- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ya doğru anladıysam kızın anasının bu sevgili olayından da haberi yok. Hem cidden ne alaka? Hiç tanımadığı birine aile sırlarını açık ediyor. Neden yani?Aynen ve buradaki insanlar da hala bu konunun doğruluğunu yanlışlığını sorgulamadan yorum yapıyor Allah aşkına hangi anne oğlunun sevgilisine hem de daha 1 haftadır çıkarlarken otelde kızım bir adamla basıldı kaçırmasından korkuyorum takip et der yaa.
Ayrıca kaldı ki elin satın almacısı ile konu sahibinin ne muhabbeti vardı ki adama bana evinden fotoğraf yolla diyebiliyor da adam da misafirleri varken konu sahibine evinden resim yollayabiliyor. Bu kız pastaları şeyleri biliyor da bir tel o mu farkediyor işyerindeki herkes saf mı ?
Bu arkadaş daha bir hafta önce biriyle birlikteyim ama sırf hastaneye götürdüğü için dedi o da piskopat dedi ne ara ayrıldın da bunla çıktında bunlar 1 hafta içinde oldu bitti. Ya biri de çıksın da mantıklı desin bu yazılanlara gerçekten konu sahibinin sorunları var kendi yazıp kendi inanıyor.
şimdi tazminatım yanacak diye çıkmak istemiyorum kovsunlar diye bekliyorum ama kovmuyorlarÇık o zaman.
Baştan neden bulaştık ki sanki?
Gözlemlemiyor muydun bu herifi sen?
anneme söylemedim dedi ama sanırım söylemiş annesi o yüzden beni aradı galiba bir de oğlum bilmesn demişti bana akşam da benimle konuşurken telefonu oğluna veriverdi.Ya doğru anladıysam kızın anasının bu sevgili olayından da haberi yok. Hem cidden ne alaka? Hiç tanımadığı birine aile sırlarını açık ediyor. Neden yani?
Satın almacı konu sahibinden hoşlanıyormuş. 14 Şubat'da bir şeyler yapalım demiş konu sahibine hatta. Buna dayanarak adamdan bir şeyler isteyebiliyormuş sanırım.
Şimdi konu sahibi 1 hafta önce başka biriyle mi çıkıyordu? Ondan ayrılıp bunu mu bulmuş?
Yok ben sadece anlamaya çalışıyorum ama çok çiğ ve sevimsiz bir durum.anneme söylemedim dedi ama sanırım söylemiş annesi o yüzden beni aradı galiba bir de oğlum bilmesn demişti bana akşam da benimle konuşurken telefonu oğluna veriverdi.
ben sadece fotoğraf atmasını istedim kızla kaçmadığına dair annesinin içi rahat etsin diye sürekli beni arayıp onunla kaçmasın o kızımı kaçıracak deyip durdu.
1 hafta önce başkasıyla çıkmıyordum da bir çocuk vardı benden hoşlanan onunla bağlantımı kopardım bu çocukla daha öncedn tanışıklığım var hoşlantı oldu ben de teklif edince kabul ettim olaylar birden gelişti ama size dediğim gibi özelden konuşma görüntülerini atabilirim çünkü olayları beynimde uydurduğumu falan düşünüyorsunuz
tazminatın canından hayatından önemli yani.şimdi tazminatım yanacak diye çıkmak istemiyorum kovsunlar diye bekliyorum ama kovmuyorlar
bu çocuktan daha önceden hoşlanıyordum teklif edince salak gibi kabul ettim hata ben de
Aynen ve buradaki insanlar da hala bu konunun doğruluğunu yanlışlığını sorgulamadan yorum yapıyor Allah aşkına hangi anne oğlunun sevgilisine hem de daha 1 haftadır çıkarlarken otelde kızım bir adamla basıldı kaçırmasından korkuyorum takip et der yaa.
Ayrıca kaldı ki elin satın almacısı ile konu sahibinin ne muhabbeti vardı ki adama bana evinden fotoğraf yolla diyebiliyor da adam da misafirleri varken konu sahibine evinden resim yollayabiliyor. Bu kız pastaları şeyleri biliyor da bir tel o mu farkediyor işyerindeki herkes saf mı ?
Bu arkadaş daha bir hafta önce biriyle birlikteyim ama sırf hastaneye götürdüğü için dedi o da piskopat dedi ne ara ayrıldın da bunla çıktında bunlar 1 hafta içinde oldu bitti. Ya biri de çıksın da mantıklı desin bu yazılanlara gerçekten konu sahibinin sorunları var kendi yazıp kendi inanıyor.
kız bir konu için yeminler edip kuranın üzerine el basıp sonra da el bastığı yapmıcam dediği konuyu hemen yapıyormuş kadın çok zor durumdayım dedi ben çok üzüldümKonu fake midir bilemem de çaresizlik halinde, her şeyin bir birine girdiğini, sırların açık edildiğini, yanlışın doğru olarak algılandığını anlayabilirim. Eğer ki bi evladın hastalığından bahsediliyorsa, annesi yoldan geçeni çevirir yardım ister hale gelebilir. Erotomani dönemindeki bir şizofren ya da bipolar vb. normal insanın üstünde bir ikna gücüne sahiptir, ancak uzman bir doktor onun ikna yeteneğine galip gelebilir.
Bu yüzden bu konu ne kadar karman çorman ve karışık da olsa, ne kadar fake gibi de dursa binde bir doğruluk ihtimali taşıyor. Umut edelim ki haklı olun fake çıksın da kimsenin canı yanıyor olmasın.
özet olarak konuyu düzenledim ama olsunAyyyy beynim erorr verdi okurken hiç bisey anlamadı.
evet sanırım doğru düzgün birini bulamıcam çok üzülüyorumBu tam vukuat
evet sanırım doğru düzgün birini bulamıcam çok üzülüyorum
evlilikte aile de önemli bir faktör yani tamam çocuk iyi değer veriyor falan ama bu aile de ben de şizofren olabilirim ayrılmak en doğrusudur sanırımKız kardeş çok sorunlu hani bunun için ayrılma derdim ama sorun her zaman size yansır o yüzden çok iyi düşünmelisin. Hep arada mı kalacaksın böyle? Zaten kızın kocası da tehlikeli biri hiç bulaşmamak gerek.
Allah verede sevgilin de demese bizi ancak olum ayırır diye yoksa işin çok zorevlilikte aile de önemli bir faktör yani tamam çocuk iyi değer veriyor falan ama bu aile de ben de şizofren olabilirim ayrılmak en doğrusudur sanırım
ben de ayrılmak isteyince erkek arkadaşım biz de ayrılık olmaz dedi korktum elbette zaten daha önce de kız arkadaşıyla ayrılmadığı için kızın ailesi ile davalık olmuşlar davaları devam ediyor şimdi iş yerine işi gereği sürekli gelip gidiyor işten çıkmam lazım sanırım
Maalesef ki daha onceki konuda demistiAllah verede sevgilin de demese bizi ancak olum ayırır diye yoksa işin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?