Daha yaz gelmeden karardım -.- Nasıl düzeltirim :(

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Merhaba bayanlar benim yüzümü mart güneşi yaktı, her yıl olduğu gibi erkenden.. ancak işin kötü yanı ben kapalıyım ve alnımın yarısı siyah yarısı beyaz beşiktaş taraftarı gibi oldum adeta :37: bundan çok sıkıldım yıllardır aynı şey :52: sizin de başınıza geldi mi? en azından alnımın yarısı :36: diğer yarısına benzese... limonun rengi açtığını duymuştum ama yine de deneyenlere sormak istiyorum, siz bunun için ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz? daha doğrusu her iki yanı da aynı renge yani aşağı yukarı birbirine yakın renklere benzetebiliyor musnuz ): renkleri benzetmem lazıım offff :( :50: lütfen yardım edin ne yapmalıyım :( bu arada buğday tenliyim cildim hassas da değildir aslında :(

Son düzenleme:
bende tesettürlüyüm,
aynı sıkıntıları yaşamıştım.
sebamedin 30 faktörlüklerini kullandım iyiydi,
balayına giderkende 50 faktörlükleri kullandım,
tavsiye ederim.

bende tesettürlüyüm,
aynı sıkıntıları yaşamıştım.
sebamedin 30 faktörlüklerini kullandım iyiydi,
balayına giderkende 50 faktörlükleri kullandım,
tavsiye ederim.

teşekkür ederimmm :) şimdiye kadar yandıklarım bana kar mı kalcak yani? :( ama ben napar eder açarıım ya da kapatırım bi şekilde ayarlarım orengi. çok kötü duruyo gerçekten :( mutluluklar bu arada :):31:

teşekkür ederimmm :) şimdiye kadar yandıklarım bana kar mı kalcak yani? :( ama ben napar eder açarıım ya da kapatırım bi şekilde ayarlarım orengi. çok kötü duruyo gerçekten :( mutluluklar bu arada :):31:

sebamedi kullan ve mümkün mertebe öğle saatleri çok dışarda durma,
eski haline dönüyor hemen hemen; )
çok teşekkür ederim,bekarsan darısı başına,
evliysen Allah mutluluğunuzu artırsın :1:

sebamedi kullan ve mümkün mertebe öğle saatleri çok dışarda durma,
eski haline dönüyor hemen hemen; )
çok teşekkür ederim,bekarsan darısı başına,
evliysen Allah mutluluğunuzu artırsın :1:

çoook teşekkürler tekrar :)

malesef yurtdışında yaşıyorum :/
ve malesef bekarım :1: 18 yaşındayım ama çook sevdiğim ama sevilmediğim :52: biri var :)
inşallah darısı başıma olur, duanıza amiiin diyorum yürekten. herşeyin hayırlısı inşallah :23:
konuyu da saptırdım ama bayanlar lütfen yorum yapmadan geçmeyin ::)

Son düzenleme:
çoook teşekkürler tekrar :)

malesef yurtdışında yaşıyorum :/
ve malesef bekarım :1: 18 yaşındayım ama çook sevdiğim ama sevilmediğim :52: biri var :)
inşallah darısı başıma olur, duanıza amiiin diyorum yürekten. herşeyin hayırlısı inşallah :23:
konuyu da saptırdım ama bayanlar lütfen yorum yapmadan geçmeyin ::)

rica ederim,
hayırlıysa eğer onunda gönlü sana düşsün o zaman :1:
Allah hayırlı nasipler versin.

Back
X