Dalgın bir adamla yaşamak

Hadi ya sizce ket vurma mı bu? Hiç böyle düşünmemiştim. Haklı olabilirsiniz.
Sonunda kitlenir derken ne manada?
Çok üzgünüm ,korkutmak vs değil bi sabah uyanır adını söyleyemez , unutur,psikolojik destek alsın ...

Teşekkür ederim ama eşimden genel bir şikayetçiliğim yok zaten, bu konu ise çözülmesi gereken bir mesele, hayatımız etkileniyor zira.

Ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ne benzinlikler geçeriz ne istasyonlar geçeriz ama yok! Yüksek sesle söyleyince de sinirlendi olıyorum. Anca öyle duyuyosun napiyiiiimm diyorum ben de!
Eşimin işi çok stresli aşırı dikkat ve bilgi gerektiren bı iş. O yüzden işte nasıl calisabildigini çok merak ediyorum. Benleyken bu kadar dalgın olan adam o işleri nasıl yapiyo. Artık ideal koca için bizim çalışıp onlara bakmamiz gerekecek sanırım ki kafaları rahat olup bizimle ilgilenip sevebilsinler

Çok ilginç

b12 değerlerine bir baktırın
b12 eksikliği aşırı stres vs de bunlara etken

moralinizi bozmak gibi olmasın da Allah korusun ailesinde alzheimer hastası var mı
bu hastalığın belirtileri 20 yıl öncesinde az da olsa başlıyormuş
Allah korusun

Ola bilir. Belki de cok fazla sey dusunuyordur, beynu doludur.
Ben de yeni insanlarin yuzlerini aklimda tutamiyorum. Yuz yuze konusuyorum 1-2 saat sonra disarda gorsem tanimam)))
Ne kadar dusunsem de yüzü aklima gelmez.

Aynen esiniz gibiyim. Dikkat eksikligi ve hipreaktivite bozuklugu (hiperaktivitesiz) var bende. Aklima o geldi. Yetiskinlikte de azabiliyor. Depresif donemlerde de ortaya cikabilir. Senin icin endise ediyorum acaba depresyonda misin filan diyerekten psikiyatriste gitmeye tesvik etseniz.

eger ki stresten falan ise yapmasin ya, bir sekile ya siz yardimci olun, ya is icin bir yardimci tutsun, bir yerlerden destek alsin,
bu kadar stres bunyeye zarar, hasta olur insan gercekten.
Stres yaptığında daha fenaydı evet ama o dönemler geçti artık, ne yoğunluğu ne stresi kaldı.. Ama atlatamamış olabilir tabii, bu psikolog işini konuşucam.

Hahahah kafaları anca işe zaten! Bize bişey kalmıyo
Aynı şeyleri tekrar edipduruyorum adama, Sürekli dırdır yapan bi kadına dönüşcem o olcak sonunda.

Ola bilir. Belki de cok fazla sey dusunuyordur, beynu doludur.
Ben de yeni insanlarin yuzlerini aklimda tutamiyorum. Yuz yuze konusuyorum 1-2 saat sonra disarda gorsem tanimam)))
Ne kadar dusunsem de yüzü aklima gelmez.
Heheh bende de aynısının isim versiyonu var aslında, isimleri çok zor öğreniyorum ve hep unutuyorum.

Bilemiyorum ki tabii teşhisi koyamıyorum, dediğiniz gibi psikoloğa yönlendireceğim. Zeki biri, belki o da etkiliyordur.

Yani benim tespit edebildiğim unutkanlık değil de daha çok dalgınlık gibi bişey, daha yoğunu. Bildiğim kadarıyla alzhemier yok, fakat b12yi de deniycem.

B12 ve D vitamini eksikliği, düşük demir değerleri, tiroid bozuklukları ve insülin direnci gibi şeker başlangıçları yapar bunu. Şu sıralar insülin direncim sabit değil bende hep böyleyim. Sanki uyanıkken uyuyor gibiyim, puslu gibi herşey. Önce bir değerlere baktırın sonra isterseniz kemirin eşinizi

Aynı benim kocam duymuyor değil dinlemiyor kesinlikle ha duvara söylemişim ha ona kesinlikle hiç bir söylediğim beynine ulaşmıyor mesajla yazmaya başladım biraz düzeldi mesajları okuyup anlıyordu ama artık mesajları da okumuyor anlamıyor sohbet ve kendimle ilgili konuları geçtim çocukla ilgili önmeli şeyleri de aynı şekilde dinlemiyor. Yalnız yaşasamdaha iyi valla onun Çamaşırı bulaşığı uğraşmam hiç olmazsa. Ben çözüm bulamadın. Mesela bugün hava yağmurlu dün söyledim yağmurluk giy sabah hava yağmurlu diye mesaj olarak da gönderdim sabah bir Çaltı’m tshirtle çıkmış evden. Camdan yağmurluğunu attım aşağı . Kendi üstünü bile mevsime göre giymekten aciz adama ben be söylesem boş diyip boşverdim artık

Konusumasinda sorun var mi?

Gerci benden 3yas kucuk erkek kardesimde biraz boyle. Tv izlerse veya birsey ile mesgul ise, duymazdi. En son yuksek ses ile seslenince tepki verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…