Dallas gibi konular da hep beni buluyor

Ya doğru anladıysam kızın anasının bu sevgili olayından da haberi yok. Hem cidden ne alaka? Hiç tanımadığı birine aile sırlarını açık ediyor. Neden yani?

Satın almacı konu sahibinden hoşlanıyormuş. 14 Şubat'da bir şeyler yapalım demiş konu sahibine hatta. Buna dayanarak adamdan bir şeyler isteyebiliyormuş sanırım.

Şimdi konu sahibi 1 hafta önce başka biriyle mi çıkıyordu? Ondan ayrılıp bunu mu bulmuş?

Çık o zaman.
Baştan neden bulaştık ki sanki?
Gözlemlemiyor muydun bu herifi sen?
şimdi tazminatım yanacak diye çıkmak istemiyorum kovsunlar diye bekliyorum ama kovmuyorlar
bu çocuktan daha önceden hoşlanıyordum teklif edince salak gibi kabul ettim hata ben de

anneme söylemedim dedi ama sanırım söylemiş annesi o yüzden beni aradı galiba bir de oğlum bilmesn demişti bana akşam da benimle konuşurken telefonu oğluna veriverdi.
ben sadece fotoğraf atmasını istedim kızla kaçmadığına dair annesinin içi rahat etsin diye sürekli beni arayıp onunla kaçmasın o kızımı kaçıracak deyip durdu.
1 hafta önce başkasıyla çıkmıyordum da bir çocuk vardı benden hoşlanan onunla bağlantımı kopardım bu çocukla daha öncedn tanışıklığım var hoşlantı oldu ben de teklif edince kabul ettim olaylar birden gelişti ama size dediğim gibi özelden konuşma görüntülerini atabilirim çünkü olayları beynimde uydurduğumu falan düşünüyorsunuz

Yok ben sadece anlamaya çalışıyorum ama çok çiğ ve sevimsiz bir durum.

Ayrıca o satın almacıyla girdiğiniz diyalog iğrenç. Sırf size karşı bir zaafı var diye, kız kardeşin kaçma durumuna karşın adamdan bir şey istemeniz şık bir davranış mı sizce?

Ve evet çok hızlı gidiyorsunuz. 2 haftada 2. sevgili. Ve galiba o da doğru seçim değil.

şimdi tazminatım yanacak diye çıkmak istemiyorum kovsunlar diye bekliyorum ama kovmuyorlar
bu çocuktan daha önceden hoşlanıyordum teklif edince salak gibi kabul ettim hata ben de
tazminatın canından hayatından önemli yani.

Konu fake midir bilemem de çaresizlik halinde, her şeyin bir birine girdiğini, sırların açık edildiğini, yanlışın doğru olarak algılandığını anlayabilirim. Eğer ki bi evladın hastalığından bahsediliyorsa, annesi yoldan geçeni çevirir yardım ister hale gelebilir. Erotomani dönemindeki bir şizofren ya da bipolar vb. normal insanın üstünde bir ikna gücüne sahiptir, ancak uzman bir doktor onun ikna yeteneğine galip gelebilir.

Bu yüzden bu konu ne kadar karman çorman ve karışık da olsa, ne kadar fake gibi de dursa binde bir doğruluk ihtimali taşıyor. Umut edelim ki haklı olun fake çıksın da kimsenin canı yanıyor olmasın.

kız bir konu için yeminler edip kuranın üzerine el basıp sonra da el bastığı yapmıcam dediği konuyu hemen yapıyormuş kadın çok zor durumdayım dedi ben çok üzüldüm

çoğu kişi anlattıklarıma inanmamış bu kadar saçma sapan bir durumun içinde benim ne işim var ya zaten annem de anlatınca şaşırdı bulaşma sakın dedi böyle bir olayı neden yaşıyorum sanırım hata ben de

Kız kardeş çok sorunlu hani bunun için ayrılma derdim ama sorun her zaman size yansır o yüzden çok iyi düşünmelisin. Hep arada mı kalacaksın böyle? Zaten kızın kocası da tehlikeli biri hiç bulaşmamak gerek.

evlilikte aile de önemli bir faktör yani tamam çocuk iyi değer veriyor falan ama bu aile de ben de şizofren olabilirim ayrılmak en doğrusudur sanırım

Eeee peki boyle devam mi etmeyi mi dusunuyorsunuz eski konularinizida biliyorum zaten babaniz problemli bir insan ömrünün kalaninida problemli bi insanla mi devam ettirmeyi dusunuyorsuz

Bak anne babalarimizi secme sansimiz yok ama hayatimiza girecek insani secme sansina sahibiz
Birde diyelim ki korkuyorsun ayrilmayada yarin birgun evlendikten sonra da hergun olum korkusuyla mi yadayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…