Dallas gibi konular da hep beni buluyor

İyi de mesajlarını yakalamak bile boşanma nedenidir.
Aldatma yani bu.

doğulular onlarda boşanma olmazmış boşanma olursa anca ölümle olurmuş.
babası kızın hiçbir şeyine hayır dememiş küçüklüğünden beri her istediği olmuş kıyamazmış
erkek arkadaşım da senin suratına bakmaya utanıyorum bu nasıl rezillik diyor

Bu erkek arkadas sana gecen sefer ki olum konulu sakayi yapan arkadas degil mi bana ailecek normal gelmediler bence ilk firdatta bu cocuktan ayrilmaya bak ve ailesiylede kendisiylede tüm irtibatini kopar

Dediğin gibi hasta olabilir kız, erotomani dönemindedir. Şu halde onun aldattığı bile aldatma sayılmaz, gerçekliği değişmiş haldedir çünkü.

Yalnız bu sizi aşar, doktorların dahi zor baş ettiği haller bunlar ve ilaçla baskılanabilir ancak.
Annesinin sizi, hasta bir kızın peşine takması ne kadar doğru?

Çekilin olayların içinden, bırakın annesi anne olsun da kızını kuşatsın, tedavi için yakalasın tüm kaynaklarını kullanarak.
Arada sizin başınız çok ağrır. Karışmayın.

doktora gitmiyor diyor sen yardım et diyor

Yav prenses hanım, boşanma demek ölümse, aldatmanın karşılığı ne ola?
Doğuda bakire olmayanı bile öldürüyorlardı en son?

doktora gitmiyor diyor sen yardım et diyor

Hayır, karışma sakın. "Sizin kızınız onu doktor için siz ikna edemiyorsanız ben hiç edemem. Lütfen bu konu beni aşar" deyip çekilin. Çok ağrır başın. Öksüz olsa, yetim olsa, kardeşi kimi kimsesi olmasa tamam insaniyet namına yardım edersin. Ama herkes başında, ailesi sağ, sen kimi oluyorsun bu kızın? Anadan mı kardeşisin babadan mı?

Sakın yaklaşma.

Aynen ve buradaki insanlar da hala bu konunun doğruluğunu yanlışlığını sorgulamadan yorum yapıyor Allah aşkına hangi anne oğlunun sevgilisine hem de daha 1 haftadır çıkarlarken otelde kızım bir adamla basıldı kaçırmasından korkuyorum takip et der yaa.

Ayrıca kaldı ki elin satın almacısı ile konu sahibinin ne muhabbeti vardı ki adama bana evinden fotoğraf yolla diyebiliyor da adam da misafirleri varken konu sahibine evinden resim yollayabiliyor. Bu kız pastaları şeyleri biliyor da bir tel o mu farkediyor işyerindeki herkes saf mı ?

Bu arkadaş daha bir hafta önce biriyle birlikteyim ama sırf hastaneye götürdüğü için dedi o da piskopat dedi ne ara ayrıldın da bunla çıktında bunlar 1 hafta içinde oldu bitti. Ya biri de çıksın da mantıklı desin bu yazılanlara gerçekten konu sahibinin sorunları var kendi yazıp kendi inanıyor.

Enteresan bir aile.
Sen korkmuyor musun peki?
ben de ayrılmak isteyince erkek arkadaşım biz de ayrılık olmaz dedi korktum elbette zaten daha önce de kız arkadaşıyla ayrılmadığı için kızın ailesi ile davalık olmuşlar davaları devam ediyor şimdi iş yerine işi gereği sürekli gelip gidiyor işten çıkmam lazım sanırım

ay çok hoşsun ya özelden sana konuşmaları atabilirim

Çık o zaman.
Baştan neden bulaştık ki sanki?
Gözlemlemiyor muydun bu herifi sen?

valla doğru ben safım galiba kardeşim dedi sakın telefonlarını açma neden açtın ki dedi haklı
bundan sonra karışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…