binbir türlü düşünceler. Ne zamana kadar böyle mutsuz olacağım bilmiyorum . Ilerde düzelir miyim? olgunlastikca ergenlik çağından çıkınca düzelir miyim bilmiyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?