Dallas gibi konular da hep beni buluyor

doğru annemin kaderini yaşamaktan korkuyorum zaten

Ailevi mevzuulara hiç karışmamak lazım. Sonunda o kızı aklar paklar, çekerler kenara. Afedersiniz ama kıçta kalan, konu sahibi olur. Laf, söz dönüp dolaşıp onu bulur.

Aynen öyle. Zaten rahatsız psikolojisi bozuk vs. deyip usuyenprenses ortalık karıştıran olacak. Buna benzer birşey de başıma geldi. Bir başka kuzenim boşanmak istiyordu benden yardım istedi. Ben ona yol yordam gösterdim yardım ettim. Bir gün bir baktım kocasına geri gitmiş haber bile vermeden. Sonuç olarak ne oldu, wolfrog boşatmaya çalışan kişi oldu.

vallahi yalan söylemiyorum ya gerçek bu işin içinden çıkamadım yeni üye değilim ki yalan söyleyeyim zaten sürekli burda buluyorum kendimi neden banlanmak isteyeyim.

Bana anlattıklarınız normal geliyor valla. Öyle inanılmaz şeyler değil. İnsanlar çeşit çeşit. Ama tavsiyem, bu tür olayların kenarından bile geçme. Yanında biri çamura bassa üzerine pislik sıçrar derler o hesap.

:) Bir de senin neyse kuzeninmiş. Bu aile tam olarak hiçbir şeyi oluyor. Yedi kat el ya hu! Sen psikolog musun nesin de yabancıların ailevi sorunlarına dalıyorsun?

çok haklısın wolfrog

:) Bir de senin neyse kuzeninmiş. Bu aile tam olarak hiçbir şeyi oluyor. Yedi kat el ya hu! Sen psikolog musun nesin de yabancıların ailevi sorunlarına dalıyorsun?

Hadi ben akraba kontenjanından mecburen dahil oluyorum, sana ne oluyor değil mi?

Hadi ben akraba kontenjanından mecburen dahil oluyorum, sana ne oluyor değil mi?
Ben birinci dereceden kuzenime bile karışmıyorum. Aman bana patlar sonra diye. Sorulsa bile politik cevaplar veriyorum.

İnsanlar değişti artık, her konuda her istediğini söyleyecek ilişkiler kalmadı artık zaten.

Kızlarının psikolojik problemı varsa; kendileri takip etmelilier.. Sizin içeriden ajanlık yapmanız onlara ne kazandıracak..

Böyle hikayelerin icerisine karışmayın.Cok sıkıntılı ise kızları dışarı cıkarmasınlar zaten.. Kaçırılmasından madem şüphe edilecek bir durum var ortada gidip Güvenlik güclerine şikayette bulunsınlar..

annesi babası çalışıyor onlar işteyken kaçar diye korkuyorlarmış vazgeçtim karışmıcam artık

Sevgilinin kız kardeşi başka erkeklere kaçıyor bunu kocası biliyor ve ayrılırsam öldürürüm mü diyor ? Bu Adamı kadın aldattığı halde Nasıl öldürmüyor ben ona çok şaşırdım doğrusu aile komple sorunlu hasta

evet uzaklaşma kararı aldım her şey oyun gibi

7 günlük bir ilişki için bu kadar sıkıntıya girmişsin. devam etsem ne olur diye soruyorsun. kaç kardeş kaç!

Ben şok ben iptal Enem bu nasıl bir konu arkadaşım Dallastan ziyade Bermuda Şeytan Üçgeni gibi resmen ivedi bir şekilde bence bu aile ile ilişiğinizi kesin yani sevgilinizden ayrılın ömür boyu çekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…