- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
kocası erkekle kaçtığını görmemiş ama bu müdürle mesajlarını yakalamış müdürü tehdit etmiş bu kaçma olaylarında kızın psikolojisi bozuk demişler seni görmek istemiyor biraz uzak kalın o uzak kaldıkları arada kız ailesinin yanında kalıyormuş o ara alışverişe gidiyorum bunaldım diye çıkıp evden kaçmış sonra kızı bulup eve getiriyorlar kocası kızı ikna etmeye geliyor kız istemiyorum boşanıcam diyor kocası da öldürürüm boşanmak yok diyor
doğulular onlarda boşanma olmazmış boşanma olursa anca ölümle olurmuş.Adamın boynuzlar, Noel babanın geyikleri kadar olmuş, daha boşanmam diye ortalığı yıkıyormuş. Genelde Türk erkeği 2 şey yapar bu durumda. Ama kesinlikle bu konudakini yapmaz yani.
Ek olarak bu kızla bu müdürün mesajlaşmalarını, kızın babası ile kocası önceden zaten yakalamışlar. Yani şu basılma olayından evvel. Koca ve baba işbirliği içinde, hem de nasıl bir olayda. Uff mide fesadı geçireceğim şimdi valla!
Şimdi bunca pislikten sonra o baba ile koca nasıl bu kızın yüzüne bakabiliyorlar? Türkiye şartlarında normal bir baba, ortalama bir tepkiyle reddederdi. Yani benimkisi önce öldürüp sonra reddeder galiba ama bilemeyeceğim.
Neyse işte bir şeyler ters bu meselede, oturmuyor.
Konu sahibi tek tavsiyem uzak dur. Valla sen de çanak tutuyorsun diye, manyak koca gelir seni de haşat eder sonra. O sevgiliyi de bırak sen. Bacısının yediği naneleri bu kadar normal karşılayan birisi karısını da kıskanmaz.
haklısın ama onlarda boşanma anca ölümle olurmuşİyi de mesajlarını yakalamak bile boşanma nedenidir.
Aldatma yani bu.
Konu anlaşılmadı özet geçiyorum.
Aşağıda karışık olarak var okumak isteyen olursa
Sevgilimin kız kardeşi sürekli kocasını 3 çocuğuyla birlikte bırakıp başka erkeklere kaçıyor .
kocası ayrılmak istemiyor ayrılırsan öldürürüm diyor
daha önce müdürüme kalpli pastalar aşk mektupları getirmesine şahit oldum eşine selam söyle dedim o benim eşim değil diye saçmaladı.
annesi aradı dün geçen kaçtığında satın almacıyla yakalanmış
satın almacıyla aran iyi onu kontrol et telefonlarını kurcala kızımı kötüle soğusun kaçmasın kızımla dedi
şimdi sevgilim öğrendi sakın sen karışma diyor sonra sana sararlar diyor
kız şizofren hastası kocası eli silahlı hasta
kız kardeşim de o çocuktan ayrıl işten de ayrıl diyor.
annesi çaresizim nolur yardım et diyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
harbi konu fake gibi oldu vallahi ya;bende onu diyorum işte fake miymiş
yok yok eski sevgilim değil bu başkaBarıştınız mı eski sevgilinle?
Ablası da ne ablaymış be . .
Bende kardeşin gibi düşünüyorum. .
doktora gitmiyor diyor sen yardım et diyorDediğin gibi hasta olabilir kız, erotomani dönemindedir. Şu halde onun aldattığı bile aldatma sayılmaz, gerçekliği değişmiş haldedir çünkü.
Yalnız bu sizi aşar, doktorların dahi zor baş ettiği haller bunlar ve ilaçla baskılanabilir ancak.
Annesinin sizi, hasta bir kızın peşine takması ne kadar doğru?
Çekilin olayların içinden, bırakın annesi anne olsun da kızını kuşatsın, tedavi için yakalasın tüm kaynaklarını kullanarak.
Arada sizin başınız çok ağrır. Karışmayın.
haklısın ama onlarda boşanma anca ölümle olurmuş
Yav prenses hanım, boşanma demek ölümse, aldatmanın karşılığı ne ola?doğulular onlarda boşanma olmazmış boşanma olursa anca ölümle olurmuş.
babası kızın hiçbir şeyine hayır dememiş küçüklüğünden beri her istediği olmuş kıyamazmış
erkek arkadaşım da senin suratına bakmaya utanıyorum bu nasıl rezillik diyor
doktora gitmiyor diyor sen yardım et diyor
harbi konu fake gibi oldu vallahi ya;
ben okusam başka bir üye de ben de inanmam
böyle bir ortamın için de ne kadar daha dayanırım bilmiyorum
doktora gitmiyor diyor sen yardım et diyor
Olay paralel evrende falan geçiyor sandım ben de valla.
Satın almacı herifle otelde basılmış ve kocası öldürme tehdidiyle evli kalıyor. Niye? Şimdi bir de kadını çöpsüz üzüm gibi halaya gönderiyorlar. Çoluk çocuk, koca hak getire! Ulan ne var bu kadında da bu koca vazgeçemiyor?
Hele elin herifinden evden fotoğraf at kısmı tümden dandik.
Bu kızın anası ne sıfatla seni arıyor da kızı takip et diyor? Daha oğlunun sevgilisi olduğunu bile bilmiyorken.
Yav hayırdır?
ben de ayrılmak isteyince erkek arkadaşım biz de ayrılık olmaz dedi korktum elbette zaten daha önce de kız arkadaşıyla ayrılmadığı için kızın ailesi ile davalık olmuşlar davaları devam ediyor şimdi iş yerine işi gereği sürekli gelip gidiyor işten çıkmam lazım sanırımEnteresan bir aile.
Sen korkmuyor musun peki?
ay çok hoşsun yaAynen ve buradaki insanlar da hala bu konunun doğruluğunu yanlışlığını sorgulamadan yorum yapıyor Allah aşkına hangi anne oğlunun sevgilisine hem de daha 1 haftadır çıkarlarken otelde kızım bir adamla basıldı kaçırmasından korkuyorum takip et der yaa.
Ayrıca kaldı ki elin satın almacısı ile konu sahibinin ne muhabbeti vardı ki adama bana evinden fotoğraf yolla diyebiliyor da adam da misafirleri varken konu sahibine evinden resim yollayabiliyor. Bu kız pastaları şeyleri biliyor da bir tel o mu farkediyor işyerindeki herkes saf mı ?
Bu arkadaş daha bir hafta önce biriyle birlikteyim ama sırf hastaneye götürdüğü için dedi o da piskopat dedi ne ara ayrıldın da bunla çıktında bunlar 1 hafta içinde oldu bitti. Ya biri de çıksın da mantıklı desin bu yazılanlara gerçekten konu sahibinin sorunları var kendi yazıp kendi inanıyor.
ben de ayrılmak isteyince erkek arkadaşım biz de ayrılık olmaz dedi korktum elbette zaten daha önce de kız arkadaşıyla ayrılmadığı için kızın ailesi ile davalık olmuşlar davaları devam ediyor şimdi iş yerine işi gereği sürekli gelip gidiyor işten çıkmam lazım sanırım
valla doğru ben safım galiba kardeşim dedi sakın telefonlarını açma neden açtın ki dedi haklıHayır, karışma sakın. "Sizin kızınız onu doktor için siz ikna edemiyorsanız ben hiç edemem. Lütfen bu konu beni aşar" deyip çekilin. Çok ağrır başın. Öksüz olsa, yetim olsa, kardeşi kimi kimsesi olmasa tamam insaniyet namına yardım edersin. Ama herkes başında, ailesi sağ, sen kimi oluyorsun bu kızın? Anadan mı kardeşisin babadan mı?
Sakın yaklaşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?