• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dakika başı gelen komşu

Bizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyor🤣🤣🤣Cumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi 🤣
Korona var valla aman diyim..bizde de vardı öyle bi tane,kadın grip olmuş ağzı ayrı akıyor burnu ayrı akıyor o haliyle geldi bize saatlerce oturdu..ama ben burdayken gelemiyor..annemlere hakkımda yalan yanlış dedikodular yaptığı için görmezden geliyorum karşılaşsam bile..geçen gün geldi,ısrarla kapıyı çaldı bende tv izliyordum bilerek tv’nin sesini daha çok açtım kapıyıda açmadım görüncede telefonumla oynuyorum selam vermiyorum anladı artık...gerçi sizin komşunuzla böyle bir ortam yok ama “şu an çok işim var sanada ayıp olur kendimi kötü hissederim inşallah sonra görüşürüz” diyebilirsiniz.Ya da “Koronalı biriyle temas ettik şüphelerimiz” var diyebilirsiniz :KK53:

Daha yerleşmediğiniz evde komşuyla nasıl bu kadar samimi oldunuz, ne ara oldunuz? İlginç gerçekten.
Şimdi önünü kesmezseniz yarın sizden çıkmaz.

Bu yeni evli olma durumu tam olarak ne zaman bitiyor, onu da hiç anlamıyorum. Çocuğu varmış nasıl yeni evli olabilir?
Gerçi bu forumda "yeni evli sayılırız, 4 sene oldu" diyeni de gördü bu gözler :KK51:
Yeni evli sayılırım ben de. Henüz evlenmedim. :KK22::KK22:

Korona var valla aman diyim..bizde de vardı öyle bi tane,kadın grip olmuş ağzı ayrı akıyor burnu ayrı akıyor o haliyle geldi bize saatlerce oturdu..ama ben burdayken gelemiyor..annemlere hakkımda yalan yanlış dedikodular yaptığı için görmezden geliyorum karşılaşsam bile..geçen gün geldi,ısrarla kapıyı çaldı bende tv izliyordum bilerek tv’nin sesini daha çok açtım kapıyıda açmadım görüncede telefonumla oynuyorum selam vermiyorum anladı artık...gerçi sizin komşunuzla böyle bir ortam yok ama “şu an çok işim var sanada ayıp olur kendimi kötü hissederim inşallah sonra görüşürüz” diyebilirsiniz.Ya da “Koronalı biriyle temas ettik şüphelerimiz” var diyebilirsiniz :KK53:
O gelir. Sen iş yap ben oturum kenarda dıyor. Dalar dırej içeri. Gecen tvyı kapadım acmadım kapıyı 🤣

Bizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyor🤣🤣🤣Cumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi 🤣
deli mi ne virüs var kadın gezme derdinde.ben olsam kovarım ne kibarlığı

Eski oturduğum evde bir komşum vardı. Sabah eşim işe gider gitmez gelir, eşim gelmek üzereyken giderdi. Oğlumla yaşıt oğlu vardı. İki çocuk bir olup evin altını üstüne getirirlerdi. Geçen gün aradı. ''Keşke burada olsaydın. Bütün karantina dönemini birlikte geçirirdik'' dedi. Bunu bana söylediğinde korona olmuş karantinaya alınmışlardı:) İçimden verilmiş sadakam varmış dedim... Bazen elini uzatıyorsun kolunu kapıyorlar dikkat et.

Ulan be ne dertler var insanlar gülerek anlatıyor hele gardaşım peh peh peh

Back
X