• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dakika başı gelen komşu

Eline verin bezi yardım etsin bari :KK70: Günde 4 kere gelmek ne demek ya değişik
Keşke 4kere gelse. Yarın nikah var. Bugün cok ısımız vardı. Geldı 10 kez falan en az. Markete falan heryere bizle geldı. Ve herseye karısı. Ve asırı bagırarak konusuyo. Arkadasım dayanamadı onu tersledi

Canı sıkılıyor diye sizi temizlik yaparken izleyen komşunuza “onu da anlıyorum” yazarsanız 7-24 gelir tabi. Beni de böyle anlayan olsa ben de gelirim.
Size bu kadar rahatsızlık veren kişiyi de anlamayıverin yahu.
Ama kendi acmazsan cama vuruyor. Bagırıyor. Kapıyı acıyın dırek ıcerı dalıyo. Bugün cinnet gecırdı evdekiler.

Aaay hiç sevmem ikram falan olurda kapıdan dönmelik oturmaya annemler bile gelmez habersiz bence çok saygısız bir tutum ben komşumun bahçesine bile girmem

Keşke 4kere gelse. Yarın nikah var. Bugün cok ısımız vardı. Geldı 10 kez falan en az. Markete falan heryere bizle geldı. Ve herseye karısı. Ve asırı bagırarak konusuyo. Arkadasım dayanamadı onu tersledi
Gerçekten pes yani. Daha bir de sizle gelip her şeye karşı vay be ne insanlar var

Bizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyor🤣🤣🤣Cumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi 🤣
Yeni evli birinin nasıl çocuğu oluyor? İkinci evliliği miymiş?

Bizim üst kattaki komşu yeni evli. Burda kimsesi yok sıkılıyor biliyorum da. Çocugu var. Başlarda birbirimizi tanımıyorduk.Tanıştık ve saat başı geliyor🤣🤣🤣Cumartesi nikahım var evi temizliyorum. Sıkılıyormuş evde gelip izlemek istiyor. E bende rahat temizlik yapamıyorum. Onu da anlıyorum sıkılıyor. Bugün 4defa geldi 🤣
Ver eline bir bez yardım etsin :super:

çok yüz bulmuş madem o kadar meraklı sizin eve işlerin de bir ucundan tutacak acımayın iş yaptırın ne demek yapmıyor banyo tuvalet temizletin bence sizin yüzünüz tutmuyor ona öyle bir surat sallarım ki kapının önünden geçemez

Daha yerleşmediğiniz evde komşuyla nasıl bu kadar samimi oldunuz, ne ara oldunuz? İlginç gerçekten.
Şimdi önünü kesmezseniz yarın sizden çıkmaz.

Bu yeni evli olma durumu tam olarak ne zaman bitiyor, onu da hiç anlamıyorum. Çocuğu varmış nasıl yeni evli olabilir?
Gerçi bu forumda "yeni evli sayılırız, 4 sene oldu" diyeni de gördü bu gözler :KK51:
Aynen ya 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var, komşularım hala sohbet ederken çoğu konuda "Sen yeni evlisin ya" diye cümlelere başlıyorlar :'D
Bir de en küçük benim bu lojmanlarda sürekli yaşlı teyzeler çağırırken adımı bildikleri ve samimi olduğumuz halde "gelin, yeni gelin" diye sesleniyorlar jdjdjsjaja :KK70:

Back
X